2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler

Arkadaslar benımkı ası bı kenara normal zamanda yanı dogrusu daha ası olmadık normal halıyle uykuda uzulmus aglar gıbı ses cıkarıyor bazen dudagını buzuyor bazende uyanmakla uyku arasında gıdıp gelıyorken aglıyor agzı cenesı titriyor neden acaba ya ıcım kotu oluyor o oyle sesler cıkardıgında dudagını buzdugunde ( benneyaptımki
sızınkıler de yapıyor mu ozellıkle cenesı agzı neden oyle tıtrıyordur acaba yaa ?? :uhm: (
 
Betül benim bebişim de uyukusunda ağlıyor gibi dudak büzüyor hemen arkasından gülümsüyor
rüyasında melekleri görüyor derler,hatta bazen gülerken kıkırdadığı bile oluyor..

bu arada bir buraya bir öbür topiğe yazıyoruz,benim ikisine ayrı ayrı bakmaya vaktim olmuyor kaçırıyorum yazdııklarınız,bir yerden takip edelim ltff
 
deryacım daha yenı cevap yazabılıyorum şaka gıbı demı:))))))))))
benımkı uyudu hemen ıslere koyuldum sonra uyandı bır daha uyumadı:)artık herseyımız ege beye endekslı..o ısterse yemek yıyebılıyoruz.
betulcum aynı anlattıgın seyler bızdede oluyor..ıkı sanıye aglıyor uyurken susuyor mesela.duduklarını buzuyor.ınsanın ıcın bır tuhaf oluyorben hemen elını tutuyorum bırde dua okuyorum.cenesı tıtrıyor bazende anıden sıcrıyordemek hepsınde oluyor.

cansucum ası oldugu gun bızımkıde huysuzdu..gecede ona bakıcam atesı olur dıye uyumadım hıc.ama ertesı gun duzeldı cok sukurkı..
 
evet güle katılıyorum bende.artık hepımız dogum yaptıgımıza gore tek bır yerden takıp etsek cok guzel olucak.kısıtlı vakıtte nereye bakıcagımı sasırıyorum bende kızlar...
 
duygu aynen bende hemen elını tutuyorum yanagını oksuyorum bırde dua okuyorum öyle yaptıgında ..
kıyamam yaa yavrucaklar ne goruyorlar acaba..

gül dedıgın gıbı bencede ıkı topic bırden bende bı ona bakıyorum bı buna.. hem artık bu topiğin adına bakarsan gelecek zamanlı hepımız anne olduk zaten cok sukur olmayanımız kalmadı bence dogum yapanlar adlı baslıkta devam etmemız daha dogru sankı..
aynı kısıler bır oraya yazıyor bır buraya ne gerek var :))
 
günaydın arkadaşlarr benim egemde uyudu şimdi annemde pazara gitti hemen sizlere bir bakayım dedim. arkadaşlar yazdıgınız gibi benim bebişte uyurken aglıyor gibi oluyor bazen inlemeleri oluyr sanırım karnı agrıyor gaz sancısından. bazen uykusunda gülüyor Gül'ünde dedigi gibi melekler güldürürmüş annem hep öyle der.arkadaşlar sizlerede sorayım benim bebiş gündüzleri tavşan uykusunda gibi çok fazla dalmıyor hatta gözleri bile yarı açık oluyor 5-10 dk uyuyup uyanıyor iki gündür kollarını ve ayaklarını sarıp uyutuyorum rahat uyuyor acaba ellerini hareket ettirdikçe mi uyanıyor diyorum sizlerde de oluyormu.
 

canım benim oğlan da aynı.10 dk uyuyup hemen uyanıyo ve hiç dalarak uyumuyo.kucagımda uyuyomuş gibi duruyo yatırınca hemen gözlerini açıyo.
 
gunaydın arkadaslar butun bebıslerı opuyorum:)
aslıcım benım egecık te uyudu :)ama aynı senın dedıgın gıbı kucagımda uyuyoryataga koyuyorum sankı numara yapmıs gozler faltası gıbı.10 dakıka uyuyor.tam ıs yapmaya baslıyorum ıhhh ıhhh dıye sesler baslıyor:)
 
bırde bır yere gozlerını bır dıkıyor artık orda ne goruyorsa oraya dıkkatlı bır sekılde 2 3 dakıka bakıyor:)aynı yere bende bakıyorum ama ılgınc hıc bırsey goremıyorum nedense:roflol::roflol:

bırde arasıra 2 3 saat uyudugunda kalkıyor meme emer gıbı kendı kendıne agzını şapurdatıyor kıyamam yaaa:1hug:
 
merhaba arkadaslar..gecmisi haliyle okuyamadim ,umarim herkes iyidir..ben gecen persembe gecesi oglumu kucagima aldim..dogumum cok kolay oldu..dogumum 10 dakika surdu,suyum geldi ..yarimsaat sonra hafif sancilar basladi ..4 kere buyuk sancida bebegim kucagimdaydi ..2 dikisim oldu ...allahim butun hamilelere benim gibi dogum nasip etsin ..daha detayli anlatimi ne zaman yaparim bilmiyorum ..

oglumun adi sercan..4 kilo dogdu ..bu arada serenle diger bir arkadas daha vardi onlar dogum yaptigini haber verdimi ...bir tek ucumuz kalmistik .insallah onlarinda dogumu guzel gecmistir...

gorusmek uzere simdi cikmam lazim ..herkese hayirli gunler
 
mehtapelif arkadasım super bır dogumun olmus... Allah bagıslasın herkese senın gıbı kolay doğum nasıp etsın ınsallah..
ılk dogumun nasıldı pekı zormuydu yıne kolaymıydı soylermısın merak edıyorum..
bebısını op bızım ıcın kılosuda cok guzel dogmus masallah Allah nazarlardan saklasın..
 
herkese selaaamm :) ben büyük ihtimalle kasım annesi olucam ama doğum yapmış ve izmirde yaşayan arkadaşlardan doğum yaptıkları yerlerle ilgili bilgi alabilir miyim acaba.benim tereddütlerim var da.yardımcı olursanız çooook sevinirim teşekkürler :)
 
evt duygucum yaa aynen benimkide bir dikiyor bende nereye diye bakıyorum birde gözler kırpılmadan bakılıyor pür dikkat. benimkide uyandıgında aynısını yapıyor sanırım acıktıklarını belirtmek istiyorlar bize haber veriyorlar hadi hazırlanın diye kaydirigubbakcemile3
birde acıktıgı zaman yalancı memeyi verdigimde agzını sanki beni emecekmiş gibi kocaman açıyor diyorum anlaşıldı oglum acıktın hemen emziriyorum.
mehtapcım ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün.

arkadaşlarr herkese şimdiden günaydınn ben gece nöbetine kalktım ve uykum kaçtıı bu gecede böyle uykusuz kalacagım ne yapalım artık. herkese hayırlı cumalar güzel günler diliyorum. Şeniz
 

bir yandan oglumu emziriyorum bir yandan da siteye bakabildigim kadar bakayim dedim ...

betulcum ilk dogumum epey dikisli ve uzun suren kotu bir dogumdu ama herkes ikincinin daha kolay olacagini soylemisti ama bu kadarini ben tahmin etmemistim ..insallah herkese boyle dogum nasip etsin ,dogumdada ayni duayi yaptim ..
senin bebeginde epey buyudu artik ,benimkinin abisi sayilir :) sende emreyi op benim yerime ..
 
tesekkurler aslicim ..benimkide simdi geceyi gunduzu ayiramiyor,uykusuzluk bendede var..umarim kisa zamanda ogrenir ..ozani opüyorum ..
 
mehtapelif selam canım ben geçen hafta çarşamba günü doğum yaptım sanırım seren de perşembe yapmış...biz sezeryan ile doğum yaptık benim syum geldi sancım olmadı çünkü...senin adına çok sevindim kolay bi doğum yapmışsın...Allah analı babalı büyütsün inşallah...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
 

benım doğumum da bıraz uzun surdu ve zorluydu kordon fılan dolanmıstı boynuna..
ikinci hep daha kolay olur derler ya o bakımdan sordum ılkı nasıldı dıye.. sevındım demek baya farkedıyor ılk le ıkıncı. tabı ıstısnalar harıc.. Allah bagıslasın canım :))..
 

hayırlı olsun cnaımm.....ne güzel sonunda sen de kucağına aldın..bak ben eylül derken ağustos annesi oldum sen de ekim annesi oldun :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…