canımbenim kesin sezeryan inşallah.....ben sordum bana 35-36. hafta da bir kez bakarız demişt...donra tarih verip alacaktı..ben tarih istemedim...bebişimin canı istediğind ealındın istedim.. oyüzden 37.haftadan sonra 2 günde bir nst olacak..kıızmın hareketi azalırsa hemen sezeryana alacak...normalse 39.haftaya kadar idare edeceğiz...
olsun canım en azından sordun sagol
dedımkı doktor benı 2 haftada bır cagırdı 2.haftada sadece nst ıle bakılcak ultrason yok.sonra yıne 2 hata sonra hem nst hem ultrason olcakmıs..
sızınkıde oylemı oluyor sadece nst yemı gıdıyorsunuz dedım
derya cım ilk bebişin miydi ???? çok bilgili ve kararlı gözüküyorsun umarım herşey istediğin gibi olur
kızlarrrrr
uyku setlerinizi nerden ne kadara aldınız?
yardımınıza ihtiyacım varrrr
taç ta gördüm internet sitesinde ama emin olamıyorum
siz nerelerden aldınız uyku setlerinizi ve nevresim takımlarınızı?
canı benim ilem de uzakta..kayınvalidem yanımda..oda ben herşeyi bitirdikten sonr ailgilenmeye başladı..ben herşeyimi hazırlamıştım ama....gerçekten zor oluyo tek başına yapmak..halılarımı yıkattım son ana bırakmamak için...temizliğe de kadın alıyorum bu halde imkanı yok yapamam...daha ağırlaşmadan tammalamaya çalış eksikleirni bence canım..
Slm.kızlar...
Canım benim ailemde benden uzakta hatta yanımda eşimden başka kimsem yok onunda ha varlığı ha yokluğu yani iş açısından diyorum o yüzden herşeyimi kendim halletmek zorundayım,annem kısmetse doğumdan 15 gün önce gelecek anca çünkü babamıda yalnız bırakamıyo,gurbette anne olmak bu kadar zor işte ama elden ne gelirki bebişler sağlıklı gelsinlerde öncelikle önemli olan o zaten..Bu arada sana tavsiyem çok daha fazla ağırlaşmadan yavaş yavaş işlerini tamamla çünkü bundan 1 ay sonra bebişler gelecek kısmetse bende tamamlamaya çalışıyorum Allah yardımcımız olsun sıkma canını
cnım benimki öyel bilinen biş marka değil...2 sini de aynı yerden aldım...yatağımızı aldığım yerden..35 ytl fiyatı..
kızlarrrrr
ayy ne güzel çok uygunmuş fiyatı canımm
güzel günlerde kullanın iyişallahh
taç ın uyku seti ve nevresim takımını internetten sipariş vereyim diyorum kızlarr
ikisi birlikte 138 ytl tutuyor
sizce fiyat nasıl?
ELİFÇİm benimki de bellona karyola seti çok parçalı ama fiyatı 80 ytl civarında bana hediye geldi bir tane vardı bu ikinci oldu..a.s.
kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?