günaydın arkadaşlar ben daha bebegin kıyafetlerını yıkamadım ve nasıl kacta hangı deterjanı kullanıcam bılmıyorum yardımcı olurmusunuz.
günaydın arkadaşlar ben daha bebegin kıyafetlerını yıkamadım ve nasıl kacta hangı deterjanı kullanıcam bılmıyorum yardımcı olurmusunuz.
tünaydın hamişler oh sabah sabah kaynatmışsınız ben öğlen kalktım tabii................
ancak kahvaltı yap pc açtım e ne yapalım eşim işte bende yanlızım...........
kızlar sizlerin aileleri yanınızdamı???????
benim ailem ankarada ve ben çok yanlızım bana yardım eden kimse yok herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum ikiz olduğundan hareket zor ediyorum daha şimdiden doğum eylül 15 dedi dr. doğuma yakın gelecek annem kardeşim bakalım kendim yapmaya çalışacağm işlerimi..
halılarımı yıkamaya vereceğim diğer işleride yavaş yavaş yapacağım..............
derya kaç makinelik eşyan varmış senin???
Amma çok almışsın sositososito
Benim 1 makine doldu o kadar.Minik minik zaten herbişeysi.
örgü işlerini falan yıkamadım daha,büyük kıyafetlerini de yıkamadım ben bir
kaç tulumu falan var 6 aylık için onlar ambalajında duruyor henüz.
tünaydın hamişler oh sabah sabah kaynatmışsınız ben öğlen kalktım tabii................
ancak kahvaltı yap pc açtım e ne yapalım eşim işte bende yanlızım...........
kızlar sizlerin aileleri yanınızdamı???????
benim ailem ankarada ve ben çok yanlızım bana yardım eden kimse yok herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum ikiz olduğundan hareket zor ediyorum daha şimdiden doğum eylül 15 dedi dr. doğuma yakın gelecek annem kardeşim bakalım kendim yapmaya çalışacağm işlerimi..
halılarımı yıkamaya vereceğim diğer işleride yavaş yavaş yapacağım..............
valla ben şimdiden yürüyemiyorum ve kızımın daha bir sürü eksiği var
mesela, yaylı yatağı, bebek arabası, halısı, avizesi, tırmak makası, uyku seti, nevresim takımları
kendime iç çamaşırı falan
ooooo
ne zaman halledicem ben bunları acaba
mesela, yaylı yatağı, bebek arabası, halısı, avizesi, tırmak makası, uyku seti, nevresim takımları
ooooo
sayayım mı :))) 2 tane küçük 5 li hastane çıkışı var,1 tane 9 lu hastane çıkışı var...birsürü alttan çıtçıtlı body var..altı patikli alt var birsürü...2 tane eşofman takımı..3 tane pijama takımı...6 tane tulum...4 tane zıbın takımı...2 tane kot elbise...8 takım normal elbise..mevlüt takımı...tshirt bir sürü...eldiven-şapka bir sürü...patikler örgü...bir sürü hırka yelek örgü...yelek penye 2 tane...kot pantolon...şort..2 mont..havlu..bornoz..önlükler..5 battaniye..2 nevresim takımı...ağız mendilleri....
aklıma gelenler..başka varmı bilmiyorum :sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
ooooo
Elifcim seninkininde bir sürü eksiği varmış daha kız,valla ben kendimin çok ağırlaşacağını tahmin ettiğim için o tür şeylerini tamamladım sende çok daha ağırlaşmadan bitir eksiklerini canım olmadı bigününü ayırırsın hepsini bi yerden alır çıkarsın sonuçta daha doğmadı ya ona bakarsan çok eksik çıkıyo sürekli yetişemiyorum artık
ooooo
e bebk mağazasına git istersen herşeyini bulabiliyorsun ve güzel şeyle var canım...hatta bebek arabası ve ana kucağı takımalrında ind.var...tek bir yerden halledersin yorulmadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?