2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler

evt arkadaşlar yaa takvimlerimiz kaybolmuş. güldencimm bakıyorum sende agustos annesi olacaksın gibi görünüyor. eylül annelerinden agustosta dogum yapacakların sayısı fazla sanırım.
 
evt arkadaşlar yaa takvimlerimiz kaybolmuş. güldencimm bakıyorum sende agustos annesi olacaksın gibi görünüyor. eylül annelerinden agustosta dogum yapacakların sayısı fazla sanırım.

evet canım 1 aydan az bi vaktimiz kaldı bende agustosda dünyaya gelmişim oglumda öle olcak inşallah sanırım sende agustosda bekliyorsun degilmi
 
tekrar merhaba bayanlar..
ben nedense dogumdan korkmuyorum.. yada son anda heyecanlacagım sanırım.. şutarafagitti
ama su bır gercek ki oglumu cok ozledim.. bugun kalan utulerıde yaptım herseyını yerlestırdım dolabına..
şimdi sadece odasının halısı ve alacagımız teklı bır koltuk kaldı onuda bu hafta sonu halledicez ıns..
hastane cantasınıda bır ıkı gune hazırlayıp kenara koymayı dusunuyorum.. :1rolleyes:

çünkü sanırım bunlarla ugrasıcak vaktım kalmayacak bır yandan butunleme sınavım hızla yaklasıyor vermem gereken 3 dersım var kıtaplara gomulecegım yıne.. :1no2:
ve sınavdan cıkınca 12 gun sonrada doğumum var kısmetse.. ınsallah hersey planlara uygun ılerler bır aksılık cıkmaz.. benneyaptımki
 

inşallah betül sınavlarında başarılar diliyorum
bu arada bizim herşey tamam ARİF ATAMIZI BEKLİYORUZ KISMET OLURSA :CüvCüv:
 
kızlar ben bugün doktora gittim, bebek 2500 gr olmuş alah şükür. ama bebeğimin sol böbreğinde büyüme varmış 2 hafta sonra ya gelmemi söyledi bakacakmış büyüme olursa daha fazla bebeği sezeryanla erken alabileceğini söyledi çok üzgünüm nedir şimdi bu acaba bebek doğduktan sonra bir prı-oblem olurmu. doktora sordum kontroller yapılır tabiki doğduktan sonra dedi.senağlama bu konuda bilgisi olan vermı yaaa.
 
evet canım 1 aydan az bi vaktimiz kaldı bende agustosda dünyaya gelmişim oglumda öle olcak inşallah sanırım sende agustosda bekliyorsun degilmi

canım benimde agustos sonu eylül başı görünüyor ama tabi hiç belli olmaz ne zaman olacagı. bakalımm hayırlısı bugün bir arkadaşla görüştüm onunla zamanlarımız aynı kanaması gelmiş ve 2 cm açılması varmış o yüzden heran tetikteyim olabilir diye.
 

Canım üzülme, çoğu zaman yalnışlık olabiliyor böyle, benim arkadaşımın bebeğinin başında kistler vardı, geçmez doğumdan sonra ameliyat lazım dediler,,sonra bebek öyle doğdu, doğumdan 1 ay sonra herşey normaldı, kist mist kalmamıştı vucud bazı şeyleri zaman içerisinde tolere edebiliyor, Korkma arkadaşım...:1hug:
 

merhaba arkadaşlar herkese ii akşamlar,
aytenciğim çok üzüldüm duruma ama aklıma da başka şeyler geliyor doğumlarımız yaklaştıkça doktorlar sezeryan doğum olması için bişeyler söyleyip duruyorlar şüpheleniyorum başka bir doktora da muayene ol bence bakalım başka doktor ne diyecek inşallah böyle birşey yoktur...a.s.
 


inşallah öyledir canım yaa. allah herşeyin hayırlısını versin inşaalh ama benim içim çok sıkılıdı yaaa. şimdi inernetten biraz araştıryorum.
 
Kızlar slm.sizlere bişey sormak istiyorum lütfen bana yardımcı olun,dr.a gitmeme daha 10 gün var ben yürürken vajinamda çok kötü ağrılar oluyor resmen acıyor,tabi geceleri yatarkende öyle bi ağrı hissediyorum sizlerdede varmı kızlar böyle ağrılar,benim daha 1,5 ayım var korkuyorum lütfen normalmi böyle ağrılar bana bi fikir verin
 
aytencimm çok geçmiş olsun tatlımm üzme güzel canını ki bebişinde üzülmesin annesi. sedanında dedigi gibi belki yanılıyor olabilirler belki dogumdan sonra geçer tatlımm. allahım saglıcakla bebişlerimizi kucagımıza almak nasip etsin.
gülşahcım hiç endişelenme canım benim uzun zamandır oluyor her seferinde druma söylüyorum agrılarım arttı diyorum yatamıyorum kalkamıyorum drumda normal dedi. bundan sonra sürekli olur artık dedi.içini rahat tut güzel anne.
 
aslıcım çok sağol ama şimdi araştırıyoeum internetten, bebek doğduktan sonrada kontrolunun yapılması gereken bişeymiş. doktor bana ultarasonda gösterdi gerçekten böbreğinin biri diğerine göre büyük.inşallah daha fazla büyüme olmaz düzelir allahım inşallah öyle olur. erekek bebeklerde görülen bişeymiş buu.
 
herkese iyi akşamlar kızlar

aytencim içini ferah tut canım.inş.doğumdan sonra birşeyi kalmaz oğlunun.

gülşahcım artık ağrılarımızın olması çok normal.ben gece sağımdan soluma dönerken bile ağrıdan ölüyorum.katlanıcaz artık 1 ay daha.
 
iyi akşamlar kızlar ben de oyalanıyorum birazdan ütünün başına geçeceğim,bebişimin kıyafetlerini yıkadım bugün.Şimdi sıra ütüde.Bu hafta içinde de hastane çantamızı hazırlayacağım.
Az önce biberonla emzik aldım kızıma ,kızlar emzik damaksız,silikon olanlardan.Biberon da hani chicconun eğik modeli,gaz önleyici kauçuk emzikli...Siz nasıl aldınız acaba?

Ayten moralini bozma canım benim bir arkadaşımın bebeğinin beynine giden damarlardan biri tıkalı dedi doktoru,Doktordan böyle bişey duyduğunu düşünsene dünyası yıkılır insanın,günlerce ağladı arkadaşım ayy dualar ettik onun için, sonra başka bir doçent doktora gitti acil randevu aldı.Doçent bizimkilere gülmüş yaa ben de gerçekten acil bir durum var sandım demiş.Böyle vakaları çok görüyoruz ama biz endişelendirmemek için annelere söylemiyoruz bile.Bu daha sonra kaybolacak bişey demiş.Daha sonra bakın bebeğinizde böyle bişey vardı ama şimdi gördümki kaybolmuş diyormuş...Yani bazı doktorlar olabilecek vakaları çok abartıyorlar tabii yine de başka bir doktora görünmenin faydası var canım.Canını çok sıkma.

Gülşah benimde vajinam ağrıyor hem kemikleri hemde eti yani sanki çiban çıkmış gibi ya da kemikleri çürümüş gibi çok sızılı bişey,ama bebekler artık yavaş yavaş aşağı iniyor ondan olabilirimiş ağrıların sebebi,yani noormaldir canısı bende de var.
 
Kızlar hepiniz çok sağolun canımsınız yaa sizde olmasanız kim rahatlatacak içimi,demek hepimizde olan bişey az kaldı tabi Allah yardımcımız olsun bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin...
Ayten canım sanada geçmiş olsun inşallah daha kötü bişey olmaz ve hemen düzelir ve bebişn vaktinde gelir...
 

Gülcüm iyi yapmışsın çamaşır işini ay o ütü işide çok zor oluyo ama minicik minicik ütülerken bile insan duygulanıyo valla kolay gelsin sana,bende biberonu ve emziği nuk aldım oda güzel dediler inşallah bebişler iyi günlerde kullansınlar...
Akşam bizde bebişe dolap almaya gittik alabildik sonunda turuncu turuncu kullansın inşallah oğluşumgamyoncuiremsu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…