- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
maşallahhhh:1shok:
kız sen kızını gelin olana kadarki bütün kıyafetlerini almışsııın...:roflol:
allah ne deyim sana,güle güle giydir inşallahh..
cnm al benden de o kadar
pijama gecelik emzirme sütyeni atleti vs..eksik bebişin esyalarında da va r eksiklerim
Allah korusun bugün doğursam napcemmm :bbo:
kızlar merhaba,
bugün doktor kontrolüm var yarım saate kadar çıkacam inşallah iyi haberlerle döneriz çok önemli bişey sorcam 34 . haftamın 3. günü bugün alttan muayene yapmadı bugüne kadar hiç bugün yapar MI?
hangi haftada yapıyor ??????????acele cevap
kızlar kımse gormedımı bır cevap yazmıyorsunuz yakustum valla
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar merhaba,
bugün doktor kontrolüm var yarım saate kadar çıkacam inşallah iyi haberlerle döneriz çok önemli bişey sorcam 34 . haftamın 3. günü bugün alttan muayene yapmadı bugüne kadar hiç bugün yapar MI?
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar merhaba,
ne sormuştun güzelim valla görmedim
kendi derdime düştüm tabiii
özürrrrrrrrrr dilerimmmmmmm:1hug:
olsun canım en azından sordun sagol
dedımkı doktor benı 2 haftada bır cagırdı 2.haftada sadece nst ıle bakılcak ultrason yok.sonra yıne 2 hata sonra hem nst hem ultrason olcakmıs..
sızınkıde oylemı oluyor sadece nst yemı gıdıyorsunuz dedım
canım bende 34+3 üm bügün şuana kadar ayda 1 çağırdı ama bugünden sonra 2 haftadaolsun canım en azından sordun sagol
dedımkı doktor benı 2 haftada bır cagırdı 2.haftada sadece nst ıle bakılcak ultrason yok.sonra yıne 2 hata sonra hem nst hem ultrason olcakmıs..
sızınkıde oylemı oluyor sadece nst yemı gıdıyorsunuz dedım
kızlar birde sezeryana kesin karar verenleri nst ye hiç sokmuyorlarmışduygucum ben 35+3 teyim daha nst ye girmedim..36+5te kontrolüm var normal ultrason....37+0 dan sonra 2 günde bir nst olacak...
kızlar birde sezeryana kesin karar verenleri nst ye hiç sokmuyorlarmış
pekı kızlar 2 hatada bır ultrasona cagrılan varmı yanı doktorumun benı 2.haftada nstye 4.haftada ultrasonla bakması normalmı?en son 32.haftada gıttım bu hata ıste cuma gunu tekrar gıdıcem sadece nst ye muayne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?