ben çıkıyorum kızlar...kendinişzeiyi bakın..bye...
canım bende aynı korkuyu yaşıyorum sorma. normal dogumda sezeryanda korkutuyor beni. o yüzden bu hafta bir psikologa gidip danışayım istiyorum. kendimi nasıl telkin edebilirim diye. daha önce ameliyat olacagım zaman panik atak oldugum ortaya çıktı iki üç kere sakinleştirici yapıp bayıltmadan işlem yapmışlardı ama bıçakla degildi ameliyatım zaten hayal meyal hatırlıyorumAy kızlar tam 50 günüm kalmış ya ben sezeryan doğumdan çok korkuyorum.Uyuyup uyanmamaktan korkuyorum.Normal doğum olsun istiyorum.Tabi dr sezeryan diyosa normal diyede tutturmanın bi anlamı yok.Hani şu ameliyathaneye giriyosun elini kolunu bağlıyolar önlüğü giydiriyolarya işte ben orda zaten bayılırım.Ya benim haberim olmadan beni bayıltsınlar istiyorum ben.
slm kızlarrrr
arnıza gelemiyorum ama hergün okuyorum sizi
haberdarım yaniiiii
bizde babamızla o dakımımızı beşiğimizi ve diğer ufak tefek herşayyi
halleettik.ayy süpermiş alışveriş yapmak vallla
bi temizlik kaldı duvarlar silenecek büyük iş
bir de mobilyaları bekliyoruz
dr da ağustos 25 sonra beklemeye başlıcaz dedi
allahtan herşeyin hayırlısı dualarım sizinle kızlar allah
yardımcımız olsunnn
mrb kızlar bende uzun zamandır giremiyordum,bugünlerde biraz sıkıntılılıyım,bebeğim yeterli derecede gelişemiyor,Herşey norrmlaken 31.haftadan sonra ne oldu anlamadım,şuan 34 haftalığız ve bebeğim 1700 gr,ben deli gibi yiyorum oysa 31,haftadan sonra sırf o kilo alsın diye deli gibi yedim,üçhaftada 5 kilo almışım,ne yapmam gerek bilmiyorum,olmayınca olmuyor işte..
sende hoşgeldin yeniyaşam..
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım
biz iyiz bugün anestesi için kan ve idrar tahlili verdik dr dediğine göre 25-28 agustosda sezeryan alcakmış onun dışında herşey bizde iyi
eee bu cetveller nerde yoksa bir tek benmi göremiyorum(((
taç ın uyku seti ve nevresim takımını internetten sipariş vereyim diyorum kızlarr
ikisi birlikte 138 ytl tutuyor
sizce fiyat nasıl?
hoşgeldn gülden ağustos annesi mi olcan şimdi cnmm hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:
takvimler bugün kaybolduu:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?