geldim geldim herkese günaydın kızlar hepinize güzel bi hafta diliyorum şimdiden
eşim sabahçı kalmış o gece şarjı bitmiş şarj olsa kontör yok kıyamam ya deli olmuş o da orda ben mesaiye kalamam eşim hamile demiş ama elin işi işte onların umurumda mı sanki çok şükür cumartesi akşamı görüşebildik kocişimle :)))))))))))))
hoşgeldin Papatyam
bakırköy dedin ya içi cız ettisenağlama
çok özledim istanbulu yani şu an bir de onun için ağlayabilirim.istanbul aşığıyım ben.ortaköy hastası.
zaten tatile de gidemedik.çok özlüyorum denizi,boğazı
önceden her sene en az bir defa giderdim.bu sene olamadı
benim için geçerken şöyle bi bak boğaza olur mu...:çok üzgünüm:
ya nasıl birinden arayamamışmı seni hiç düşünmemişmi oda üzülmüş diyorsun ama yahu yakınlarda bir bakkal market işyerinin telefonudamı yokmuşşş neyse bana ne oluyorki ama seni üzmeye hakkı yoktu valla kusura bakma kocanda olsa biz seni ezdirmeyiz bacımmmm
canım cok tesekkurler..
ılk fırsatta alıcam merak ettım..
bu arada eşim 3 aylık yegenını kucagında tutuyordu ablasıyla gec yatmıstık azck mırıldanmaya basladı ıcerıden duydum dedım esıme gıt alda ablan bıraz daha uyusun dıye..
eşimde aldı getırdı ortamıza yatırdı ''askımm bızımkı hep boyle ortamızda yatsın'' dıyo..
ben aksama kadar onu boyle kucagımda tutarım dıyo tv ızlerken..
bende ıcımden bakalım dıyorum acaba gercek olabılıcek mı yoksa bıkacak mı.. :icecream:ama benım kocısım aksama kadar tutmasada bıkıcagını sanmıyorum cocukları sevıyor gurultulerınden sıkayet etmıyor belkıde alısık oldugu ıcın..
o konuda sanslıyım sanırım bakalım oglumuz gelınce nasıl olucak..:dance:
kaç kilo aldınıız???
Ben artık akşam yemeklerini bıraktım ama tatlıdan vazgeçemiyorum.
Sİzin iştah durumları nasıl??
şuan için 11 kilo aldım iştahım çok açık bugün öğlen bir yarım bir de çeyrek ekmek tost yapıp yedim az önce bir büyük tabak çorba içtim, sonra 1 halley yedim biraz sonra da kakaolu kek ve süt geçiyor aklımdan aklımda duracağına karnımda dursun :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?