2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

canım ben 28.haftada gıttıgımde doktor sadece sezeryan olursa 2 hafta once alınır dedı ama onun dısında bırsey demedı olabılırmıymıs oyle bırsey acaba:uhm:

bizim bebişko ilk başından beri hep iki hafta önde çıkıyor haftası..en son 28. haftadaki ölçümler 30- 31. haftada gösteriyordu..benim dr.um da prof.dr. yaşı da var tecrübeli biri yani..o öyle diyor 1,5 2 hafta önce doğabilir diyor ama kesin öyle doğar demiyo tabii gamyoncuiremsu sezaryan olmasa da yani; kendiliğinden; büyüdüğü için doğabilirmiş..
 
Arkadaşlar ilk mesaj ocak ayında atılmış bu konuya ve 17.809 mesaj olmuş forumdaki çoğu zaman yavaşlık ve sayfaların açılamaması durumu bu yüklü mesajlı konulardan kaynaklanıyor çoğu zaman.
diğer bölümlerde mesajlar sadeleştiriliyor ama gebelikteki arkadaşlar mesaj silinince tepki gösteriyorlar ben de hem hamiş hem yönetici olarak size sormak isterim bizim konudaki ilk aylardaki mesajlar silinse daha ferah bir konumuz olsa daha iyi olmazmı?Kimse gidip 17.809 mesajı baştan okumayacağına göre, bana katılıyorsanız teşekkür edin yeter Şeniz

Bence konuyu konu başlığına -arşiv- eki ekleyip sonuna da bilgilendirme notu koyup kilitleyip yeni başlık açmalarını sağlayalım.
 
evet canım aynen tam 2 hafta önde çıkıyor ölçümler..bizim dr da normal sorun yok diyo ama 1,5 - 2 hafta önce doğabilir diyo.. sizin dr da söylüyor mu bunu ?

Yok öyle demiyor belli olmaz kimi duruyor kimi geliveriyor 2 hafta erken olması bişey değil zaten sezeryanda 2 hafta önce alıyorlar sen yine o son tarihe güvenme hazırlıklı ol derim
 
Yok öyle demiyor belli olmaz kimi duruyor kimi geliveriyor 2 hafta erken olması bişey değil zaten sezeryanda 2 hafta önce alıyorlar sen yine o son tarihe güvenme hazırlıklı ol derim

evet haklısın hazırlıkları son hız tamamlamam gerek..daha hastane çantamı yapmadım bebişin elbiselerini yıkamadım oo çok işim var daha :çok üzgünüm: son ana daha var deyip güvenmemem lazım..hele ki sıcaklarda erken doğum yapanları okudum hep..ee bizim bebişler de tombiş zaten..erken gelmesine hazırlıklı olmamız lazım :smiley-cool: yarın dr gidiyoruz bakalım kaç kg olmuş bizim tombiş kızımız :CüvCüv:
 
Şöyle olacak bir hamişimiz 2008 eylül anneleri diye konu açacak onun linkini buraya koyup oradan devam edeceğiz o da yapışkan olacağı için kaybolmaz buraya gelen linkten gelip onu bulacak yerimseniben

ok tmm acın ozaman beklıyoruz yada ben acım farketmez:enbuyukkk:
 
X