- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
hoşgeldin gülşah..
ben de 11 kiloamaaan napalım ya doğumdan sonra bi şekilde vericez başka yolu yok işte :))
ben de çikolata bisküvi dondurma kek bütün zararlı kilo yapan şeylere bayılıyorum valla :)
ama arkadaşlar bir zamandan sonra iştah kesiliyormu ne anlamadım bazen arada birşey yemek bile istemiyorsun.
gülşahh nasılsın canım
buradayımm ben kaçmadım bi yere :))
yaa 11 kilo da bişey mii
ben tam 20 kilo aldım kızlar...
Doktorum biraz yavaş diyor ama ne mümkün..
Çok takıyorum kafama sabitleniyorum ondan mı alıyorum acaba???
Kızlar benimde hamile kaldığımdan beri iştahım yok...Eskiden daha çok yerdim ben...
çok sevindim canım tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına..
biberon ve emzik belki de işimize yaramıyacak ama bulunsun diye aldım ben de ikişer tane..şimdi bi de almazsam ve bi de lazım olursa eşim gidip almayı da beceremez :)) bir yaş için falan alır..ben tedbirimi alayım da :))
bride cidden mi ya iştah açılır genelde herkeste :) e o zaman iyiymiş senin durumun..iştahın eskisi gibi olsa daha çok kilo alacaktın desene..şükret :))
çok sevindim canım tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına..
biberon ve emzik belki de işimize yaramıyacak ama bulunsun diye aldım ben de ikişer tane..şimdi bi de almazsam ve bi de lazım olursa eşim gidip almayı da beceremez :)) bir yaş için falan alır..ben tedbirimi alayım da :))
bride cidden mi ya iştah açılır genelde herkeste :) e o zaman iyiymiş senin durumun..iştahın eskisi gibi olsa daha çok kilo alacaktın desene..şükret :))
duygu kız pizza dedin canım çekti yaa( şöyle sıcacık olsaydı da yeseydim (
vıyyy anam.. :1shok:
bende 10-11 kg arasıyım bayanlar.. kafamçokkarıştı
genelımız hep aynı almıs sanırım..
benım asıl kafama takılan acaba kacla bıtırebılırım.. :çok üzgünüm:
ben 4,5-5 aya kadar sadece 1,100 kg almıstım bulantılar yuzunden..
sonrasında bır cosmusum :bbo:
ama sımdı yıne ıstahım azaldı oncekıne gore sıcaklardan dolayı..
karnım acıkıyor ama canım bırey ıstemıyor ıkı saat dusunuyorum ne yesem dıye..
acaba kacla bıtırırım yaaa.. :uhm:
hahaha düşün iştahım yokken 10 kilo almışım bide açık olsaydı :)))
Cidden ama ben eskiden 1,5 is.....r götürürdüm. İsmini yazmiyim şimdi canınız çeker , sizde hiç anlamamış gibi yapın bari :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?