betulcum aynı bende senın gıbı hergecen gun dahada sabırsızlanıyorum:)oglusumu cok merak edıyorum:)hele bırde artık kafasını elını kolunu dayıyor karnıma hıssedıorum allahım nasıl tuhaf oluyorum ya:))
allah saglıkla sıhatle kavusmamızı saglasın ınsallah..
herkese selam arkadaşlar ;
biz bugün temizlik yaptık saolsun annem ve kayınvalidem yaptılar ben de yemek yaptım çay yaptım onlara ne zamandır ev gözüme batıyordu kirli diye ii oldu.
bebişin beşik yerini de hazırladık 10 güne kadar gelecek beşiğimiz...
duygucum senin o sabaha karşı boğazım yanıyor dediğin şey gebelik reflüsü bende de var hemde 2 aydır falan ilacını ihmal etme de asit boğazını tahriş etmesin o asit çok zararlıymış çünkü
çok teşekkür ederimm
bana okul ve sendikadan kulanamayacağımı söylediler ama aslı baya arastırma yapmış milli eğitimden kullanabileceğini söylemişler işime yarayacağını düşünmüyorum ama alcam ne olur ne olmaz daha sonra niye almadın falan derler
kızlar biberon alacaklara; Dr.Brown marka antikolik biberonu tavsiye ediyorummmm tüm çocuk doktorları bunu öneriyomuş.ben aldım küçük boyunu.yerimseniben
http://www.ailemiseviyorum.com/ninni.php
kızlar bebeklerimizin ismine göre ninniler var bu sitede...
erkek değillermi alincim..
benımkıde oyle ben soylemesem bu bebeğin kuvetını havlusunu sampuanını havlusunu bilmem nesını almıyormuyuz dıye sormaz..
sankı evde halı hazırda var gibi rahat.. :1rolleyes:
arkadaşlar 3-5 gündür vajinamda inanılmaz bi kaışntı var kaşımaktan kıpkırmızı oldu idrarımı yaparken de yanma yapıyo ama herhangi bir akıntım yok günde iki defa çamaşır değiştiriyorum ama temiz oluyo hiç akıntım yok .özellikle geceleri kaşıntı artıyo bana önerebileceğiniz bişey var mı yada sizde de böyle şeyler oldu mu
Daha geçen gün "senin sekizinci heralde benim ilk olunca böyle oluyo" dedim.güldü.zaten normalde de rahat bi yapısı vardır. "doğunca ağlarım,seni de merak ederim " falan diyo.bakalım görcez.hele geceleri o ağır uykudan nasıl uyandırcam,oğlumuzu nasıl emanet edip uyuyacağım bilmiyorum:a015:
Hamişler bu arada yine tavsiye üzerine bir kitap aldım.süper bişey
Prof.Dr.Haluk Yavuzer'in Çocuğunuzun İlk Altı Yılı
eşimle ikaç akşamdır okyoruz (sırayla ve sesli olarak) inanılmaz güzel bilgiler veriyo.zaten adam çocuk uzmanı ve dalında tekmiş.bebeğin ilk doğduğu gün ve sonrasındaki hareketlerini analiz ediyo.insanın kendine güveni geliyoo:icecream: valla biz çok begendik tavsiye olunurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?