merhaba . Hayırlı Olsun Arkadaşım. Bende Eylülde anne olacağım inşaallah. Ben daha doktora gitmedim. Pazartesi gideceğim. Çok heycanlıyım.
merhaba arkadaşlar bende 15-20 eylül arası anne olacağım işallah fakat şuan bir problem yaşamaktayım ve bu beni çok korkutuyo.kendim gibi hamileliğimde çok karışık :çok üzgünüm:daha geçen hafta doktora gittim ve bana 4 haftalık hamile olduğumu söylediler 4 gün önce gittiğimde ise 6 haftalık olduğunu söylüyolar artık ne yapacağımı şaşırdım ultrasyonda üstten bakıyor doktor keseyi görüyo bebeği göremiyor alttan baktığında ise kalp atışına kadar hepsi gözüküyor bu arada benimkinin kalp atışları başlamış kalp atışları 6 -6 buçuk hatfayken başlıyormuş.ne yapmalıyım sizce benim bebek anası gibi şakacı yada beni uğraştıracak galiba.bide en kötüsü 3 gündür kanamam var doktor düşük tehlikeside olabilir diye dinlenmemi istedi.ve düşük önleyici ilaçlar verdi.ALLAH tan bugün kanamam durduda bir rahat nefes aldım .unutmayın annişler aşırı ağrılarınız varise bu düşük tehlikesiymiş.bele ve kasıklara vuruyormuş yerinde duramıyormuşsunuz bu şikayetleriniz varsa hiç beklemeden doktora gidin..daha ilk günümden sizlere çok yazdım galiba:teytey:
Merhaba kızlar bende 6 haftalık tüp bebek hamilesiyim..Geçen cumartesi gebelik kesesi görüldü vajinal ultrasonda bir hafta sonrada kalp atışları görülür dedi doktor....Çok heyecanlı vede endişeliyim kalp atışları görülmezse diye korkuyorum....Sonuna kadar gidebilirsem rabbim o günleri gösterirse doğumum 21 eylül....
Merhaba kızlar bende eylül annesi olacağım allah kısmet ederse...
Doktorumun söylediğne göre tahmini doğum tarihim en geç 21 eylül
Geçen hafta kesemizi gördük.Bu 1 Şubatta da allah ın izniyle kalp atışlarımızı duyacağız..
Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallahh
a.s.
hicran tebriler arkadaşımm bende 26 ocakta gittim dr allaha şükürler olsun bebeğin kesesini gördük. 5+7 günlük olduk bugün allah izin ederse 9 şubattada bebeğin kalp atışlarını duymaya gideceğiz hayırlısıyla.. allahım herkese gönlüne göre versinn kimseyi yavrusundan ayırmasın.....aminnnnnnnnnnnnnnn
Merhaba Arkadaşlar;
Bende 5 Hafta 5 Günlük Hamileyim. 26 Ocakta Dr. Gittik Gebelik Kesesini Gördüm O Kadar Heyecenlandim Ki Inşallah 16 şubatta Kalp Atişlarini Dinleyecez Inşallah.
Benim Biraz Karin Ağrilarim Oluyor Dr. Idrar Tahlili Yapti Ve çok Az Intihap Olduğunu Ve Bolca Su Içmemi Söyledi. Sizdede Karin Ağrisi Ve Kasik Ağrisi Oluyormu Arkadarlar? Bu Arada Bizim Bebişimiz 24 Eylülde Inşallah Dünyaya Gelecek :)))) Inşallah Sağlik Olur Bütün Bebişler
kıslar hamişlikler normalmi değilmi benimki aşılamayla oldu yazılarınıza eklerseniz sevinirim böylece bilgimizde olur kimin normal kimin tüp aşılama olduğundan değilmiii..