Benim sabah aç karınla değilde yemeklerden sonra midem bulanıyo.Bide kursağım kaynıyo ay sorma bende bol bol meyve yiyiyorum. Ağır yemekler yememeye çalışıyorum.Bu sabah bebeğin tekmelerini çok geç hissettim heyecandan ölecektim nerdeyse sonra biraz sıkıştırdım bebişi başladı hareket etmeye. Valla duygucum bende bir uykudur gidiyor bakalım.Çok uyuyorum ya hemde deliksiz.Gece bir kez tuvalete kalkıyorum sonra sabaha kadar yine uyuyorum.Evde o kadar iş beni bekliyor.Ben yatıpduruyorum bakalım.İzne çıkayımda yaparım.Doğurmazsam tabi :roflol:a.s.
arkadaşlar hepinize merhaba umarım hepiniz iyisinizdirr
aslı --mommy yarın 37. haftaya kadar calışabilir raporu alcam inşallah ,okuldan sevk alcam ama dr ayrı bi rapor mu yazıyor herhangi bi kagıt verecekmi sevkemi yazıyo ya da ne yazıyoo offf kafam karıştı eksik ya da yanlış bişeyler yaparım diye korkuyorum cünkü raporu alacağım kişi kendi dr um değil
ACİL CVP YAZARSANIZ COKK SEVİNİRİMMMM ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER
merhaba arkadaşlar
umarım herkes iyidir. bursa aşırı sıcak çıldırıcam valla ördek gibi suya giriyorum sürekli. bir daha hamile kalırsam planlı yapıcam hamilelik kışa gelsin diye
acamilik işte neyse
bişi sorcam size ben şu an 30+4 deyim ama göğüslerim hiç büyümedi şişlik falan yok önceden nasılsa şimdide aynı
ablamdan hatırlıyorum göğüsleri kocaman olmuştu
sizde de durum aynı mı_?
aslı --mommy yarın 37. haftaya kadar calışabilir raporu alcam inşallah ,okuldan sevk alcam ama dr ayrı bi rapor mu yazıyor herhangi bi kagıt verecekmi sevkemi yazıyo ya da ne yazıyoo offf kafam karıştı eksik ya da yanlış bişeyler yaparım diye korkuyorum cünkü raporu alacağım kişi kendi dr um değil
çok teşekkür ederimmsevke yazdılar benimkini ama ayrı bir kağıt da verdiler.benim talebim olduğunu göstermek adına.ama ben daha okula götürmedim 37.haftada doğum öncesine ayrılabilir raporunu aldıktan sonra götürecegim.peki biz yaz tatilindeyiz doğum öncesi iznimizi yine de doğum sonrasında kullanabilecek miyiz?bir de sana sorayım dedim
Selincim selam;
bende çarşamba günü gideceğim.VE 37ye uzatacağım. aradada 10 gün yıllık iznimden kullanacağım, bi hafta sonrasındada doğum iznine çıkacağım , öyle düşünüyorum bakalım.
Bu arada banada vizite kağıdı ile gel dediler. Sende yarın yazarsın neler yaptığını, bende merak ediyom.
kızlarr ben kutu atlamısım ayy cok mutlu oldumm.. :teytey: :icecream:
tesekkur ederım canım...:1rolleyes:
evet bır an once son kutuya da gecmek ve dogurmak ıstıyorum beenn.. :sm_cool:
oğlumu ozledım yaa.. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?