evet elle tasınabılıyor sepet oyle bı avantajı var..
bende aynen böyle bi sepet almayı dusunuyordum mothercare' da görmustum..
çok şirin geldi.. ama 5 aya kadar kullanır sonra hareketlendıgı ıcın besıkte duramaz dedıler..
benım de eşim askere gıdıcek doğumumdan 2 ay sonra.. kısa donem yapıcak..
bende koca yatakta yalnız olucam yanıma yatırırım dıyorum nasıl olur acaba ?.. fisfisfis
gerçekten mi canım yaa aralıkta mı gidecek benim eşim de o ay gidebilir kısa dönem senağlama inşAllah kısa dönem çıkar ama ya çıkmazsa senağlama senağlama yanımıza yatırabiliriz de canım, ya dönerken üstüne kolum bacağım gelirse diye endişelenirim ben yatıramam korkarım fisfisfis
betulcum sepet cok guzel bence bayıldım bende krem tonlarında bırsey ıstıyorum
ama bız yatak odası yapacagımz ıcın ucuz bırsey ıstıyorum.yanı soyle 150-170 ytlden fazla olmaması lazım...
cunku hem yatak odası hem sepet cok masraf olur bıze..
bu ne kadar canım?
mothercare in sitesinde bu sepet 50 euro yazıyor...30- 40 euro ya da var benzer modeller.. fiyatlar doğru mu acaba ??
duygu canım napalım ya baktım askere gideceği yok bebiş olsun bari dedim beklemekle olmuyor ki :)
en büyük hatam evlenmeden askerliği şart koşmamak olmuş onun için pişmanım sadece
betül uzun çıkanlar da var yani buna nasıl emin olabiliyosun ayy ben de içimi rahat tutayım o zaman 5 ay hemen gelir geçer biz de bebişleri büyütürüz o arada .. inşAllah...
emin olamıyorum tabi ama eminmiş gibi yapıyorum dur sımdı kafama sokma uzunu.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kısa yapıcak ben öyle dusunuyorum kuzenlerım gıttı hep kısa yaptılar..
sonucta uzun olması ıcın askerıyenın durumu onemlı asker lazımsa uzun alıyorlar.. o zamana kadarda böyle bir sebep cıkmaz inş Allah korusun..benneyaptımki
sen kısa yapıcak de gerisini boşver oyle olucaktır görürsün.. yerimseniben
ben o zaman öyle sepet alamıcam malesef
burda normal sepetler var ahşap ama ustunde ıvır zıvırıyla ıste 150 cıvarında...ondan alırım..
cunku zaten bebegın bır odası olacagı ıcın 6 ay sonra kendı yatagında yatırcam...
kameralı bebefon alıcam sımdı ondan vazgecsem alırımda onu cok ıstıyorum cok rahat ettı bır cok arkadasım...