2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

gerçekten mi canım yaa aralıkta mı gidecek benim eşim de o ay gidebilir kısa dönem senağlama inşAllah kısa dönem çıkar ama ya çıkmazsa senağlama senağlama yanımıza yatırabiliriz de canım, ya dönerken üstüne kolum bacağım gelirse diye endişelenirim ben yatıramam korkarım fisfisfis

evet malesef aralık basında gidicek... senağlama
kısa dönem olamaması cok kucuk bır ıhtımal canım.. ama oldukı oyle bırsey oldu artık askerlıgı beraber yaparız. butun duzenımız bozulur ama mecbur ben hayatta ondan o kadar zaman ayrı kalamam kafayı usuturum o da aynı sekılde..
Allah vermesın.. göndermemki o zaman rehin tutarım.. :roflol:
bu arada buyuk yatakta bı ben bı oğlum sıgmazmıyız kı gercekten ya.. :uhm:
yastık fılan koyarız aramıza olur mı kı acaba ?...

minik anniş ve betul ya allah yardımıcınız olsun,cok zor olmalı emınım,en cok ıhtıyacınız olan donemde:çok üzgünüm:
ben cesaret edemezdım şahsen eşim askere gitmemiş olsaydı bebeğe...
umarım çabucak gider gelir eşleriniz sağsalima.s.

betulcum sepet cok guzel bence bayıldım bende krem tonlarında bırsey ıstıyorum
ama bız yatak odası yapacagımz ıcın ucuz bırsey ıstıyorum.yanı soyle 150-170 ytlden fazla olmaması lazım...
cunku hem yatak odası hem sepet cok masraf olur bıze..
bu ne kadar canım?

amin saol duygu, ama şöye birşey var bebek olmasa ben daha zorlanırdım askerdeyken..
şimdi en azından oğlumla ilgilenıcem yalnız kalmayacagım..
ailemde cok yakın yan yana bloklarımız..
ayrıca uzun donemın soz konusu olucagını sanmıyorum.. Allah bılır tabı kı ama..
kısa dönem olucak ınsallah ve sımdılık oyle gorunuyor zaten..

mothercare in sitesinde bu sepet 50 euro yazıyor...30- 40 euro ya da var benzer modeller.. fiyatlar doğru mu acaba ??
duygu canım napalım ya baktım askere gideceği yok bebiş olsun bari dedim beklemekle olmuyor ki :)
en büyük hatam evlenmeden askerliği şart koşmamak olmuş onun için pişmanım sadece

malesef 300 kusur, 350-370 gıbı olması lazım..
ben baska yerlerdede sordum bebek odası mobılyacılarında.. modoko da..
ama aynı fıyatlar.. 150-170 ytl bulabılcegımızı sanmıyorum.. :1no2:
bu renk benımde cok hosum gıtmıstı..hasır sepet obur dıkdortgen olan besıkten daha sirin..
çok şeker duruyor..

betül uzun çıkanlar da var yani buna nasıl emin olabiliyosun ayy ben de içimi rahat tutayım o zaman 5 ay hemen gelir geçer biz de bebişleri büyütürüz o arada .. inşAllah...

duygu bi önceki sayfada benim eklediğim sepet 325 ytl.. masko da ben de baktım hep 300 civarıydı.. hem de pek beğenmedim ben onları sağdan soldan tüllü falan.. bunlar daha cici..

evet canım ıste bende onu dedım keske evlenmeden yapmıs olsaydı senın ıcın cok daha ıyı olurdu...
artık olan olmus gercı,ınsallah kısa donem olur ve su gıbı akıp gecer zaman sende eşine bır an once kavusursun canım...:1hug:

ben o zaman öyle sepet alamıcam malesef
burda normal sepetler var ahşap ama ustunde ıvır zıvırıyla ıste 150 cıvarında...ondan alırım..
cunku zaten bebegın bır odası olacagı ıcın 6 ay sonra kendı yatagında yatırcam...
kameralı bebefon alıcam sımdı ondan vazgecsem alırımda onu cok ıstıyorum cok rahat ettı bır cok arkadasım...

betül uzun çıkanlar da var yani buna nasıl emin olabiliyosun ayy ben de içimi rahat tutayım o zaman 5 ay hemen gelir geçer biz de bebişleri büyütürüz o arada .. inşAllah...

emin olamıyorum tabi ama eminmiş gibi yapıyorum dur sımdı kafama sokma uzunu.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kısa yapıcak ben öyle dusunuyorum kuzenlerım gıttı hep kısa yaptılar..
sonucta uzun olması ıcın askerıyenın durumu onemlı asker lazımsa uzun alıyorlar.. o zamana kadarda böyle bir sebep cıkmaz inş Allah korusun..benneyaptımki
sen kısa yapıcak de gerisini boşver oyle olucaktır görürsün.. yerimseniben

benimkiler bunlar

sade gibi duruyor ama nevresim takımı yatak başlığı süsler falan girince klas duruyor ve şık oluyor ben çok beğendim bilmiom valla

inşAllah canım.. uzun olursa da en kötü ihtimal hep beraber toplaşıp gidicez artık dediğin gibi ne yapalım senağlama aslında ben de iyi düşünmeye çalışıyorum ama eşim bilgisayarcı sağ olsun diyo ki bizim meslektekileri 'ordu bilgi işlem' e veriyolar uzun yaptırıyorlar diyoo Kötü Kazen hep onun suçu yani beni de üzüyo böyle diyerek klava:

Son düzenleyen: Moderatör:

banada annem şöyle bir fikir vermıstı..
hasırcılarda hani sandalye sepet hersey oluyor ya.. aynı burdakı beşiğin iskeletindeki hasır sepet satan yerler var..
öyle bır sepet al dedi içine şirin battanıyelerle yastıkla yumusacık yaparsın.. onunla yanına yatırırsın dedı..
bırde bızım yatagımız alcak karyola yanı yer yatagından bıraz yuksek.. ben bu besıgı alsam bıle ayaksız kullanırım cunku bebegı gormem ıcın ayaga kalkmam gerek yataktan..ama ayaksız kullanırsam bızımle aynı sevıyede olur..
o yuzden annemın soyledıgı fıkır de fena gelmıyor..
sende oyle yapabılırsın canım.. hem cok daha ucuza gelır..

papatyam gerçekten çok hoş duruyo özellikle hepsi bi aradayken ahenkli yani.sitede geçen fiyatlar doğru mu canım mesela senin aldığın karyola da 130 euro yazıyor sen ne kadara aldın ? bir de uyku setinin fiyatını da rica edeyim :)) şimdiden sağol canım..

selam hamişler..........
bende o sepetlerden düşünmüştüm ama benim iki tane gerke yok nasılsa ayrı beşiklerini alacağız........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…