2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Halimecim hayırlı olsun yeni kutunuz canım.. Ayy görünce ben bile çok heyecanlandım canım ya... Az kaldı vaktimiz valla... Gelsin bebişlerimiz ya, sevelim koklayalım ayyy ya...

Canım önce kendini ve bebeğini düşün.. Anneciğine de çokk geçmiş olsun...
Babanla tartışmışsın üzüldüm.. Bak sonrasında sana olmuş olan miden kötü olmuş.. son aylarda daha sakin bir hayatı yaşamamızı öneriyor doktorlar... Benim doktorum son kontrolde yan gelip yat.. Sen hamilesin hiçbişeyi kafana takmayacaksın dedi.. Hastane olayıın sordum.. Onu sen düşünmeyeceksin eşinle ben halledicez dedi.. Senin hiç bişi düşünmemen lazım son günlerde sakin sakin gününü bekleyeceksin dedi...
Ah canım kilolareı dert etme.. İnan hamilelikten sonra hele bir de inşallah bol sütümüz olur da emzirirsek hiç bişi kalmaz... selülit falan da dert etme bir sürü çareleri var artık...
Aminn Allah hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh
a.s.

Kizlar cikiyorum ben sabah 7de kalmiştim cok uykumuz geldi bebişimizle biraz kestirelim.iyi günler sizee byyy

ay nunuucum teşekkür ederim canım ama biraz daha dikkat et sende kendine ya.çok zor biliyorum ama bebeğini düşün her zaman.annene geçmiş olsun.bende biraz önce ailemle ilgili daha doğrusu kardeşim ve eşiyle ilgili bi haber aldım.üzüldüm.aslında duymak istemiyorum böyle şeyleri ama anneminde benden başka anlatacak kimsesi yok ki.duyarduymaz karnıma ağrılar girmeye başladı zaten.

gerçekten allah hepimize sağsalim bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri göstersin inş.

[QUOTE=
herkese günaydınlarrrrmı desemtünaydınlarmı desem saat 11:30 olmuş ama ben geç kalktım bu sabah ancak kahvaltı faslı birazda hafif şekerleme üstüne geldim buraya ne var ne yok

Hilarya ben yaptim sanirim canim sanada zahmet veriyorum ama benim son reglim günümün ilk tarihim 5 aralik 2007.

Hilarya ben yaptim sanirim canim sanada zahmet veriyorum ama benim son reglim günümün ilk tarihim 5 aralik 2007.

8 eylüle göre yaptım zaten canım senin takvimini... Doğum yapacağın tarihe göre..
Eğer yanlışlık varsa düzeltelim...
Bu arada olmuş takvimin Hayırlı olsun..

[I]günaydın papatyam hoşgeldin..

kızlar bebişlerin karyolası için uyku seti kaç takım alacaksınız ? bir takım uyku seti bir takım nevresim takımı mı ? yoksa değiştirmelik iki tane uyku seti mi ??
bir de ana kucağı+oto koltuğu ikiisiini ayrı ayrı mı aldınız bi tane mi ? ayrı ayrı almak gereksiz mi sizce ??[/I]

merhaba kızlar ben nezamandır gelmiyordum
ama inanın kilo ve selülitler geçecek tekrar fıstık gibi olacağız :))
bende varisler çok mesela ve berbat görünüyorlar çok ağrı yapıyorlar ama takmamaya çalışıyorum
doğumdan sonra bakacağız geçemezse tedavi olacağım napalım bebişlerimiz için değer
birde kol ve bacak uyuşmalarınız yoğunsa b vitamini eksikliğiymiş ben bugün drdan gldim drum söledi tahıllı gıdalar ceviz ve fındık yemeliymişiz ayrıca b vitamini eksikliği sinir bozukluğu ve stres yaparmış ayy ne çok konuştum :)))

Canım ben uyku seti almıyorum.. çünkü bebeklere yorganı pek tavsiye etmiyorlar..bir de evimiz doğalgazlı sıcak oluyor.. Battaniye yeterli oalcaktır bebek için de..
nevresim tk. bir tane aldım ama ilk fırsatta 2 tk daha almak istiyorum.. değiştirmeye bol olsun çarşaf falan..
Ben bir tane aldım.. Hem pusetine takılıyor hem ana kucağı oluyor hem de oto koltuğu

merhaba öznur..
ya söyledıgın ıyı oldu bende b vıtamını eksıklıgı vardır muhakkak o zaman..
ellerim kollarım ayaklarım o kadar cabuk uyusuyor ki.. birde sinir stres aynen dediğin gibi.. :sm_confused:

günaydın öznur ve betül hoşgeldiniz..
nasılsınız ?? öznur uzun süredir yoktun canım bebişin nasıl kaç kilo olmuş annesi :)

canım ben 2 uyku seti 2 nevresim takımı aldım kirlenince değişerek kullanımı rahat olsun diye hatta annem de bir takım yapacakmış 2 tane az diyorrrr
ana kucağı ve otokoltuğu görevi görüyor ben kanz marka aldım çokta güzell yanii hem arbaya monte hem evde dışarıda gezerken kullanım için rahat yani o kadar para harcamaya gerek yok 10 ay dan sonra kullanamıyorlar zaten

sagol canım ana kucağına evde de koyacaksın değil mi bebişi ? ben arabaya indir indir çıkart yapmak istemiyorum evimiz 6.kat :bbo: bir de evdeki temiz kalsıın istiyorum ama kararsızım yine de ??
yorgansız üşümez mi bebişcikler yaa hım ben bir tane uyku seti almıştım bir de battaniyeli takım alayım o zaman iki takım yeter herhalde..

günaydın öznur ve betül hoşgeldiniz..
nasılsınız ?? öznur uzun süredir yoktun canım bebişin nasıl kaç kilo olmuş annesi :)

tesekkurler canım iyiyim çok şükür oğlumla kahvaltımızı yaptık.. oturuyoruz..naniknanik
sen nasılsın senın ufaklık nasıl ?...

HOŞGELDİN ÖZNURCUMM
tevekkeli diil ben bu ara patlayıp duruyom sağa sola sıcaktan diyordum hormonlar vsss diyordum ama b vitamini bende de eksikmi neee ama ben ceviz yiyoruuummmm balık yiyemediğim için hergün 3 ceviz yiyorum fındık arada bir ama nebiliim işte offf başımda çok ağrıyorrr bugünnn

merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey::teytey:
ancak yazabildim site durmadan atıyor beni araya da bir iş girince yazamıyorum uzun süre
bugün iyiyiz biz neyse ki ama sanki dün yatan ben değildim çok iş yapmış gibi kemiklerim ağrıyor valla fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…