sagol canım ana kucağına evde de koyacaksın değil mi bebişi ? ben arabaya indir indir çıkart yapmak istemiyorum evimiz 6.kat :bbo: bir de evdeki temiz kalsıın istiyorum ama kararsızım yine de ??
yorgansız üşümez mi bebişcikler yaahım ben bir tane uyku seti almıştım bir de battaniyeli takım alayım o zaman iki takım yeter herhalde..
merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey::teytey:
ancak yazabildim site durmadan atıyor beni araya da bir iş girince yazamıyorum uzun süre
bugün iyiyiz biz neyse ki ama sanki dün yatan ben değildim çok iş yapmış gibi kemiklerim ağrıyor valla fisfisfis
Canım yorgan tehlikeli diye doktorlar istemiyor.. Yüzünü kapatabilir yorganla ve havasız kalabilir diye.. İstersen uyku tulumu alabilirsin üşümesinden endişe ediyorsan.. Onlarda çok kullanışlı oluyormuş.. Tabi ben tecrübeli değlim.. Sadece duyduklarımı söylüyorum...
Canım biz ev de aynı 6. kat.. Ama bebeği zaten oto koltuğunda taşıyacağım için.. araba aşağıda kalır.. üstünü alıp yukarı çıkarım... Evin içinde de ana kucağı gibi kullanıcam onu..
Canım yorgan tehlikeli diye doktorlar istemiyor.. Yüzünü kapatabilir yorganla ve havasız kalabilir diye.. İstersen uyku tulumu alabilirsin üşümesinden endişe ediyorsan.. Onlarda çok kullanışlı oluyormuş.. Tabi ben tecrübeli değlim.. Sadece duyduklarımı söylüyorum...
Canım biz ev de aynı 6. kat.. Ama bebeği zaten oto koltuğunda taşıyacağım için.. araba aşağıda kalır.. üstünü alıp yukarı çıkarım... Evin içinde de ana kucağı gibi kullanıcam onu..
Hilarya ben yaptim sanirim canim sanada zahmet veriyorum ama benim son reglim günümün ilk tarihim 5 aralik 2007.
sen bebek odası yapmamışmıydın eğer yapmadıysan ya park yatak al yada normal karyola al bence karyola alırsanda ileride odasını tamamlayacak mobilyaları olan ahşap beşiklerden tavsiye ederim ben bunu aldım şifonyeri ile birlikte yatak odama koyacağım 2 yaşına kadar kullanılabilir sonrasında gardrobunuda alıcam inşallah oda yapınca
http://www.mothercare.com/gp/produc...?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44362031&mcb=core
betül,
ben de yatak odasına koyacağım canım o yüzden en miniği olduğu için sepeti tercih edicem galiba..hem sepet ayaklarından ayrılabiliyormuş ana kucağı gibi kullanıma uygunmuş...5 ay sonra da birisine hediye ederim benim de fazla yerim yok çünkü. olsaydı ikinci bebişe saklardık :1rolleyes:
Selam herkese kızlar;
Aramıza yeni gelenler , hoşgeldiniz kızlar... a.s.
Bride canım , sen nasıl oldun? doktora gidecektin galiba, su kesem mi falan yazmışsın? Ne oldu, doktor ne dedi?
Duygucum işlerini halletmişsin ama biraz dinlen yahu, bide ev taşınacak şimdi ..Onunda stresi yeter zaten.. İyice ağırlaştık çünkü dikkat et kendine...
Ben artık çok sıkıldım işten. eşim dün onların iş yerindeki muhasebede birine sormuş ,kanun değişti artık 36. haftada falan demiş ama anlamadım nasıl yani. Tekrar soracağım bi dedi. Yine Allaha şükür gidip geliyorum ama çalıştığım bölümde rahatım ama sıkılmaya başladım. Serviste falan sıkışık oluyo, ayaklarım uyuşuyo, 1 saat yolum ortalama sürüyo zaten. Bide bu sıcaklarda serviste uyuyorum ve inerken öyle halsiz hissediyorum ki kendimi.. Dünde kendi ailemle ilgili çok canım sıkkındı. biraz sorunlar var, bide ağbimin düğün hazırlıkları kız tarafı ev için hiç yardıma gelmiyo. annem uğraşmış ve tansiyonu çok yüksekti. Biraz babamla tartıştım. Ve sonrasında inanılmaz miğde ağrısı çektim akşama kadar. Hiç bu kadar miğdem ağrımamıştı, mahfoldum. Bide ayyy şimdi erken doğum falan da olmasın yada bebeğime zarar verecem diye çok korktum.
Bide kızlar akşam oldumu yatamıyorum ben artık ya...soluma dönüyom hep ,yastıklar dört bi yanımda... SAğıma dönsem sanki bebeğimde içimde dönüyo yada dönmemi istemiyo, sağ tarafım kabarıyo... Rahatsız olup yine soluma dönüyom.kafamçokkarıştı
Ayaklar şiş.. Bide dün akşam aynada çok baktım kendime.. Bacaklarım iyice kalınlaşmış ve selülitlerim çok var. Çok üzülüyorum ya, vücudum iyice bozuldu.. Eşim yok bişeyin , verirsin diyo da...benim çok canım sıkılıyo... Çevremdeki arkadaşlarda çok kilo almıştı , verdiler ama ... Ya veremezsem .. Allah yardımcımız olsun kızlar, Allah hayırlısı ile hayırlı doğum ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Bebeğimizde bizde hayırlısı ile kurtulalım.