banada annem şöyle bir fikir vermıstı..
hasırcılarda hani sandalye sepet hersey oluyor ya.. aynı burdakı beşiğin iskeletindeki hasır sepet satan yerler var..
öyle bır sepet al dedi içine şirin battanıyelerle yastıkla yumusacık yaparsın.. onunla yanına yatırırsın dedı..
bırde bızım yatagımız alcak karyola yanı yer yatagından bıraz yuksek.. ben bu besıgı alsam bıle ayaksız kullanırım cunku bebegı gormem ıcın ayaga kalkmam gerek yataktan..ama ayaksız kullanırsam bızımle aynı sevıyede olur..
o yuzden annemın soyledıgı fıkır de fena gelmıyor..
sende oyle yapabılırsın canım.. hem cok daha ucuza gelır..
sağol minik anniş ve duygu bakalım böyle 2 tane düşünüyoruz en azından biraz büyüyene kadar yatarlar aynı yatak odama sığarsa aynı odada biraz yatırırım 1 yaş gibi ayrı adaya alırım........
allah yardımcın olsun arkadasım senın masrafın bızım ıkı katımız
dogum ucretıde farkedıyormu ıkız olunca?
Yataklara baktim hepnizin kide güzel bence kizlar allah bebeklerimizi uyutmayi nasip eder inşallah. Benim yatak işini annem halledecek sağ olsun 200 liraya yakin bu taşinabilir pusetten yataklar var yaa onlardan hem titriyo hem müzik çaliyor güzel yanii 4 yaşina kadar kullanabilir dedlier bulabilirsem internette resmini gönderirim.
bilmiyorum fark ediyormu burda özel hast.doğum olacak allah nasip ederse ücreti 250 ytl bakalım başlka masraf çıkarırlarmı...................
evet iki katı oluyor alışverişlerde herşeh iki tane olsun ne yapalım sağlıklıca gelsinlinlerde hayatımıza idare ederiz............
papatyam gerçekten çok hoş duruyo özellikle hepsi bi aradayken ahenkli yani.sitede geçen fiyatlar doğru mu canım mesela senin aldığın karyola da 130 euro yazıyor sen ne kadara aldın ? bir de uyku setinin fiyatını da rica edeyim :)) şimdiden sağol canım..