Bişey sorucam eylül anneleri içinde şeker yüklemesi yüksek çikipta diyette olan varmi? Benim geçen ay 50 mg yüklememin sonu 175 çikti tokluk kanşekerim. Normalde 140 i geçmemesi gerekiyormuş. Bu cumartesi tekrar kontrolüm var bakalim 100 lük yükleme yapacakmi merak ediyorum. Hamileykende istediğini yiyememek çok zor oluyor pazardan pazara dondurmma yiyebiliyorum. Allah korusun bebeişe bir zarar gelmesin diyee herşeyin içinde ne kadar karonhidrat var onun takibindeyim
Canim senin şekerin kaç çikti peki? 15 kiloda az değil.
Bence ilk yapman gereken beyaz ekmeği birak yeme. Uno marka kepek ekmeği varya ondan yee her öğünde 2 dilimi geçirme birde pirinç ve makarna türü şeyler yeme bunlari dahi yemesen inan frk ediyor. Unlu şeyleri de mesela tatli pasta gibi onlarida az yemeğe çaliş. Faydasini görürüsün. En azindan beyaz ekmeği birak derim canim çünkü bebeğe bir faydasi yokmuş karbonhidrat sadece.
ınanırmısın ben hıc ekmek yemıyorum gıbı zaten..bır tek haftasonları sabah kalvaltısında yıyorum hafta ıcı toplasan belkı 1 belkı 2 dılımdır yanı...cogu zaman onuda yemıyorum..
pılav makarnada olmasada olur benım sorunum tatlı yemekle abur cubur yemekle...
yanı mesela cıkolata pasta dondurma kurabıye vb.
bunları kessem zaten herhalde kılo almayı bırak kılo bıle verıcem:roflol:
ÇOK GÜLDÜM YAA ALEMSİN GERÇEKTEN 1-2 DİLİM EKMEK SONRAA PASTALAR BÖREKLER ÇİKOLATALAR :teytey:GELSİN DONDURMALAR GİTSİN KURABİYELER:dance::içelim:
bende deli gibi su içiyorum canım yaaaaaa hep içmişimdir ama sanırım bende şeker çıkması 14 kilo ve yaşımın 33 olması belli bir yaşın üstünde hamilelik yaşayanlarda risk daha yüksekmiş. araştırdım biraz ilk duyduğumda ordan biliyorum
Slm.kızlar bugün pek gelemedim şimdiyse geçmişi okudum çok yazılmış bugün,yeni katılan arkadaşım hoşgeldin güzel paylaşımlar dilerim,bugün biraz dışarı çıktım oğluşuma bi tane daha battaniye aldım,bi tane penye,bi kadife,şimdi bide peluş battaniyesi oldu kuzumun,bide uyku seti almıştım zaten,1-2 tk.da nevresim alırım artık,inşallah hafta sonuda eşimle ana kucağını,banyosunu,emzik,biberon..vs.alırız eksiklerinin önemli bi çoğunluğu hallolmuş olur,bebeğime oda yapamamak beni çok üzüyo buradan taşınacağımız için odayı yapamadım zaten,eşimde gittiğimiz yerde yaparsın üzülme diyor park yatak almıştım şimdilik, kuzucum sağlıklı doğsunda şuaniçin onunla idare ederiz artık,bide oğluma koyacağımız isim giderek içime sinmemeye başladı,batuhan koyucaktık ama ne bileyim sanki oğluma söylerken hiç sevmiyorum bu ismi,eşime efe koyalım dedim bu sefer yine tersledi anlamıyorum ya 9 ay karnımda taşıyan benim annenin ismi sevmesi daha önemli bence bilmiyorum herhalde bu gidişle doğunca koyucaz ismi,neyse ben çok konuştum çenem düştü pardon yaakafamçokkarıştıgamyoncuiremsu