2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

sagol canım ana kucağına evde de koyacaksın değil mi bebişi ? ben arabaya indir indir çıkart yapmak istemiyorum evimiz 6.kat :bbo: bir de evdeki temiz kalsıın istiyorum ama kararsızım yine de ??
yorgansız üşümez mi bebişcikler yaa:eek: hım ben bir tane uyku seti almıştım bir de battaniyeli takım alayım o zaman iki takım yeter herhalde..

Canım yorgan tehlikeli diye doktorlar istemiyor.. Yüzünü kapatabilir yorganla ve havasız kalabilir diye.. İstersen uyku tulumu alabilirsin üşümesinden endişe ediyorsan.. Onlarda çok kullanışlı oluyormuş.. Tabi ben tecrübeli değlim.. Sadece duyduklarımı söylüyorum...
Canım biz ev de aynı 6. kat.. Ama bebeği zaten oto koltuğunda taşıyacağım için.. araba aşağıda kalır.. üstünü alıp yukarı çıkarım... Evin içinde de ana kucağı gibi kullanıcam onu..

ya kızlar hayırdır inşallah akşam rüyamda bebişimi gördüm siyah saçlı beyaz tenli çok şeker bişiiydi kucağıma alıyorum ama güyam karnımdan çıkıyormuş ben sarıliim diye öpüp koklayıp sarılıyorum sonra karnımın üstüne koyuyorummtekrar göbişime giriyor göbişim normale dönüyor bu neydi yaaa ben çokmu acele ediyorum bebişimi aliim kucağıma diye ondanmı neee ma çok tatlıydı yaaa.
gerçi büyük kızıma hamileykende böyle bi rüya görmiştüm ordada siyah saçlı esmer görmüştüm bebişimi ama kızım doğdu bir görseniz mavi gözlü sapsarı saçlı beyaz tenli ay merak ediyorum bu nasıl olcek diyeee

merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey::teytey:
ancak yazabildim site durmadan atıyor beni araya da bir iş girince yazamıyorum uzun süre
bugün iyiyiz biz neyse ki ama sanki dün yatan ben değildim çok iş yapmış gibi kemiklerim ağrıyor valla fisfisfis

hoşgeldin canım dinlenince daha fazla uyuşukluk oluyor valla kendimden biliyom ve bu arada kızlarrr 3 gündür az az yürüyüşe başladım ama biraz zorlandımmm devam edicem ama ağrım olmadıkça gerçi dün azcık oldu ama çok şiddetli diildi normaldir herhalde değilmi okadar yatmaktan sonra hareketlenince böle olur hoş zaten arada ağrımoluyor zaten yürüyüşlere bağlı diildir inşallah

Canım yorgan tehlikeli diye doktorlar istemiyor.. Yüzünü kapatabilir yorganla ve havasız kalabilir diye.. İstersen uyku tulumu alabilirsin üşümesinden endişe ediyorsan.. Onlarda çok kullanışlı oluyormuş.. Tabi ben tecrübeli değlim.. Sadece duyduklarımı söylüyorum...
Canım biz ev de aynı 6. kat.. Ama bebeği zaten oto koltuğunda taşıyacağım için.. araba aşağıda kalır.. üstünü alıp yukarı çıkarım... Evin içinde de ana kucağı gibi kullanıcam onu..

yorgan konusunda haklı olabilirsin ama hafif terletmeyen iyi yorganlar var zaten bebeği ilk dönem fazla yorganlamicaz en başta dikkat tabii bende uyku tulumu aldım ama 3 aya kadar kullanmak mümkün olmaz gbi geliyor bana ben ilk kızıma yünlü battaniye örtüyordum ilk doğduğunda hafif de giydirmesen üşümüyor ama gözümüzün üzerinde olması gerekli battaniyede olsa

bende geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bugün bakalım eylül annişleriiiiiiiiiiiiiiiiiii
yine çok sıcak bir gün allah yardımcımız olsunnn
istanbul yanıyor allahıma

anlıyorum canım uyku setinin yorganı incecik birşey ama haklısın yine de dikkat etmek gerekli minicik olacaklar ne de olsa.. ben puset de almayacağım..6 kata hem puseti hem 4-5 kg bebeği çıkartamam yalnızken a.s papatyam 10 aya kadar kullanılacak madem bi tane yeterli gerçekten..sen tecübelerini paylaş bizimle canım..coksekeriremsu
betül sağol canım biz de iyiyiz bebişimle çok şükürr Allah hepimize ve minişlerimize iyilik sağlık versin..

hilarya çok teşekrü ederim sana çok zahmet verdim ellerine sağlık artık benimde bir tavimim varr:sm_cool:

doktor her gittiğimde 8 eylül diyor bana bende söyledim ama burdaki çıkan doğru dedi bana bende onun için 8 eylül diyorum.

esra hoşgeldin canım sağol fikrin için..yerim çok geniş değil ama ikisi arasında fazla fark yok bi 10 cm oynuyor sadece..

sizce yatak odasına hangisini alsam daha kullanışlı olur kızlar fikir verin kararsızım ??

sen bebek odası yapmamışmıydın eğer yapmadıysan ya park yatak al yada normal karyola al bence karyola alırsanda ileride odasını tamamlayacak mobilyaları olan ahşap beşiklerden tavsiye ederim ben bunu aldım şifonyeri ile birlikte yatak odama koyacağım 2 yaşına kadar kullanılabilir sonrasında gardrobunuda alıcam inşallah oda yapınca

http://www.mothercare.com/gp/produc...?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44362031&mcb=core

bencede sağdaki daha güzel gibi. çok güzellermiş ne kadar fiyatları acaba bilgi verebilrimisn birde internette mi?

sen bebek odası yapmamışmıydın eğer yapmadıysan ya park yatak al yada normal karyola al bence karyola alırsanda ileride odasını tamamlayacak mobilyaları olan ahşap beşiklerden tavsiye ederim ben bunu aldım şifonyeri ile birlikte yatak odama koyacağım 2 yaşına kadar kullanılabilir sonrasında gardrobunuda alıcam inşallah oda yapınca

http://www.mothercare.com/gp/produc...?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44362031&mcb=core

bebek odası yapıyorum canım bu sepeti kendi yatağımın yanına koyabilmek için almak istiyorum ilk aylar yanımda yatması daha rahat olur diye düşündüm canım..
aytege canım sağdaki beşik 390 ytl, soldaki sepet ise 325 ytl.. funnababy.com dan bulabilirsin çok güzel şeyler var hem de %100 doğal pamuklu ürünlermiş..

bana oval şekilde olan daha şirin gibi geldi... :1rolleyes:
bende alıcaktım ama 5 aya kadar anca yatabılıyormus 5 ay ıcın almaya degmez dedim ne bılıyım..sonra nereye koyucam ben onu..
fisfisfis

betül,
ben de yatak odasına koyacağım canım o yüzden en miniği olduğu için sepeti tercih edicem galiba..hem sepet ayaklarından ayrılabiliyormuş ana kucağı gibi kullanıma uygunmuş...5 ay sonra da birisine hediye ederim benim de fazla yerim yok çünkü. olsaydı ikinci bebişe saklardık :1rolleyes:

betül,
ben de yatak odasına koyacağım canım o yüzden en miniği olduğu için sepeti tercih edicem galiba..hem sepet ayaklarından ayrılabiliyormuş ana kucağı gibi kullanıma uygunmuş...5 ay sonra da birisine hediye ederim benim de fazla yerim yok çünkü. olsaydı ikinci bebişe saklardık :1rolleyes:

evet elle tasınabılıyor sepet oyle bı avantajı var..
bende aynen böyle bi sepet almayı dusunuyordum mothercare' da görmustum..
çok şirin geldi.. ama 5 aya kadar kullanır sonra hareketlendıgı ıcın besıkte duramaz dedıler..
benım de eşim askere gıdıcek doğumumdan 2 ay sonra.. kısa donem yapıcak..
bende koca yatakta yalnız olucam yanıma yatırırım dıyorum nasıl olur acaba ?.. fisfisfis

Selam herkese kızlar;
Aramıza yeni gelenler , hoşgeldiniz kızlar... a.s.
Bride canım , sen nasıl oldun? doktora gidecektin galiba, su kesem mi falan yazmışsın? Ne oldu, doktor ne dedi?
Duygucum işlerini halletmişsin ama biraz dinlen yahu, bide ev taşınacak şimdi ..Onunda stresi yeter zaten.. İyice ağırlaştık çünkü dikkat et kendine...
Ben artık çok sıkıldım işten. eşim dün onların iş yerindeki muhasebede birine sormuş ,kanun değişti artık 36. haftada falan demiş ama anlamadım nasıl yani. Tekrar soracağım bi dedi. Yine Allaha şükür gidip geliyorum ama çalıştığım bölümde rahatım ama sıkılmaya başladım. Serviste falan sıkışık oluyo, ayaklarım uyuşuyo, 1 saat yolum ortalama sürüyo zaten. Bide bu sıcaklarda serviste uyuyorum ve inerken öyle halsiz hissediyorum ki kendimi.. Dünde kendi ailemle ilgili çok canım sıkkındı. biraz sorunlar var, bide ağbimin düğün hazırlıkları kız tarafı ev için hiç yardıma gelmiyo. annem uğraşmış ve tansiyonu çok yüksekti. Biraz babamla tartıştım. Ve sonrasında inanılmaz miğde ağrısı çektim akşama kadar. Hiç bu kadar miğdem ağrımamıştı, mahfoldum. Bide ayyy şimdi erken doğum falan da olmasın yada bebeğime zarar verecem diye çok korktum.
Bide kızlar akşam oldumu yatamıyorum ben artık ya...soluma dönüyom hep ,yastıklar dört bi yanımda... SAğıma dönsem sanki bebeğimde içimde dönüyo yada dönmemi istemiyo, sağ tarafım kabarıyo... Rahatsız olup yine soluma dönüyom.kafamçokkarıştı
Ayaklar şiş.. Bide dün akşam aynada çok baktım kendime.. Bacaklarım iyice kalınlaşmış ve selülitlerim çok var. Çok üzülüyorum ya, vücudum iyice bozuldu.. Eşim yok bişeyin , verirsin diyo da...benim çok canım sıkılıyo... Çevremdeki arkadaşlarda çok kilo almıştı , verdiler ama ... Ya veremezsem .. Allah yardımcımız olsun kızlar, Allah hayırlısı ile hayırlı doğum ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Bebeğimizde bizde hayırlısı ile kurtulalım.

nuraycım slm
evet dun ıslerı hallettım ama esas en buyuk ıs cumartesı gunu onuda bır atlatsam allah yardım etsın valla:1closedeyes:
canım annene cok gecmıs olsun sende rahatsızlanmıssın bak kendıne dıkkat et,ne yaparsak kendımıze yapıyoruz sonra olan bıze olcak:KK43:
bende sana soyluyorum ama su tasınma ısıne kendımı parçalıyorum resmen...
kendımıze ve bebegımıze zarar verıyoruz aslında...
gece uykularım benımde berbat ne sagıma yatabılıyorum ne soluma..o da geriyo insanı.
kilolara selülite gelince aynı dertler bendede bılıyorsun heryerım kalınlastı ustumu ne gıysem yakısmıyor,zaten en onemlı olan saçımızada bırsey yapamayınca ıyıce ınsan kendınden soguyor ama az kaldı canım sabredıcez bebeklerımız ıcın ondan sonra irademıze hakım olup hem zayıflıcaz hem kuafore gıdıp saclarımızı boyatcaz..yenıden baslıcaz,guzel anneler olucaz ınsallah:1hug:

X