Selam herkese kızlar;
Aramıza yeni gelenler , hoşgeldiniz kızlar... a.s.
Bride canım , sen nasıl oldun? doktora gidecektin galiba, su kesem mi falan yazmışsın? Ne oldu, doktor ne dedi?
Duygucum işlerini halletmişsin ama biraz dinlen yahu, bide ev taşınacak şimdi ..Onunda stresi yeter zaten.. İyice ağırlaştık çünkü dikkat et kendine...
Ben artık çok sıkıldım işten. eşim dün onların iş yerindeki muhasebede birine sormuş ,kanun değişti artık 36. haftada falan demiş ama anlamadım nasıl yani. Tekrar soracağım bi dedi. Yine Allaha şükür gidip geliyorum ama çalıştığım bölümde rahatım ama sıkılmaya başladım. Serviste falan sıkışık oluyo, ayaklarım uyuşuyo, 1 saat yolum ortalama sürüyo zaten. Bide bu sıcaklarda serviste uyuyorum ve inerken öyle halsiz hissediyorum ki kendimi.. Dünde kendi ailemle ilgili çok canım sıkkındı. biraz sorunlar var, bide ağbimin düğün hazırlıkları kız tarafı ev için hiç yardıma gelmiyo. annem uğraşmış ve tansiyonu çok yüksekti. Biraz babamla tartıştım. Ve sonrasında inanılmaz miğde ağrısı çektim akşama kadar. Hiç bu kadar miğdem ağrımamıştı, mahfoldum. Bide ayyy şimdi erken doğum falan da olmasın yada bebeğime zarar verecem diye çok korktum.
Bide kızlar akşam oldumu yatamıyorum ben artık ya...soluma dönüyom hep ,yastıklar dört bi yanımda... SAğıma dönsem sanki bebeğimde içimde dönüyo yada dönmemi istemiyo, sağ tarafım kabarıyo... Rahatsız olup yine soluma dönüyom.kafamçokkarıştı
Ayaklar şiş.. Bide dün akşam aynada çok baktım kendime.. Bacaklarım iyice kalınlaşmış ve selülitlerim çok var. Çok üzülüyorum ya, vücudum iyice bozuldu.. Eşim yok bişeyin , verirsin diyo da...benim çok canım sıkılıyo... Çevremdeki arkadaşlarda çok kilo almıştı , verdiler ama ... Ya veremezsem .. Allah yardımcımız olsun kızlar, Allah hayırlısı ile hayırlı doğum ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Bebeğimizde bizde hayırlısı ile kurtulalım.