2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Evet mervecim sendekide şans yani valla sen o kadar bekle sonra hamiş kal olsun yinede bebeklerimiz için herşeye değer,zeten bende bu zamana kadar boyatmadım şimdiyse boyatmam,sabah öyle bi esti annemle konuşunca biraz moralim bozulmuştu saçlarımdan almak istedim hırsımı ama kesim konusunda kararlıyım,röfle çok kötü oluyo zaten çok yıpratıyo saçı,hayırlısıyla bi doğsunda kuzucum artık istediğim renge boyatırım napalım sabredicez bebişler iyi olsunda..

saol duygu uyardığın için bende senin gibi boya hastasıydım hatta denemediğim renk kalmadı valla,belkide bu sayede biraz saçlarımız toparlanmıştır bebişler bi doğsunda hele sonra bakarız artık

Son düzenleme:

canım benim niye bozdun moralini..boşver değmez şu kısacık dünyada hiçbirşey için kendini üzmeye canım arkadaşım :1hug: haklısın saçlar dinlenmiş oldu valla 9 ay boyunca :teytey:
duygu ayda iki kere renk mi değiştiriyordun kız Allah iyiliğini versin bu ne hız :roflol:

nuray hoşgeldin canım.. off bu erkekler yok mu yaradılışları farklı işte bizim gibi olmalarını bekleyemeyiz ki

Öncelikle çok teşekkürler halimecim inşallah Allah ım hiç birimize kötü şeyler yaşatmasın kalan aylarımızı hepimiz hayırlısıyla tamamlarız umarım,boya işindede diğer arkadaşlara dedim haklısınız sonuna kadar vazgeçtim zaten bi alalımda bebişleri kucaklara önemli olan onların sağlıklı olmaları,ne güzel sende maşallah 31.haftana girmişsin zaman geçtikçe heyecanım katlanıyo,temmuzada giriyoruz çabuk ve iyi geçsin kalan günler inşallah...

Aslında moralimi bozan annem değil sadece şu günlerde onlardan ayrı olduğum için üzüldüm ağladım biraz tabi önemli olan onların seslerini duymak ama koyuyo be merve,yıllardır ayrıyım bu sene memleketimede gidemedim ailem,arkadaşlarım hep ordalar biraz moralim ondan bozuldu,demin oğlumla konuştum biraz şimdi iyiyim ama

anlıyorum canım ne kadar alışsa da insan özlüyor..ben de okul için şehir dışına gittiğimde çok dokunmuştuu bilirim ne zor olduğunu..tayinimiz olacak diyordun..inşAllah tayininiz ailene yakın bi yerlere çıkar canım..ya da istanbula çıksın görüşürüz ne güzel kız sırnaşık şey

selam hamişler ben geldim 3 gündür yoktum gezmeya gittim eşimin memleketine sizlerden ayrı kalmak kötü oluyor hemen işlerimi bitirip kk ye koştum.
nasıl gidiyor hamişlik varmı bir problem........
benim kuzucuklarım biraz yoruldular şimdi dinlenme zamanı akşama kadar yatacağım sıcakta başka bişeyde yapamam..................

aranıza yeni katıldım bencede saçını boyatma bende 1 yıldır ailemden uzaktayım seni çok iyi anlıyorum üme kendini bebişini düşün strese girme canım

Biliyomusun ne çok isterdim hem çocuklarımızda beraber büyürlerdi,benim abimle ablamda ist.da oturuyolar zaten ama benim eşim ist.u çok karışık buluyo o yüzden hiç istemiyo o ankarayı istiyo sanki ankara karışık değil bilmem hayırlısı,tabi onunda ailesi ankarada galiba ondan,sen hangi semptesin merve

Kızlar merhaba nasılsınız.Dün geceden beri canım çok sıkkın ağlıyorum olmayacak şeylere hemen gözümün yaşı akıyo çok duygusal oldum bu sıra perşembe günü bebişimi görcem çok özledim onu.Bebek odasını hazırlamaya başladınız mı kızlar bizde daha tık yok maşallah.

iyiyim mervecim sen nasılsın ? sorma gülşahcım az kaldı ya.düşündükçe heyecenlanıyorum.ve içimde doğum korkusu oluşamay başladı.kendi kendime moral vermeye çalışıyorum.korkma herkes doğuruyor işte sen mi doğuramayacaksın diye.ne bileyim dua ediyorum hergün.allahım kolay bi doğum ver bana diye.heleki hasta olduğum gün ebenin alttan muayene edeceği olayı düşününce daha kötü oluyorum.ben bir kere vajinal muayene oldum.o da zaten korkumu yenmek için gitmiştim.dr.vajinamı uyuşturup muayene etmişti.aslında korkmadığımı hissediyorum ama ebenin o günkü tavrı ve o muayene yatağını pis oluşu da beni çok etkiledi.neyse allahım hakkımızda hayırlısını versin.kolay doğumlar nasip etsin hepimize.

biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın.bişey sorucam size.artık benim oğluşum çok tekmelemiyor.bişeyler yapıyor içeride ama yaptığı hareketleri adlandıramıyorum bir türlü.sanki karnımın içinde yürüyormuş gibi geliyor bana.

Canım benimki çok tekmeliyo ya hatta sol tarafıma yatınca sanki çocuğun üstüne yatıyomuşum gibi başlıyo ard arda tekmelemeye korkuyorum valla bende tedirgin oluyorum sorcam bakalım doktora ben çikolata yiyince çok hareketleniyo benimkisi maşallah.Dün gece babasına bi tekme savurdu şaşırdı kaldı :teytey:

H.g kübracım hayırdır sana ne oldu niye canın sıkkın,hamişlikte oluyo böyle şeyler işte insan bazen kendini tutamıyo herşeye ağlar üzülür buluyosun kendini ama bebeğinde üzülür sonra sıkma canını,valla ben oda yapmıyorum zaten taşınıcaz burdan sadece bi park yatak aldım kendi odama koyucam onu,süslerim falan işte öyle zaten çok küçük odasıda olsa şimdi yatamayacaktı ama gittiğim yerde kısmet olursa mutlaka yapıcam odasını,sen alıyomusun hazırlıklar nasıl gidiyo

Korkma canım bi şekilde buda geçip gidicek benim sorunum aşırı duygusal olmam,bebeği kucağıma alamadan şarılşarıl ağlarım heralde çünkü bi doğum hikayesi okduğumda bile ağlıyorum valla nolcaksa böyle,o vajinal muayeneyi ben çok oldum artık erkek dr.falan farketmiyo yani o sırada dr.un erkek olduğunu filanda unutuyorum tabi çok can sıkıcı bişey ama napalım bebeklerde ordan çıkıcak nasılsa önemli olan sağlıklı gelmeleria.s.

Gülşahçım temmuzun sonuna doğru çıkıcaz kısmetse alışverişe cnm.Bi an önce doğurmak istiyorum arkadaşım çok kötü geçiriyorum bu sıralar hamileliği tansiyonum düşük 9a 5 çıkıyo bide sıcaklar bastırınca yampala yampala yürüyorum dışarda.Öğlen bi tek yemek yiyip geliyorum.Sabahları yataktan zor kalkıyorum ayaklarımın altı acıyo yük çok bindi herhalde.Oğlumunn halası geldi almanyadan birsürü kıyafet oyuncak getirmiş oğluma bi görsen çok şekerler.Bana çatlaklarım için yağ ve krem getirmiş .Bebişime de bakım ürenlerinden getirmiş sağolsun.Ve bol bol çikolata :teytey:

Mervecim selam , hoşbulduk, nasıl bebeklerimiz bakalım...

Amonra selam, bende bu aralar çok hassasım. Daha doğrusu bu aralar herkes benimle uğraşıyo, hiç bişey istediğim gibi gitmiyo, bide kilo aldım, istediğim gibi hareket edemiyom, edeyim derken de akşamına çok kötü oluyom. Kıyafetlerim olmuyo. Aldıklarımda darlaşmaya başladı. Her hafta bi koşturma, kafamı dinlemek istiyorum ya.... Denize gitmek öylece dalga sesi dinlemek, rahatlamak... Ama dün de çok rüzgar vardı, arada bi kapadı, yağmur yağdı hafiften.... Eşşek şansı var bende de kafamçokkarıştı

Bu yüzden canım sıkkın.. Kızlar ,çalışan arkadaşlar, 38.haftanıza kadar çalışacakmısınız?

evet kübracım benimkide sol tarafıma yatınca çok tekmeliyor.acaba diyorum rahatsız mı oluyor sol tarafıma yaınca yoksa mutlu mu oluyor ? anlamadım valla.ama sol tarafa yatmakta iyiymiş bebek için.
zaten sol tafaıma bi ayttım sağ tafaıma dönmek merasimle oluyor.ay'larla vay'larla dönüyorum yer değiştireceğim zaman.eşim de kocakarı gibi oldun valla diyo :)) napayım.hiç böyle olacağım aklıma gelmezdi ama.artık bende vücudumu taşıyamaz hale geldim.mecbur katlanıcaz minik bebişlerimiz için.

Canım valla sende bendensin kim ne söylese gözümün yaşı süzülüveriyo.Canım benim doğumum 28 Eylül dayanabilirsem Ağustosun sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum.Zaten Temmuzun 15 inden sonra pek iş olmuyo bakalım artık şu bebek odasını ve çantamı bi hazırlasaydım rahat etçekdim de sanki üstümde büyük yük varmış gibi hissediyorum.a.s.

Öyle deme canım valla bak erkenden çıkar gelir senin bebiş ona göre ha,ben hep oğluma vaktinde gel oğlum diyorum,bende çok sıkıldım hatta elim kolum bağlandı hiçbiyere gidemiyorum,sıcaklardan yana zaten başım dertte ama herşeyin hayırlısı olsun sabret bence zaten çok fazla bi zaman kalmadı bak ne güzel halasıda gelmiş ne güzel şeyler getirmiş,senin işin biraz daha zor anlıyorum çalıştığın için daha fazla yoruluyosun,sık dişini zaten bebişler gelince işimiz dahada zor olucak şimdiki zamanın tadını çıkarmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…