- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
evet canım ben de kestirmeyi düşünüyorum sık sık duş ihtiyacı duyuyo insan ama uzun saçı yıkaması da zor o yüzden kısaltacağım ben de..
hamilelikten bir ay önce, ilk kez saçımı boyatmıştım canım bendeki de ne şans :)) röfle o da.. şimdi uzadı ama kendi saçlarım da Allahtan açık kumral ve güneşte de açılıyo .. çok abes durmadı..
bende beyaz çok vardı canım.. şimdi doğumdan sonra gölge yaptırmayı düşünüyorum..röfle acayip yıpratıyo saçı..keçi tüyü gibi yapmış oryel denen renk açıcı saçımı..şimdi kendi saçım çıktıkça daha iyi anlıyorum aradaki farkı :)) kendi saçım ne güzel parlakmış yaa röfleli saç mat..
iyi ki de hamile olmuşum aradaki farkı göremeyecektim yoksa :))
canım bende aynı senın gıbı saclarıma baktıkca sınırlerım bozuluyor onun ıcın hep topuz topluyorumkı gorunmesın dıyehamıle kalmadan once ayda 2 kere renk degıstırdıgımı bıle bılırım o kadar boya hastasıydım yanı...
ama yınede bence boyatmamak daha ıyı bence..ne olur ne olmaz.benım kuaforum aynı zamanda arkadasız bıtkısel boyaların adı bıtkısel ıcerık aynı sadece ıcıne bıtkı ozlerı konuyor dedı mesela ısırgan otlu ıcınde ısırgan otu ozu var ama boya aynı boya ben senın boyamam sacını beklıceksın dedı
bence boyamayın arkadaslar belkı bırsey olmucak ama sonradan uzulcegımız bırsey yapmayalım...
Evet mervecim sendekide şans yani valla sen o kadar bekle sonra hamiş kal olsun yinede bebeklerimiz için herşeye değer,zeten bende bu zamana kadar boyatmadım şimdiyse boyatmam,sabah öyle bi esti annemle konuşunca biraz moralim bozulmuştu saçlarımdan almak istedim hırsımı ama kesim konusunda kararlıyım,röfle çok kötü oluyo zaten çok yıpratıyo saçı,hayırlısıyla bi doğsunda kuzucum artık istediğim renge boyatırım napalım sabredicez bebişler iyi olsunda..
gülşahcım öncelikle geçmiş olsun sana.bence de boyatma saçını.ne olur ne olmaz.ama illa ki değişiklik olsun diyosan farklı bi model kestirebilirsin saçını mesela.nacizane fikrim bu.benimde saçlarım röfleli ve inanılmaz kötü duruyor şu anda.zaten bi doğurayım kısmetse bi daha beyazlayıncaya kadar boyatmayı düşünmüyorum.sadece doğurduktan sonra kendi rengine boyatcam.böyle olmuyo çünkü.
güzel bebişlerini gören arkadaşlarıma da hayırlı olsun diyorum.inş.her gidişimizde daha güzel haberlerini alırız.
canım benim niye bozdun moralini..boşver değmez şu kısacık dünyada hiçbirşey için kendini üzmeye canım arkadaşım :1hug: haklısın saçlar dinlenmiş oldu valla 9 ay boyunca :teytey:
duygu ayda iki kere renk mi değiştiriyordun kız Allah iyiliğini versin bu ne hız :roflol:
nuray hoşgeldin canım.. off bu erkekler yok mu yaradılışları farklı işte bizim gibi olmalarını bekleyemeyiz ki
Aslında moralimi bozan annem değil sadece şu günlerde onlardan ayrı olduğum için üzüldüm ağladım biraz tabi önemli olan onların seslerini duymak ama koyuyo be merve,yıllardır ayrıyım bu sene memleketimede gidemedim ailem,arkadaşlarım hep ordalar biraz moralim ondan bozuldu,demin oğlumla konuştum biraz şimdi iyiyim ama
anlıyorum canım ne kadar alışsa da insan özlüyor..ben de okul için şehir dışına gittiğimde çok dokunmuştuu bilirim ne zor olduğunu..tayinimiz olacak diyordun..inşAllah tayininiz ailene yakın bi yerlere çıkar canım..ya da istanbula çıksın görüşürüz ne güzel kız sırnaşık şey
iyiyim mervecim sen nasılsın ? sorma gülşahcım az kaldı ya.düşündükçe heyecenlanıyorum.ve içimde doğum korkusu oluşamay başladı.kendi kendime moral vermeye çalışıyorum.korkma herkes doğuruyor işte sen mi doğuramayacaksın diye.ne bileyim dua ediyorum hergün.allahım kolay bi doğum ver bana diye.heleki hasta olduğum gün ebenin alttan muayene edeceği olayı düşününce daha kötü oluyorum.ben bir kere vajinal muayene oldum.o da zaten korkumu yenmek için gitmiştim.dr.vajinamı uyuşturup muayene etmişti.aslında korkmadığımı hissediyorum ama ebenin o günkü tavrı ve o muayene yatağını pis oluşu da beni çok etkiledi.neyse allahım hakkımızda hayırlısını versin.kolay doğumlar nasip etsin hepimize.
biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın.bişey sorucam size.artık benim oğluşum çok tekmelemiyor.bişeyler yapıyor içeride ama yaptığı hareketleri adlandıramıyorum bir türlü.sanki karnımın içinde yürüyormuş gibi geliyor bana.
Kızlar merhaba nasılsınız.Dün geceden beri canım çok sıkkın ağlıyorum olmayacak şeylere hemen gözümün yaşı akıyo çok duygusal oldum bu sıra perşembe günü bebişimi görcem çok özledim onu.Bebek odasını hazırlamaya başladınız mı kızlar bizde daha tık yok maşallah.
iyiyim mervecim sen nasılsın ? sorma gülşahcım az kaldı ya.düşündükçe heyecenlanıyorum.ve içimde doğum korkusu oluşamay başladı.kendi kendime moral vermeye çalışıyorum.korkma herkes doğuruyor işte sen mi doğuramayacaksın diye.ne bileyim dua ediyorum hergün.allahım kolay bi doğum ver bana diye.heleki hasta olduğum gün ebenin alttan muayene edeceği olayı düşününce daha kötü oluyorum.ben bir kere vajinal muayene oldum.o da zaten korkumu yenmek için gitmiştim.dr.vajinamı uyuşturup muayene etmişti.aslında korkmadığımı hissediyorum ama ebenin o günkü tavrı ve o muayene yatağını pis oluşu da beni çok etkiledi.neyse allahım hakkımızda hayırlısını versin.kolay doğumlar nasip etsin hepimize.
biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın.bişey sorucam size.artık benim oğluşum çok tekmelemiyor.bişeyler yapıyor içeride ama yaptığı hareketleri adlandıramıyorum bir türlü.sanki karnımın içinde yürüyormuş gibi geliyor bana.
H.g kübracım hayırdır sana ne oldu niye canın sıkkın,hamişlikte oluyo böyle şeyler işte insan bazen kendini tutamıyo herşeye ağlar üzülür buluyosun kendini ama bebeğinde üzülür sonra sıkma canını,valla ben oda yapmıyorum zaten taşınıcaz burdan sadece bi park yatak aldım kendi odama koyucam onu,süslerim falan işte öyle zaten çok küçük odasıda olsa şimdi yatamayacaktı ama gittiğim yerde kısmet olursa mutlaka yapıcam odasını,sen alıyomusun hazırlıklar nasıl gidiyo
Mervecim selam , hoşbulduk, nasıl bebeklerimiz bakalım...
Amonra selam, bende bu aralar çok hassasım. Daha doğrusu bu aralar herkes benimle uğraşıyo, hiç bişey istediğim gibi gitmiyo, bide kilo aldım, istediğim gibi hareket edemiyom, edeyim derken de akşamına çok kötü oluyom. Kıyafetlerim olmuyo. Aldıklarımda darlaşmaya başladı. Her hafta bi koşturma, kafamı dinlemek istiyorum ya.... Denize gitmek öylece dalga sesi dinlemek, rahatlamak... Ama dün de çok rüzgar vardı, arada bi kapadı, yağmur yağdı hafiften.... Eşşek şansı var bende de kafamçokkarıştı
Bu yüzden canım sıkkın.. Kızlar ,çalışan arkadaşlar, 38.haftanıza kadar çalışacakmısınız?
Gülşahçım temmuzun sonuna doğru çıkıcaz kısmetse alışverişe cnm.Bi an önce doğurmak istiyorum arkadaşım çok kötü geçiriyorum bu sıralar hamileliği tansiyonum düşük 9a 5 çıkıyo bide sıcaklar bastırınca yampala yampala yürüyorum dışarda.Öğlen bi tek yemek yiyip geliyorum.Sabahları yataktan zor kalkıyorum ayaklarımın altı acıyo yük çok bindi herhalde.Oğlumunn halası geldi almanyadan birsürü kıyafet oyuncak getirmiş oğluma bi görsen çok şekerler.Bana çatlaklarım için yağ ve krem getirmiş .Bebişime de bakım ürenlerinden getirmiş sağolsun.Ve bol bol çikolata :teytey: