kızlar aranızda kasıklarına sancı gıren var mı?.. benneyaptımki
ara ara oluyor bende ıkı uc gundur.. sankı adet oncesı olan sancı gıbı sanıyelık cok sık olmuyor ama... fisfisfis
bırde dun karnımın altı agrıyordu hafıf adet ağrısı gıbı.. o turden yanı.. :uhm:
yokmu kasıklarına sancı girenn ?...
bendede oluyo..hafif ara ara adet sancısı gibi..yer yer göbeğimde avuc içi kadar kısım sepsert oluyo..sanırım braxtonhicks dedikleri veya rahmin büyümesinden ibaret bişiler..birazdaha ağrı çoğalır süreside uzarsa dr a gidicem..allahın izniyle ben dediiim gibi evhamı gerektircek bi ağrının kendini belli ediceğini sanıyorum..allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin..buarada saç boyamaktan bahsetmişsiniz ben boyadım bi iki sefer..bişi olcağını sanmıyorum ve tıp dünyasında henüzbi bulguda yok...umarım bahtız bedevi deilimdir :) sevgiler...
Canım benim kasıklarımda sancı hiç olmadı ama komşumda hamile onun sürekli oluyor özellikle son günlerde adet sancısı gibi sancılar giriyor kasıklarıma diyordu.
son günlerde mi... :1shok:
hadi onu anlarım da ben daha 29. haftadayım..:uhm:
ya duygu sen 2.tetenoz aşını yaptırdınmı bide şeker yükleme testini ben daha yaptıramadım bi türlü izin alamadım işlerden dolayı
Son günlerinde yazmadım canım.Son günlerde diyor yazdım.:bbo: