2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

betülcüm benim kasığımda değilde karnım ve belimde adet sancısı gibi ağrı oluyo geçen gün banyodayken belim bi ağrıdı o gecede rüyamda erken doğum yapmıştım :))))))) öyle korktum ki çünkü ani hakereket felan hiç bişey yapmadım duş alıyodum birden bi sancı girdim ama işe gelirken biraz yürüyorum o zaman geçti

banada hala oluyor bır sancı gırıyor 2 sn sonra gecıyor ama aynı adet sancısı gıbı ben anlamadım bırsey neden acaba...:uhm:

yok canım bana olmuyor.ama garip ağrılarım oluyor.herhalde yalancı doğum ağrıları yaşıyorum bu aralar.bide sabahta yazmıştım sanki alt tarfaımda tuhaf böyle baskı gibi bişey oluyo sanki çıkıverecekmiş gibi geliyo bebeğim.ilk hamileleğimiz olduğu için yaşadıklarımızın ne olduğunu bilemiyoruz tabi.bide yaşadıklarımızı tarif edemeyince (örneğin;benim gibi) telaşlanıyoruz tabiki.

evet sanırım öyle, yakınım bır kadın doğumcu var ona sorucam bakalım normaldir heralde.. :sm_confused:

evet canım ya telaşlanıyoruz halime sen nerde oturuyosun yani hangi semtte ya kızlar ben çok istiyorum böyle buluşmayı vakitimizi beraber geçirmeyi

ben yeşilyurtta oturuyorum canım.hani yeni spor salonu yapıldı ya işte onun yanındaki bloklardan birinde oturuyorum.

bendede oluyo..hafif ara ara adet sancısı gibi..yer yer göbeğimde avuc içi kadar kısım sepsert oluyo..sanırım braxtonhicks dedikleri veya rahmin büyümesinden ibaret bişiler..birazdaha ağrı çoğalır süreside uzarsa dr a gidicem..allahın izniyle ben dediiim gibi evhamı gerektircek bi ağrının kendini belli ediceğini sanıyorum..allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin..buarada saç boyamaktan bahsetmişsiniz ben boyadım bi iki sefer..bişi olcağını sanmıyorum ve tıp dünyasında henüzbi bulguda yok...umarım bahtız bedevi deilimdir :) sevgiler...

kızlar ben saglık ocagına gıdıp kalsıyumu ve magnezyumu yazdırdım eczanedende ucretsız aldım...
haberınız olsun..yanı hilaryanında dedıgı gıbı devlet öduyor bosuna para verıp almayın...

ya duygu sen 2.tetenoz aşını yaptırdınmı bide şeker yükleme testini ben daha yaptıramadım bi türlü izin alamadım işlerden dolayı

benım sertlesmeden zıyade bıcak saplanır gıbı oluyor.. :1no2:
ayrıca bende ıkı kere sacımı boyattım 4 uncu aydan sonra..zararı olduguna dair hıcbır bulgu yok dediğin gibi..
aynı zamanda bakımlıda olmamız gerekıyor dıye dusunuyorum.. yerimseniben
tabıkı bır zararı yoksa ki olmasıda söz konusu değil..

Benden bi kaç hafta ilerde,birde hamile kaldığından beri sürekli kasıkları ağrıyor onun.

ya duygu sen 2.tetenoz aşını yaptırdınmı bide şeker yükleme testini ben daha yaptıramadım bi türlü izin alamadım işlerden dolayı

canım ben hamılelıgımden once bır kere yaptırmıstım tetenoz asısı hamıleyken de bır kere yaptırdım onun ıcın 3.yu daha gec yaptırcam...
gecen hafta seker yukleme ıdrar ve hemogramı yaptırdım..
hersey normal cıktı,sende cok gec kalma canım

selam kızlarrr nasılsınız bakalım güzel anneler ve tatlı bebişleri.bugün erken geldim,eşimin iş yerindeyim.çıkışta birlikte yürüyüş yapcaz serinlik diye ölüyorum bu sıcaklar insanın tahammül sınırlarını zorluyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…