2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

evet kübracım benimkide sol tarafıma yatınca çok tekmeliyor.acaba diyorum rahatsız mı oluyor sol tarafıma yaınca yoksa mutlu mu oluyor ? anlamadım valla.ama sol tarafa yatmakta iyiymiş bebek için.
zaten sol tafaıma bi ayttım sağ tafaıma dönmek merasimle oluyor.ay'larla vay'larla dönüyorum yer değiştireceğim zaman.eşim de kocakarı gibi oldun valla diyo :)) napayım.hiç böyle olacağım aklıma gelmezdi ama.artık bende vücudumu taşıyamaz hale geldim.mecbur katlanıcaz minik bebişlerimiz için.[/QU

Doktor sol tarafınıza yatın dediği için yatıyorum yoksa ben sağ tarafıma çok yatarım.Valla geceleri çok kıpırdıyorum eşimde rahatsız oluyo kıyamam.Ben uykuya dalasıya kadar yanımda yatıyo sonra bakmışsın salona geçmiş napsın yazık kıyamıyorum ya şurda 2,5 ay daha uyusun sonra uykusuz geceler bizi bekliyo a.s.

nunuu ben çalışacağım canım.hatta uzatma raporumu aldım bile.artık allah bana sağlık.sabır verin.asma pişman olmadımda değil uzattığıma.çünkü gerçekten zorlaşıyor gittikçe.o yüzden iyi düşün bence canım.ama ben hem kocama bir ay daha destek olayım hemde son maaşımla inş.oğluşumun eksiklerini tamamlıyayım diye uzattırdım.sağolsun eşim bana bıraktı ama bide şöyle düşündüm en azından benim içinde hareket olur.işyerimde sağolsunlar anlayışlı davrandılar.artık c.tesi günleride gelmiyorum işe.senin içinde hayırlısını dilerim allahtan canım.

Kızlar bu sıra sürekli duş alıp yatıyorum.Evime güzel bi temizlik yapmam lazım ama hiç canım istemiyo.Bu gidişle bi tane Tatyana tutmadan olmıycak üstelik yemeğe almam gereken misafirlerimde var napçam bilemiyorum. Bu akşam ufak ufak başlasammı ki diye düşünüyorum.Ağustosun ikinci haftası izin alıp dip köşe temizlik yapıcam.Halılar yıkancak, tüller, koltuklar silincek allahtan evim küçük te iş çabuk bitiyo.Yanım kızlarrrrrrr

Kızlaaar selamlar herkeseee:emir_bebek:
Ben bugün 2009 şubata kadar olan doğum tatilime(doğum izniyle beraber) başlamış bulunuyoruuum...
Öğretmen arkadaşlara iyi tatiller darısı tüm çalışan arkidişlerin başına inşallah..

Benim ayaklar çok fena kızlar çok ağrıyor tabanlarım ee 15 kilo yük bindi iskelet sistemim kaldırmıyor artık sanırım.taban çökmesi olmasından korkuyorum.Sizin de tabanlarınız sızlıyor mu???Bir de 37 numaradan 40a çıktı çok şişiyor davul gibi ayaklarıım...:bbo:

Ben bugün 2009 şubata kadar olan doğum tatilime(doğum izniyle beraber) başlamış bulunuyoruuum...
Öğretmen arkadaşlara iyi tatiller darısı tüm çalışan arkidişlerin başına inşallah..

Benim ayaklar çok fena kızlar çok ağrıyor tabanlarım ee 15 kilo yük bindi iskelet sistemim kaldırmıyor artık sanırım.taban çökmesi olmasından korkuyorum.Sizin de tabanlarınız sızlıyor mu???Bir de 37 numaradan 40a çıktı çok şişiyor davul gibi ayaklarıım...:bbo:

Hadi geçmiş olsun cnm sen kapattın iş sezonunu darısı bize bakalım.Benimde aynı şekilde ayaklarım çok ağrıyo ayaklarım yara oldu benim gebelik alerjisinden dolayı sabahları çok zor duruyorum ayaklarımın üstünde .Bende 35 numara giyiyodum şimdi 37 oldu maşallah inanamıyorum ayaklarım şişti bi görsen:a015:

bu arada bir de ev topluyoruz ağustosta istanbula taşınıyoruz..
Biz de evden eve taşımaya verdik ama yine de ıvır zıvırları topluyoruz fiyat biraz daha düşüyor böyle olunca.off off masraf çok bize bu yaz 2500 ev taşıma işlerine vereceğiz ,e daha öbür evin tadilatıyduı,boyasıydı baya bir açolacağız yani..Ben tatile çıktım dedim ama çalışsam daha az yorulurdum,işlerimiz çok valla.

Canım beniiim bir de alerji mi olduun
geçmiş olsun canım yaa,artık iyice zorlamaya başladı bu hamişlik dimi
e bide sıcaklar valla ben iki katı bunalıyorm bu nemli ve sıcak havalardan

Kızlar ben bide ceryanda kalmışım sağ tarafım çok ağrıyo.Hiçbişeyde sürüyemiyorum napçam ya viks sürsem bişey olurmu ki acaba.

Canım beniiim bir de alerji mi olduun
geçmiş olsun canım yaa,artık iyice zorlamaya başladı bu hamişlik dimi
e bide sıcaklar valla ben iki katı bunalıyorm bu nemli ve sıcak havalardan

Sorma canım ya gebelik alerjisi oldum ayaklarımın altı çok kaşınıyodu gece saat 2 de üçte kalkıp onları kaşıyodum ama ne kaşımak kapı eşiklerinde, banyo lifleriyle bi görsen şaşırırsın zaten sonra duş alıp yatıyodum. sonra ayaklarım yara oldu soyulmaya başladılar rahatladım şimdi iyiyim şükür. Sen nasıl yerleşçeksin cnm ya tüüü allah yardımcın olsun valla okuyunca ben kötü oldum inanki

amonra benim bir arkadaşımda aynen senin gibi olmuştu ama onun tüm vücudu kaşınıyordu canımm
cok öekti kız yaa,karaciğeriyle alakalı bir sorundu,gebelik alerjisi dediler ve hiç bişey de yapamadı kaşındı durdu hep son iki ay..ok zordur eminim canım ama sonra biraz erken doğum yapmak zorunda kaldı 36. haftada nur topu gibi bir oğluşu oldu
darısı başına..zamanında sağlıkla inşallah.

canım hadı hayırlı ugurlu olsun:)cok sevındım sende artık bol bıl dınlen:)
bende 15 kg almısım vucudumda sankı bır tane daha ben tasıyorum o kadar agır gelıyorum kendıme:KK43:
tek mutlu oldugum taraf ayaklarım hıc sısmedı daha 38 gıyıyordum hala 38 gıyıyorum ama son 3 ayda buyur belkı...

Ben biraz uzanayım canım...
Sonra tekrar uğramaya çalışırım..
Kendinize iyi bakın ki bebişleiniz de iyi olsun
Öptüm

bu arada bir de ev topluyoruz ağustosta istanbula taşınıyoruz..
Biz de evden eve taşımaya verdik ama yine de ıvır zıvırları topluyoruz fiyat biraz daha düşüyor böyle olunca.off off masraf çok bize bu yaz 2500 ev taşıma işlerine vereceğiz ,e daha öbür evin tadilatıyduı,boyasıydı baya bir açolacağız yani..Ben tatile çıktım dedim ama çalışsam daha az yorulurdum,işlerimiz çok valla.

canım 2500 ıse cok ıyı yıne bızım sehır ıcınde cumartesı tasınıyoruz sımdıden 3000 ytl masraf ıcınde tesısat falan yok:KK43:
yandık yanı:KK43:allah yardımcımız olsun..

Mommy cim inşallah bizimkisi zamanında doğar kerata. 20 Dk kaldı kızlar çıkıyorum .Evi gidip uyuycam hepinizi öpüyorum

kızlar aranızda kasıklarına sancı gıren var mı?.. benneyaptımki
ara ara oluyor bende ıkı uc gundur.. sankı adet oncesı olan sancı gıbı sanıyelık cok sık olmuyor ama... fisfisfis
bırde dun karnımın altı agrıyordu hafıf adet ağrısı gıbı.. o turden yanı.. :uhm:

Gülcüm selam, Allah sanada duyguya da kolaylık versin. Hem bu sıcaklard , hem de hamileyken zor valla. Her ne kadar nakliyede taşısa, yardıma gelen de olsa, insan yoruluyo ya..İnşallah yeni evleriniz gönlünüze göre olur..
Bende de var ayak şişmesi, 38 giyiyorum, 39 aldığım babetler vardı, onlarla şimdilik rahat ediyom. Ama şiş yani dışarıdan canavar ayağı gibi duruyo :1shok:
Bu arada bende 62 kilo ile başladım ve şu anda 75 oldum.Son iki haftada da doktora gitmeden kilo idareli gidersem biraz daha az bağırır heralde.. ama canım hep yemek istiyo ya, nasıl yapacaz ufff. Benimde çevremde son 3 ay bebek alıyo kiloyu böylece dahada kilo alıyosun diyolar....Yüzümde burun kenarlarımda hafif kırmızılıklar var...Popom büyüdü... Büyük çamaşır almaya başladım ya ...Kızlarda yanlara , erkeklerde ise sivri olurmuş ya :uhm: İnşallah vereceğiz arkadaşlar... Doğumdan sonrada burayı bırakmak yok. Hep beraber yine buradan yazarak zayıflayacağız...:enbuyukkk:

kızlar ya benimde ayaklarımın altı çok kaşınıyodu o da mı hamilelikten bende diyorum niye böyle kaşınıyo ama çok kötü ya nerde sivri yer bulsam kaşıyorum valla :))))))) napayım

ayy kızlar başladık valla sızlanmaya.artık yavaş yavaş hamilelik şikayetlerini yaşamaya başlıyoruz.ama allahım sabrını veriyor çok şükür.ya benimde popom çok büyüdü.zaten biraz popo ve basenlerim vardı.şimdi maşallah aldı başını gdiyorlar.benim ayakkabı numaram değişmedi aynı.ama göbek ve popo aynı büyüklükte neredeyse.zaten eşime iki tane top yutmuş gibiyim diyorum.biri göbekte biri popoda duruyor sanki.:)

X