evet kübracım benimkide sol tarafıma yatınca çok tekmeliyor.acaba diyorum rahatsız mı oluyor sol tarafıma yaınca yoksa mutlu mu oluyor ? anlamadım valla.ama sol tarafa yatmakta iyiymiş bebek için.
zaten sol tafaıma bi ayttım sağ tafaıma dönmek merasimle oluyor.ay'larla vay'larla dönüyorum yer değiştireceğim zaman.eşim de kocakarı gibi oldun valla diyo :)) napayım.hiç böyle olacağım aklıma gelmezdi ama.artık bende vücudumu taşıyamaz hale geldim.mecbur katlanıcaz minik bebişlerimiz için.[/QU
Doktor sol tarafınıza yatın dediği için yatıyorum yoksa ben sağ tarafıma çok yatarım.Valla geceleri çok kıpırdıyorum eşimde rahatsız oluyo kıyamam.Ben uykuya dalasıya kadar yanımda yatıyo sonra bakmışsın salona geçmiş napsın yazık kıyamıyorum ya şurda 2,5 ay daha uyusun sonra uykusuz geceler bizi bekliyo a.s.
Kızlaaar selamlar herkeseee
Ben bugün 2009 şubata kadar olan doğum tatilime(doğum izniyle beraber) başlamış bulunuyoruuum...
Öğretmen arkadaşlara iyi tatiller darısı tüm çalışan arkidişlerin başına inşallah..
Benim ayaklar çok fena kızlar çok ağrıyor tabanlarım ee 15 kilo yük bindi iskelet sistemim kaldırmıyor artık sanırım.taban çökmesi olmasından korkuyorum.Sizin de tabanlarınız sızlıyor mu???Bir de 37 numaradan 40a çıktı çok şişiyor davul gibi ayaklarıım...:bbo:
Canım beniiim bir de alerji mi olduun
geçmiş olsun canım yaa,artık iyice zorlamaya başladı bu hamişlik dimi
e bide sıcaklar valla ben iki katı bunalıyorm bu nemli ve sıcak havalardan
Kızlaaar selamlar herkeseee
Ben bugün 2009 şubata kadar olan doğum tatilime(doğum izniyle beraber) başlamış bulunuyoruuum...
Öğretmen arkadaşlara iyi tatiller darısı tüm çalışan arkidişlerin başına inşallah..
Benim ayaklar çok fena kızlar çok ağrıyor tabanlarım ee 15 kilo yük bindi iskelet sistemim kaldırmıyor artık sanırım.taban çökmesi olmasından korkuyorum.Sizin de tabanlarınız sızlıyor mu???Bir de 37 numaradan 40a çıktı çok şişiyor davul gibi ayaklarıım...:bbo:
bu arada bir de ev topluyoruz ağustosta istanbula taşınıyoruz..
Biz de evden eve taşımaya verdik ama yine de ıvır zıvırları topluyoruz fiyat biraz daha düşüyor böyle olunca.off off masraf çok bize bu yaz 2500 ev taşıma işlerine vereceğiz ,e daha öbür evin tadilatıyduı,boyasıydı baya bir açolacağız yani..Ben tatile çıktım dedim ama çalışsam daha az yorulurdum,işlerimiz çok valla.