gecmıs Olsun Canım,ama Yınede Sen Kendıne Dıkkat Et Benımde Cok Belım Agrıyor
Nasıl Otursam Rahat Edemıyorum Ayaga Kalkıp Dolasıyorum..
Ya Kızlar Bu Arada Doktor Bana Magnezyum Kalsıyum Verdı Dedım Ya,bunu Ssk Karsılıyormu Yoksa Kendımızmı Alıyoruz?
Bosuna Saglık Ocagına Gıtmıyım Yazılmıyorsa...
herkese merhabalar..
hepiniz ve bebişleriniz çook iyidiri innşAllah..
duygu benim dr da karnene yazayım dedi ama eczacı kalsiyum ve magnezyumu kurum ödemiyor dedi.. biri 4 ytl diğeri de 11-12 ytl idi..
Slm.kızlar hepimize güzel bi gün olsun inşallah,çalışanlarada kolaylıklar dilerim,ebrucum çok saol tatlım atlattık şimdilik inşallah sonuna kadar hiçbirimiz böyle tatsız şeyler yaşamayalım,sabah 8 den beri ayaktayım sıcaktan uyuyamıyorum sersem gibiyim valla,şu saçlarımı kestirip bi kurtulayım diyorum hem biraz moralimde düzelir belki,korkmasam boyatıcamda ama cesaret edemiyorum boya işine belki bebişe bi zararı olur,ebrucum hayırlı olsun ismide pek güzelmiş kızımızın,mervecim sen nasılsın canım geceden beri,duygu,izmir güzeli kendinize dikkat edin kızlar çok yorulmayın,aman şimdi bide yemeğe eşim gelcek yemek derdimde bitmedi gitti,neyse sonra görüşürüz kızlar
Ben megnezyumu alıyorum cnm.. toz benimki.. Bardakta su ile eritilip içiliyor.. Emme tableti değil..
magnesıum Diasporal 300 Granules
Protina da ilaç şirketi..
Hem de bu ithal diye geçiyor.. Ve uzun zamandır eczaneden alıyorum.. Sağlık karneme analık kaşesi de vurulunca bedavaya geliyor...
Saol güldencim canım benim hepimiz dikkat edelim valla aman şurda bişey kalmadı zaten,hicran canım ben o kadar rahatsızlandığım halde benim dr.da vermedi mg.tableti anlamadımki,kramplarım ağrılarım oluyo o kadar vermedi adam neyse bi dahaki kontrolde bende söyliyim gerekiyosa versin valla faydası olur belki
betulcum benım butun kan ve ıdrar sonuclarım cok ıyı cıktı bebegımın agırlıgıda normal ama bu aylardan ıtıbaren ne kadar duzenlı beslensende aldıgın vıtamın yetmıyebılıyormus onun ıcın doktor verdı bana ama tabıkı herkesın kendı tercıhı.ben kullanıcam
hıcrancım bana
calsıum forte ve magnesıum diosporal verdı gunde 1 er tane alıcam bırde demır hapı ıcıyorum hergun..
cansucum senınde aynı sanırım ılacların bunları karsılıyor demı?
ben dr söyledim ilaç içmeyi sevmiyorum doğal yollardan aldıklarım yetmiyor mu diye, ne yersen ye bunları da alman lazım dedi :)))
kızlar hergun yumurta yıyormusunuz ben haftada ıkı gun yıyorum ama bır yazı okudum son aylarda hergun haslanmıs yumurta yıyın dıyor..hergun yıyen varmı?