2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

herkese merhabalar güzel anneler nasılsınız bakalım
bebeişlerini gören annelerin gözleri aydın güzel haberlerle gelmişler darısı bizim başımıza
ogluşumla bu c.tesi gitcez kısmet olursa
gülşahcım bu arada geçmiş olsun canım benim aman sıcakda havalar dikat eta.s.
hicran aldıkların çok güzel canım güle güle kullansın prensesimiz:1hug:
cansu yazlıklığada gidiyor hemde yüzmeye ohhh :dance:yinede dikkat et canım iyi tatiller diliyorum.
arkadaşlar benim ellerimde ayaklarımda şiş duba gibi oldum valla ne olcak böle bilmiyorum.:bbo:

Yahu şu Magnezyum Kalsiyum Muhabbetleri Sürüyor Bende Taktim şuna Benim Doktoru Arayip Sorsammi Banada Verirmi Madem Bu Kadar önemli Birşey Neden Benimki Hem Kilo Aliyorum Diye Vitaminimi Kesti Hem Magnezyum Kalsiyum Vermiyor.
Ayrica Bu Magnezyum Kalsiyum Tek Bir Ilaçmi Iki Farkli Ilaçmi Olarak Aliniyor

gülden hoşgeldin canım..nasılsın ?
hicran ikisi ayrı ayrı canım kalsiyum suda eritip içiliyo ..diğeri çiğneme tableti bendekiler...

herkese merhabalar..
hepiniz ve bebişleriniz çook iyidiri innşAllah..
duygu benim dr da karnene yazayım dedi ama eczacı kalsiyum ve magnezyumu kurum ödemiyor dedi.. biri 4 ytl diğeri de 11-12 ytl idi..

Ben megnezyumu alıyorum cnm.. toz benimki.. Bardakta su ile eritilip içiliyor.. Emme tableti değil..
magnesıum Diasporal 300 Granules
Protina da ilaç şirketi..
Hem de bu ithal diye geçiyor.. Ve uzun zamandır eczaneden alıyorum.. Sağlık karneme analık kaşesi de vurulunca bedavaya geliyor...

Slm.kızlar hepimize güzel bi gün olsun inşallah,çalışanlarada kolaylıklar dilerim,ebrucum çok saol tatlım atlattık şimdilik inşallah sonuna kadar hiçbirimiz böyle tatsız şeyler yaşamayalım,sabah 8 den beri ayaktayım sıcaktan uyuyamıyorum sersem gibiyim valla,şu saçlarımı kestirip bi kurtulayım diyorum hem biraz moralimde düzelir belki,korkmasam boyatıcamda ama cesaret edemiyorum boya işine belki bebişe bi zararı olur,ebrucum hayırlı olsun ismide pek güzelmiş kızımızın,mervecim sen nasılsın canım geceden beri,duygu,izmir güzeli kendinize dikkat edin kızlar çok yorulmayın,aman şimdi bide yemeğe eşim gelcek yemek derdimde bitmedi gitti,neyse sonra görüşürüz kızlar

herkese merhabalar

umarım herkescikler iyidir.bi sorun yoktur.bende iyiyim allaha şükür.artık bazen sancılarım oluyor ama geçiyor düzensiz yani.bide son 3-4 gündür sanki bebğim çıkıverecekmiş gibi bi şey hissediyorum alt tarafımda.herhalde normal şeylerdir bunlar.

dün denize gittik.kendime bi mayo aldım etekli filan.iyi oldu.bayağıda bir yüzdüm kendimi yormadan tabiki.ama o kadar dikkat etmeme rağmen yanmışım birazcık.temmuzun 21'inde de izine çıkıyorum inş.1 haftalığına.artık bol bol yüzerim.

bu hafta yine dr.a gideceğim kızlar.artık dr.15 günde bir görüşeceğiz dedi.makineye bağlanacakmışım.bebeğimin hareketleri,kan dolaşımı vs.için.

neyse bugün biraz yoğun.malum ay sonu bir sürü ödemeler var.arada okurum yazdıklarınızı.

Saol güldencim canım benim hepimiz dikkat edelim valla aman şurda bişey kalmadı zaten,hicran canım ben o kadar rahatsızlandığım halde benim dr.da vermedi mg.tableti anlamadımki,kramplarım ağrılarım oluyo o kadar vermedi adam neyse bi dahaki kontrolde bende söyliyim gerekiyosa versin valla faydası olur belki

magnezyum u doktorum banada verdi ama kasılma ve kramp şikayetim oluyor dıye..
ama almadım ben ilaç içmeyi sevmiyorum.. doğal yoldan almayı tercıh edıyorum..
vitaminde almıyorum sadece 2 gunde bır demır hapı alıyorum o kadar..
kasılma ve kramp sıkayetlerınız oluyorsa dkootr verıyor magnezyumu yada yapılan tahlıllerde bunula ılgılı degerler dusukse sız sormadan da verebılır.. ama illak verıcek dıye bır kaide yok..
bosverın sımdıden alıstırmayın bebeklerı ılacla buyumeye... o sizin vucudunuzdan ve yedıklerınızden her turlu ıhtıyacını eksıksız karıslıyor Allah o kdar guzel bır duzen kurmuski merak etmeyın..
magnezyum yada vıtamın almıyorum dıye eksık kaldı yeterınce gelısmedı sanmayın..
aldıgımız takvıyelerın hepsı bızım ıcın cunku bebegımız bızım vucudumuzdakı depolardan kullanıyor bız bu takvıyelerle tekrar depoluyoruz..
ama düzenli beslenirsek zaten hiçbir ilaca gerek yok dıye dusunuyorum..

canım aynen yaa bende kestirmek istiyorum biraz ve boyada istiyorum ama sormadım da doktoruma bitkisel boyada aldım ama nebiliim tırsıyorum genede dr sormayıda unutmuşum bu gittiğimde ilaçlar için aramam gerekiyor zaten onuda sorayım diyorum bakalım ne dicekkk

evet canım benimki de aynı markanın pastil şeklinde olanı..ben analık kaşesi falan vurdurmadım ondan demek kii..neyse zaten içinden 50 tane çıkıyor uzun bi süre yetiyo bana yerimseniben

benim doktorda doğal yollardan al diyor mdiyorda tamam bende doğal yolla almak istiyorum vitaminleri vss ama işte yiyebilirmiyizkiii bazı şeyleri hala tiksiniyorum yiyemiyorum süt içmek zor geliyor mesela peynirrr az yemeye başladım bu ara zorla yiyorum nerdeyse yumurta zaten alerjim varrr balık yiyemiyorumm tavuk yiyemiyorumm daha nediyim meyve yemem iyi çok şükürrr birdemidem fena yanıyor genzime asit geliyor sankii ozamanda yiyemiyorum yanii nebiliim bakalımmm doktorum ne dicek

betulcum benım butun kan ve ıdrar sonuclarım cok ıyı cıktı bebegımın agırlıgıda normal ama bu aylardan ıtıbaren ne kadar duzenlı beslensende aldıgın vıtamın yetmıyebılıyormus onun ıcın doktor verdı bana ama tabıkı herkesın kendı tercıhı.ben kullanıcam
hıcrancım bana
calsıum forte ve magnesıum diosporal verdı gunde 1 er tane alıcam bırde demır hapı ıcıyorum hergun..

cansucum senınde aynı sanırım ılacların bunları karsılıyor demı?

gülşah sağol canım ben de iyiyim çok şükür gece geç uyudum sabah da eşim uyandırıyo erkenden sağ olsun :)) senin ağrıların da var canım dr una danış ve al benim ağrılarım geçti bu ilaçlara başladığımdan beri...

Canım ben demir hapı ve magnezyum alıyorum.. Onları Devlet karşılıyor.. Hem de hamile olduğum günden beri bir bir ilacıma ya da vitamine para ödemedim..
doktorum analık kaşesi vuruyor karnenni sayfasına eczanede hiç sorun yaşamıyorum..
Magnezyum diasporal ama toz şeklinde..
Demir ilacım da ferro sanol duodenal

kızlar hergun yumurta yıyormusunuz ben haftada ıkı gun yıyorum ama bır yazı okudum son aylarda hergun haslanmıs yumurta yıyın dıyor..hergun yıyen varmı?

ben dr söyledim ilaç içmeyi sevmiyorum doğal yollardan aldıklarım yetmiyor mu diye, ne yersen ye bunları da alman lazım dedi :)))

ben dr söyledim ilaç içmeyi sevmiyorum doğal yollardan aldıklarım yetmiyor mu diye, ne yersen ye bunları da alman lazım dedi :)))

evet canım aynı seyı banada soyledı..dogal yollarla alınıyor olsa zaten vermezler bence doktorlarımızda...onun ıcın aynen kullanmaya devam:)

kızlar hergun yumurta yıyormusunuz ben haftada ıkı gun yıyorum ama bır yazı okudum son aylarda hergun haslanmıs yumurta yıyın dıyor..hergun yıyen varmı?

Her sabah kahvaltı da mutlaka iyi pişmiş haşlanmış bir yumurta yiyorum..
doktorum çok önemli olduğunu söyledi.. ihmal etmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…