Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her sabah kahvaltı da mutlaka iyi pişmiş haşlanmış bir yumurta yiyorum..
doktorum çok önemli olduğunu söyledi.. ihmal etmiyorum..
banada vermedi dr magnezyım falan günde 1 tane elevit vitamin ve 1 tanede bebk aspirini kullanıyorum dr bunları verdi magnezyum ile ilgili bişey falan demediCADIARZU
canım aynen yaa bende kestirmek istiyorum biraz ve boyada istiyorum ama sormadım da doktoruma bitkisel boyada aldım ama nebiliim tırsıyorum genede dr sormayıda unutmuşum bu gittiğimde ilaçlar için aramam gerekiyor zaten onuda sorayım diyorum bakalım ne dicekkk
demek bu ilaçlar konusunda da itilafa düşüyor dr lar...
gülden canım demir için ilaç vermedi mi ?? ben hamilelikten önce demir anemisi idim ve tedavi olmuştum. o yüzden bu aydan itibarten iki tane demir hapi alıyorum günde..öncesinde bir taneydi..
ben dr söyledim ilaç içmeyi sevmiyorum doğal yollardan aldıklarım yetmiyor mu diye, ne yersen ye bunları da alman lazım dedi :)))
gülşah sağol canım ben de iyiyim çok şükür gece geç uyudum sabah da eşim uyandırıyo erkenden sağ olsun :)) senin ağrıların da var canım dr una danış ve al benim ağrılarım geçti bu ilaçlara başladığımdan beri...
benim doktorda doğal yollardan al diyor mdiyorda tamam bende doğal yolla almak istiyorum vitaminleri vss ama işte yiyebilirmiyizkiii bazı şeyleri hala tiksiniyorum yiyemiyorum süt içmek zor geliyor mesela peynirrr az yemeye başladım bu ara zorla yiyorum nerdeyse yumurta zaten alerjim varrr balık yiyemiyorumm tavuk yiyemiyorumm daha nediyim meyve yemem iyi çok şükürrr birdemidem fena yanıyor genzime asit geliyor sankii ozamanda yiyemiyorum yanii nebiliim bakalımmm doktorum ne dicek
canım elevit multi vitamin zaten.. içerisinde her türlü vitamin vardır..
O yüzden ayrıyetten mag. vermemiştir dr un..
evet betül dr ları dinlemekte yarar var..ama demir eksikliği ile çok uğraşmış biri olarak demir depolarının dolması için mutlaka ilaçlardaki dozlara ihtiyacımız var..pekmezde de demir var evet ama yiyebilceğimiz miktar içinde kaç mg var ? bize yeterli değil.. yarım kilo pekmez yememiz lazım mesela :)) demir ilacını ihmal etme bence canım..nacizane önerim..
gülşah canım bence saçını boyatma iki ay daha sabret canım yaa ne kadar organik de deseler güven olmuyo bu kuaförlere...
Haklısın canım zaten güvenemiyorum çok çekindim bu kadarda sabrettim ne bileyim bi değişiklik olsun diye düşünmüştüm boyatmayı ama kestirmeyi kafama koydum hem kırıklardanda temizlenir saçlarım hemde şu sıcaklarda biraz olsun rahatlarım