2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

banada vermedi dr magnezyım falan günde 1 tane elevit vitamin ve 1 tanede bebk aspirini kullanıyorum dr bunları verdi magnezyum ile ilgili bişey falan demediCADIARZU

Her sabah kahvaltı da mutlaka iyi pişmiş haşlanmış bir yumurta yiyorum..
doktorum çok önemli olduğunu söyledi.. ihmal etmiyorum..

bana ılk zamanlar sadece sarısını ye dedı,ama artık bende hergun yıyım barı sabahları bır tane..hem yumurta tok tutuyor benı.

evet kızlar yumurtanın içinde başka hiçbir besinde olmayan çok değerli proteinler varr o yüzden bebişler için yememiz gerekli..ama bana alerji yapıyo o yüzden gün aşırı yiyorum...

banada vermedi dr magnezyım falan günde 1 tane elevit vitamin ve 1 tanede bebk aspirini kullanıyorum dr bunları verdi magnezyum ile ilgili bişey falan demediCADIARZU

canım elevit multi vitamin zaten.. içerisinde her türlü vitamin vardır..
O yüzden ayrıyetten mag. vermemiştir dr un..

demek bu ilaçlar konusunda da itilafa düşüyor dr lar...
gülden canım demir için ilaç vermedi mi ?? ben hamilelikten önce demir anemisi idim ve tedavi olmuştum. o yüzden bu aydan itibarten iki tane demir hapi alıyorum günde..öncesinde bir taneydi..

ben hemen hemen her gün yumurtamı yiyorum ama süt içemiyorum internetten okuduğum kadarıyla bu ay haftada 2 kez balık ıspanak semiz otu ve ceviz yememiz iyi olurmuş çocuğun beyin gelişimi için

Valla hicrancım morale ve kendimi iyi hissetmeye öyle ihtiyacım varki,bitkisel boyalar zararsız diyolar ama ne bileyim yinede çekiniyorum,bide kiloları alınca bi değişikliğe ihtiyacım olduğunu anladım sen bi sor dr.una eğer bişey olmaz derse bende boyatırım valla dayanamıyorum dipler çıktı iyice çok garip oldum

Benim de bu aydan itibaren demir ilacımı 2 ye çıkardı.. Bende kansızlık falan yoktu ama bu şimdiden depoları doldurmak için dedi.. emzirme süresinde de demire ihtiyacın olacak dedi..

ben dr söyledim ilaç içmeyi sevmiyorum doğal yollardan aldıklarım yetmiyor mu diye, ne yersen ye bunları da alman lazım dedi :)))

kişiye göre değişebiliyor sanırım yada doktora göre..
ben bır oncekı doktoruma ilaç kullanmayı sevmıyorum ve aldıgım ılaclar mıdeme dokunuyor dedım..
o da doğal yollardan alabılıcegımı soyledı.. bol bol meyve yemek süt peynir urunlerı nı hergun tuketmek gıbı..
demir ilacımın yerıne de dut pekmezini almamı soyledı gunde 2 tatlı kaşığı..
herkesinki aynı olmuyor demekki doktoru dınlemekte fayda vardır muhakkak..

Mervecim ben söyledim zaten kramplarım ağrılarım çok oluyo diye bana süt,yoğurt,peynir tüket diyo bilmiyorumki hiç mg.ilacı yazayım falan demedi yine bi sorayım belki ısrar edersem verebilir

Aynen canım galiba benimkide doğal yollardan almamı istiyo ben süt içiyorum ama yoğurt ve peynir konusunda pek iyi yiyorum diyemem,zaten haşlanmış yumurtadan tiksinirim mide yanmalarım benimde var onun için iki yudum süt diyolar ama süt filan kar etmiyo inan,dr.a yinede hatırlatıcam bende yazmamasının sebebi neymiş bakalım

evet betül dr ları dinlemekte yarar var..ama demir eksikliği ile çok uğraşmış biri olarak demir depolarının dolması için mutlaka ilaçlardaki dozlara ihtiyacımız var..pekmezde de demir var evet ama yiyebilceğimiz miktar içinde kaç mg var ? bize yeterli değil.. yarım kilo pekmez yememiz lazım mesela :)) demir ilacını ihmal etme bence canım..nacizane önerim..
gülşah canım bence saçını boyatma iki ay daha sabret canım yaa ne kadar organik de deseler güven olmuyo bu kuaförlere...

Haklısın canım zaten güvenemiyorum çok çekindim bu kadarda sabrettim ne bileyim bi değişiklik olsun diye düşünmüştüm boyatmayı ama kestirmeyi kafama koydum hem kırıklardanda temizlenir saçlarım hemde şu sıcaklarda biraz olsun rahatlarım

evet canım ben de kestirmeyi düşünüyorum sık sık duş ihtiyacı duyuyo insan ama uzun saçı yıkaması da zor o yüzden kısaltacağım ben de..
hamilelikten bir ay önce, ilk kez saçımı boyatmıştım canım bendeki de ne şans :)) röfle o da.. şimdi uzadı ama kendi saçlarım da Allahtan açık kumral ve güneşte de açılıyo .. çok abes durmadı..
bende beyaz çok vardı canım.. şimdi doğumdan sonra gölge yaptırmayı düşünüyorum..röfle acayip yıpratıyo saçı..keçi tüyü gibi yapmış oryel denen renk açıcı saçımı..şimdi kendi saçım çıktıkça daha iyi anlıyorum aradaki farkı :)) kendi saçım ne güzel parlakmış yaa röfleli saç mat..
iyi ki de hamile olmuşum aradaki farkı göremeyecektim yoksa :))

canım bende aynı senın gıbı saclarıma baktıkca sınırlerım bozuluyor onun ıcın hep topuz topluyorumkı gorunmesın dıyehamıle kalmadan once ayda 2 kere renk degıstırdıgımı bıle bılırım o kadar boya hastasıydım yanı...
ama yınede bence boyatmamak daha ıyı bence..ne olur ne olmaz.benım kuaforum aynı zamanda arkadasız bıtkısel boyaların adı bıtkısel ıcerık aynı sadece ıcıne bıtkı ozlerı konuyor dedı mesela ısırgan otlu ıcınde ısırgan otu ozu var ama boya aynı boya ben senın boyamam sacını beklıceksın dedı
bence boyamayın arkadaslar belkı bırsey olmucak ama sonradan uzulcegımız bırsey yapmayalım...

gülşahcım öncelikle geçmiş olsun sana.bence de boyatma saçını.ne olur ne olmaz.ama illa ki değişiklik olsun diyosan farklı bi model kestirebilirsin saçını mesela.nacizane fikrim bu.benimde saçlarım röfleli ve inanılmaz kötü duruyor şu anda.zaten bi doğurayım kısmetse bi daha beyazlayıncaya kadar boyatmayı düşünmüyorum.sadece doğurduktan sonra kendi rengine boyatcam.böyle olmuyo çünkü.

güzel bebişlerini gören arkadaşlarıma da hayırlı olsun diyorum.inş.her gidişimizde daha güzel haberlerini alırız.

Selam kızlar;
Ohohohhhoohhh öyle çok yazmışsınız ki maaşallah, Allah muhabbetinizi arttırsın, anca okumaktan yetiştim. Haftasonuda eşimin kuzeninin düğünü vardı, onuda atlattık. Pazar günüde denize gideyim dedim ama hava bi açtı bi kapadı, şans yok bende... Bu arada benim bebek eskiden çok vururdu, şimdide hep dönüyo...SAğ tarafıma poposunu mu çıkarıyo yoksa sırtımıdır, bi kabarıyo öyle garip bi şekil alıyoki karnım sormayın....
Düğünü falan atlattık ama haftasonu çok iş yaptığımdan mahfoldum dün...Ayaklarımın altı geriliyo, kaşınıyo gibi..Eşimde bakıyo napıyosun diye...Bende bilsem ne yaptığımı o anda..
Kasığım aağrı girdi arada..Vücudumu kaldıramadım... Eee iş yapmanın yanında bide balkonu yıkadım, kova kova su taşıdım... Ağırdı da , korktum sonra ama yapacak kimse de yok , mecbur..
duygucum selam, doktor bu ay dikkatli ol demiş galiba sana..Evet aslında 7. ayda erken doğum oluyo, ama hiç dikkat etmiyoz işte..Bide kimse beni önemsemiyo, hamile gibi görmüyo..Her işimi halletmeye çalışıyom da nebileyim eşim hiç anlamıyo beni..Eski halim ile şimdiki bir değil ki..İyice hassaslaştım, hemen alınıp ağlıyorum...Çok canım sıkkın. Onunda işleri sıkışık...Acaip canım sıkkın...Ben hamileyim daha hassasım deyince bana sen eskiden de öyleydin diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…