Selam kızlar;
Ohohohhhoohhh öyle çok yazmışsınız ki maaşallah, Allah muhabbetinizi arttırsın, anca okumaktan yetiştim. Haftasonuda eşimin kuzeninin düğünü vardı, onuda atlattık. Pazar günüde denize gideyim dedim ama hava bi açtı bi kapadı, şans yok bende... Bu arada benim bebek eskiden çok vururdu, şimdide hep dönüyo...SAğ tarafıma poposunu mu çıkarıyo yoksa sırtımıdır, bi kabarıyo öyle garip bi şekil alıyoki karnım sormayın....
Düğünü falan atlattık ama haftasonu çok iş yaptığımdan mahfoldum dün...Ayaklarımın altı geriliyo, kaşınıyo gibi..Eşimde bakıyo napıyosun diye...Bende bilsem ne yaptığımı o anda..
Kasığım aağrı girdi arada..Vücudumu kaldıramadım... Eee iş yapmanın yanında bide balkonu yıkadım, kova kova su taşıdım... Ağırdı da , korktum sonra ama yapacak kimse de yok , mecbur..
duygucum selam, doktor bu ay dikkatli ol demiş galiba sana..Evet aslında 7. ayda erken doğum oluyo, ama hiç dikkat etmiyoz işte..Bide kimse beni önemsemiyo, hamile gibi görmüyo..Her işimi halletmeye çalışıyom da nebileyim eşim hiç anlamıyo beni..Eski halim ile şimdiki bir değil ki..İyice hassaslaştım, hemen alınıp ağlıyorum...Çok canım sıkkın. Onunda işleri sıkışık...Acaip canım sıkkın...Ben hamileyim daha hassasım deyince bana sen eskiden de öyleydin diyo...