selam kızlar ben 23 haftadayım ama benim daha göğsümden süt falan gelmedi .normalmidir sizce...........
birde ben ikiz oğluşlarıma hamişim ve iki gündür aşağı içeri tekmeliyorlar rahatsız oluyorum sizdede oluyormu.........
LÜTFEN CEVAP CANLARIM ????????
selam kızlar ben 23 haftadayım ama benim daha göğsümden süt falan gelmedi .normalmidir sizce...........
birde ben ikiz oğluşlarıma hamişim ve iki gündür aşağı içeri tekmeliyorlar rahatsız oluyorum sizdede oluyormu.........
telaşlanma canımm yaaa bendende bugüne kadar süt gelmedi..
illa gelecek diye birşey yokmuş zaten:))meleklerimiz doğduktan sonra gelse yeter dimi:)
Elifff H.g Canim
Al Al Bir Sürü şey Var Daha Biz De Büyük Eşyalara Bakmadik Aldiklarimiz Hep Giysi Ivir Zivirr
evet canım doğduklarında inş. inek gibi oluruzda :roflol:besleriz meleklerimizi.hele ben olmam lazım inş. olurum.....a.s..yetmez sütüm öylede böylede bakalım hayırlısı canım
kocamannn alkışş sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:
ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK:dance:
Nabersiniss hatunlar
bakıyorumda alısverışler yapılmaya başlanmış ayy bende sonunda yapıcam alışverişimizi
c.tesı annemle gidiyorum eminönünee toplican bütün bebiş kıyafetleriiisırnaşık şey
bebişlere alılanları ekleyın kızlar bizlerde bilgilenelimmm ebruşşş sende ekle kıssssa.s.
Papatyam; hoşgeldin evet ya fotoğraf makinesi çok önemli...
Ben hani fotoğrafçılar oluyo ya , doğumda hastanede falan çekiyolar hatta doğuma giriyolar ..Onlara çok özeniyorum..Ama fiyatlar bayağı yüksek 500 falanmış... O'da çekime göre...
Hani tam doğuma girerken falan , yada bebeği ilk getirdiklerinde.Arkadaşım o firmaların birinde yaptırmış anlatamam ya öyle güzel ki linki bulursam atayım bakın sizde..
Eşimde bana güzel bi fotoğraf makinesi aldı, beni çekecek bol bol :dance:
Hicran canım bende 25 haftalık oldum aynı gidiyoruz aslında ben önceden geriden geliyordum ama dr.uma göre ve ultrasonda çıkan zamana göre önde çıkıyodum bugünde 25.haftaya gelmişiz inşallah 105 günümüz kaldı Allah ım hepimize vaktinde meleklerimizi kucaklamayı nasip etsin,güldencim sanada maşallah ne güzel 7.aya gelmişsin darısı başımıza amiinnn
ohhh maşallah sanada canım benim doktorum hesaplara göre şuan 25 haftalıkmışım ama bebek 3 gün önden gidiyor dedi ölçüler öle diyormuş ama ölçüler birebir olmazmış hep oyüzden adet tarihine göre ve benim aşılama zamanına göre 25 haftalık olduk bugün çok şükür ay hem heyecan hem korku basıyor beni bu ara rüyamda hep doğum yapıyom ama bir normal bir sezeryan bir epidural bir suda seç beğen yaniiii:roflol: