2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

günaydın nunu...nasılsın?

Papatyam, bi arkadaşım var, aşağıdaki sitede doğum kısmında onun resimleri var.İlk önce eşi ile sonraki sayfalarda da sağa doğru ilerlediğinde doğuma gidişi adım adım, vedalaşması, doktorla konuşması...Çok duygulanacaksınız ..Ben kendimi hissetmiştim gidiyo gibi ...Arkadaşımda çok güzel çıkmış tabii. Ben daha çok kilo alacam gibi ..İnşallah çok kötü olmayız bizde ya....
Siteye doğum kısmına bakın kızlar..

http://www.rouxphotos.com/

Sağolu kızlar ,sizlere de günaydın...
Benim sağ kasık devam ediyo sızlamaya,ağrımaya. Bu arada 13 kilo oldu benim .Yarın doktora gideceğim oda çok aldın diyecek üfff ya. Nasıl yapacağız bu kilo işini.Aç da kalınmıyoki ..Çatlaklarda dizimin kenarında bi iki tane olmuş..Yağ da sürüyoruz ama çıkıyo işte...
Deryacım sende tatil yapacakmışsın, valla iyice gez dinlen.Güneşe dikkat et ama, hamilelerde kahverengi bi hamilelik lekesi oluyomuş. Fazla kalma güneşte..
Bide mayo nasıl aldın? Ne kadara? Ben de nasıl nerden alsam diye düşünüyorum. Altı etekli mi olsun falan diye? Bi daha da giyemeyeceğim büyük olursa sonra da..

maşallah ne güzel...ben de 2 çocuk istiyorum ama herkes doğumdan sonra görürüz seni istemeyeceksin diyor..neden herkes tek çocuk yapıyor artık ya....

sagol canim ..haklilar ilk zaman kesin tek cocukla kalicam diyebiliyorsun ,biz ikinci cocuga oglum 4 yasindayken karar verebildik ,daha dogrusu cesaret edebildik ..o gune kadar hep bir mazeret bulduk ..yok daha cok kucuk ,amaann tek cocuk olsun ne olucak vs..ama zamani gelince insan goruyor ki onunda evde yasina yakin birisine ihtiyaci var ..zamanla anne baba olarakta elimizde olmadan cocugun cok ustune olmaya basladik ..her hareketini izler olduk ..bu bizide rahatsiz etti ve karar verdik bir kardes olmali hem oglum acisindan hemde bizim acimizdan ..ben iki cocuktan baska dusunmuyorum ..:1hug:

günaydın eylül anişleriiiiiiiii umarım hepiniz iyisinizdir
ablam bize bi müjde verdi 7aylık kızı var ve ikinciye hamile olduğunu öğrendi şuan 6 haftalık hamile annem kafayı yiyo ben ikinize birden nasıl yetişicem beni hiç düşünmüyosunuz diyo. ablamla kocalarımız amca çocukları ve binalarımız yan yana duvara vurarak birbirimize ulaşabiliyoruz annem de bir sokak ötemizde oturuyo ve her an yanımızda yardımımıza koşuyo şimdi nasıl yetişicek bilmiyorum

http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=37082
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=37082

bunu aldım canım...alt büyük karnı sarıyor...üst de gördüğün gibi...bana sanki doğumdan sonra da giyilebilir gişbi geldi ama tabiii olsun da sağlıkla bakalım...

ikincisi de erkek galiba canım..ne güzel anlaşırlar ...

nunuu cok guzeldi sanki o ani tekrar yasadim ,goz yaslarimi tutamadim cok tesekkurler ..Allahim hayirlisiyla bebklerimize kvusmamizi nasip etsin ..arkadasinin bebeginide anali babali buyusun ,cok tatliydi masallah

Allah kolaylık ve sabır versin canım annene de ablana da..ablan için de çok zor...daha diğeri bebişmiş zaten...iyiki hepini zyakınsınız...

nunuu cok guzeldi sanki o ani tekrar yasadim ,goz yaslarimi tutamadim cok tesekkurler ..Allahim hayirlisiyla bebklerimize kvusmamizi nasip etsin ..arkadasinin bebeginide anali babali buyusun ,cok tatliydi masallah

aynen ya benim de gözleirm doldu tülerim ürperdi...Allah bize de hayırlısıyla doğurmak ve büyütmek nasip etsişn...

günaydın güzel eylül annişleri
hepiniz iyisinizdir umarım.bizde iyiyiz allaha şükür oğluşumla.yalnız dün akşam tuvaletteyken değişik bi akıntı geldi benden.zaten benim hep akıntım vardır ama bu farklıydı.beyaz ve koyuydu.birden geldi.korktum bende.acaba suyum mu sızıyor diye.dr.umu aradım hemen.endişelenme mantar olabilme ihtimali var dedi.bi ilaç yazarım sana dedi.zaten gidicez bizde önümüzdeki hafta.bakalım o zaman belli olur ne olduğu.eşimde evde yoktu her perşembe maçı var.tlf.nuda yanına almıyo.baya korktum yani.neyseki dr.cum beni rahatlattı.

deryacım sana iyi tatiller.kendini yormadan gönlüne göre bi tatil yaparsın inş.bizde yarın annemlerin yazlığına gidiyoz kuşadasına ama 1 günlüğüne.olsun inş.pazar günü deniz mevsimini açıcam oğluşumla beraber.
anessa sizinde yeni bebişiniz hayırlı uğurlu olun.
ya nunuu ben açıyorum doğum bölümünü resimlere tıklıyorum ilerlemiyor.geri işareti var.zaten 6 taen resim görebiliyorum.

evet derya ikiside erkek ,insallah arkadas olucaklar birbirlerine ,hayirli evlat olsunlar ,hepimizin bebekleri ...nunuu nun verdigi linkteki dogum resimlerine mutlaka bakin cok etkileyici

anessa gozunuz aydin ,aileye iki sevic birden ne guzel ..madem yakinmissiniz annen daha kolay yetisebilir:) hem sen daha once anne olucan ilk sana sonra ona gidicek mecburen ..tekrar gozunuz aydin

sağol canım sana d aiyi tatiller...ben e dikiliye gidiyorum..izmir sınırlarında olacağm yani :)) benim de 2 aydır akıntım vardı ama kaşıntı falan yok 2 gündür de beyaz akıntı geldi..dün kontrolde söyledim ovül verdi doktorum onu kullanacağım...ben de su sanıyordu hep akıntının etrafı ıslak oluyor çünkü doktorum bu hamilelikte olan normal vajınal akınt dert eme dedi...sen de sıkma canını..

swett curse resimler 3 sayfadan olusuyor birde bakmak icin sayfayi yana kaydiriyorsun ..ust kisma bak orda 1-2-3 diye sayfalar var zaten ..
ben cikiyorum kizlar hepinize iyi gunler ...

resimler süperdi sanki doğuma ben giriyomuşum gibi hissettim nasıl panik oldum bebeğimde anladı heralde başladı hareketlenmeye. insan izlerken gözyaşlarını tutamıyo allah analı babalı büyütsün hepimize nasip etsin inşallah

kızlar ben çıkıyorum..birkaç işim var öğlen yola çıkacağız inşallah...nunuum mayoya baktın mı?e bebek in çamlıca mağazasından aldım...kızlar hepiniz kendinize ve bebişleirniz eiyi bakın...ben 10-15 gün yokum..dönüşte görüşüüz inşallah....hoşçakalın...

gunaydın kızlar herkese guzel bır gun dılıyorum:))

deryacım halımecım ıyı tatıller sıze bol bol yuzun dınlenın:)haftayada ınsallah ben 1 hafta kusadasına gıdıyorum ve iple çekiyorum..gelıp ev tasıcam cunku...

bu arada doğum resimlerine tek tek baktım süperdi...valla sabaha sabah duygulandım ağladım,allah inşallah hepimize nasip etsın bu guzellıgı yaşamayı hayırlısıyla...

ay izleyebildim en sonunda ama ağlayarak.ay allahım bized sağ salim kazasız belasız o günleri göster yarabbim inş.

Kızlar günaydın nasılsınız dün hastaneydim ilk şeker yüklemem biraz yüksek çıkmış 100 gr lık glikoz içtim dün 3 kez kan aldılar.Çok şükür sonuçlar iyi çıktı çok sevindim.Ayaklarımdaki kaşıntıyı sordum doktoruma gebelik alerjisi olmuşsun dedi bir tane losyon verdi akşamdan beri sürüyorum hiç faydası olmadı hala çok kötü kaşınıyo ayaklarım.Deli olucam anlatamam size bide cildiye uzmanıyla görüşücem bakalım.Gebelik alerjisi olanınız varmı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…