2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

kimsecikler yok yine bende çıkıyorum aşkım gelir zaten birazdan beni bilgisayar başında görünce kızıyo belim ağrıyo diye. oturuyon bütün gün bilgisayar karşısında ondan oluyo diyo

herkese iyi aksamlar..ben bugun hastane kontrolumdeydim yarinda doktorumla randevum var ..oglumu gordum ,iyiymis 500 grammis :) yarinda doktorum gorucek ..
kizlar benim zaten ilk dogumumdan biraz catlaklrim vardi ikincide azaldimi cogaldimi farkedilmiyor ,ama ben pek kremlerle ugrasamiyorum ,ilk cocugumda hep kremlenirdim ama simdi pek vaktim olmuyor ,gecede yorgun oluyorum üseniyorum ..insallah dahada catlamam ..

günaydınnnnnnnnn tüm hamişlerrrrrrrrrrrrr :teytey:
nasılsınız arkedaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alışveriş durumları nasıl ben kendimi tutamıyorum artık her gün elimde poşetlerle dönüyorum siz de öyle misinizzz :içelim:

günaydın tatlım ben iyiyim şükür ama henüz bişey alamadım bebeğime çünkü hiç zamanım yok çıkmaya izine ayrılınca inş. topluca alırım
bu arada sen nasılsın?

günaydın tatlım ben iyiyim şükür ama henüz bişey alamadım bebeğime çünkü hiç zamanım yok çıkmaya izine ayrılınca inş. topluca alırım
bu arada sen nasılsın?

ben de iyiyim canım teşekkür ederimmm ben de çalışıyorum da öğle paydosunda çıkıp mutlaka bişey alıyorum akşama kadar da bakıyorum aldıklarıma :icecream:

al annesi al benim öğle paydosum felanda yok akşamda 7,30 gibi çıkıyorum anca eve gidebiliyorum işte bu arada cnsiyeti neydi canım?

günaydın arkadaşlarım.herkese geçmiş olsun dileklerinden dolayı teşekkür ederim.
bugün sabahtan uğrayabildim bakalım bi daha ne zaman girebilirim.çok yoğunum bugünlerde.patron geldiği zamanda kapatmak zorunda kalıyorum.

şimdilik ben gidiyorum.görüşmek üzere.

ay pardon hayatım yerim ben onu ya benim takvim yapmaya çalıştım ama yapamdm ya arkadaşın ismini unuttum o bana çok yardım etti ama olmamıştı ayrıyetten nasip olursa yarın gidicem doktor o zaman öğrenicez cinsiyetini daha öğrenemedimm ((((((

Günaydın arkıdeşleeerrrr umarım sizler ve minik yaramazlar iyisinizdir,bizimde toparlanıp gelmemiz anca bu saati buluyo,kimseler yok galiba,ebrucum ben o kadar çok almışımki giysi olayını abarttım annem geldiğinde bebişin kıyafetlerini gösterdim kızdı bana niye bu kadar çok aldın diye hemen büyüyolarmış ya çünkü annemde almış birsürü şey bundan sonra alma dedi bende almıyorum artık geçenlerde son olarak battaniye aldım ilk bebiş ya işte özeniyoruz bizde inşallah bebişlerimizin hepside güle güle giysinler aldıklarımızı kimbilir ne kadar yakışır minik kuzularımıza...

günaydın canım evet annesi yakışmazmı meleklerimize benim annem bi tane yelek örmüş el kadar bi görsen varya babamda çocuk delisi zaten annem bigün yatağa bi baktış babam yeleği kucağına almış uyuyo :))))))))

Ay ne tatlı valla sadece biz değil ailelerimizde özeniyolar gerçi bizimkilerin 3.torun olcak kısmetse ama yinede heyecanlılar işte Allah bizede göstersin o günleri ileride inşallah

Selam kızlar;

İzmirgüzeli ,benimde en son 12 Aralıktı tarihim.Senin daha niye söylemediki doktırun cinsiyeti? Çoktan öğrenmen gerekirdi..

canım en son 18 nisanda gitmiştim o zaman 17+2 doktor göremedim dedi bi dahaki aya gel o zaman bakarız demişti bende gidememiştim allah nasip ederse yarın gitcem o zaman söyler inş.

tünaydın eylül anneleri..............
nasıl gidiyor...........???????
bebişlerinizle aranız nasıl????????
ya benim iki gündür aşağıya doğru tekmeliyorlar çok rahatsız oluyorum acaba sizinde aynı oluyormu...??
erkek bebekler genelde aşağıda duruyor diyorlar ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…