2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Kızlar hastane çantası için,
ıslak mendil, kolonya, deodorant yada parfüm, makyaj malzemesi , tarak, gibi şeyler de bize lazım olacak. Kısa soket çorap , bol çamaşır, ped, sabahlık, terlik, diş fırçası ve macun... gibi şeyler de lazım olacak... VEeee fotoğraf makinası tabiiki....

selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli umarım bir sorun yoktur hiçkimsedee

nunu canımm herşeyi unutmamak lazım evet özellikle fotoğraf makinasııı

biz kızımla bugün 25 haftalık olduk kızlar :nazar::nazar:hani alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kocamannn alkışş sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:
ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK:dance:

Nabersiniss hatunlar
bakıyorumda alısverışler yapılmaya başlanmış ayy bende sonunda yapıcam alışverişimizi
c.tesı annemle gidiyorum eminönünee toplican bütün bebiş kıyafetleriiisırnaşık şey

bebişlere alılanları ekleyın kızlar bizlerde bilgilenelimmm ebruşşş sende ekle kıssssa.s.

Papatyam; hoşgeldin evet ya fotoğraf makinesi çok önemli...
Ben hani fotoğrafçılar oluyo ya , doğumda hastanede falan çekiyolar hatta doğuma giriyolar ..Onlara çok özeniyorum..Ama fiyatlar bayağı yüksek 500 falanmış... O'da çekime göre...
Hani tam doğuma girerken falan , yada bebeği ilk getirdiklerinde.Arkadaşım o firmaların birinde yaptırmış anlatamam ya öyle güzel ki linki bulursam atayım bakın sizde..
Eşimde bana güzel bi fotoğraf makinesi aldı, beni çekecek bol bol :dance:

Ya kızlar;
benim sağ kemiğim ağrıyor demiştim ya...Bu aralar daha çok ağrıyor, sanki kırılmış gibi..
Hele tuvaletimi tutunca , kalkıp zor gidiyorum.Erkek aşağı vurur diyolar, kız kasığa vurur diyolar...

Hicran canım bende 25 haftalık oldum aynı gidiyoruz aslında ben önceden geriden geliyordum ama dr.uma göre ve ultrasonda çıkan zamana göre önde çıkıyodum bugünde 25.haftaya gelmişiz inşallah 105 günümüz kaldı Allah ım hepimize vaktinde meleklerimizi kucaklamayı nasip etsin,güldencim sanada maşallah ne güzel 7.aya gelmişsin darısı başımıza amiinnn

Merhaba kızlar;
işler yoğun bakamadım bende öğleden beri, sonra da anca yetişiyorum okumaktan...
Güldenm canım, takvimin çok güzel olmuş çok beğendim ....Azda kalmış bu arada...Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin bebeişlerimizi.

Kızlar bende bacaklarımda gördüm çatlak ama daha çok selülit var. Bende bebe yağı kullanıyom. Şu lierac ne kadarmış arkadaşlar? Kullanıpta gerçekten faydasını gören var mı?

amin canım cümlemizi saglıklıca almayı nasip eder inşallah az kaldı sayılır 28+1 olduk git dide kocaman oluıyoruz en son dr gittigimde bu ayda 2 kg almışım dr güldü artık yapcak bişey yok dedi oglanada bakmışsın kendine de 26+4 haftalıkken ogluşum 1 kilo 34 gr dı şimdi ne oldu bilmiyorum hepimiz için hayırlısı
çatladım hemde çatır çatır ilk öğrendiğim anden beri fındık yagı beb yagı baden yağı hiç boş bırakmadım ama yinede çatladım:eek:klava: yapcak bişey yok napıyım:sm_confused:

alkışşşşşşşş hicrana en büyügünden

bende 28+1 oldum:sm_cool::1hug: byu arada serencim bende c.tesi alışverişteyim yaşasın:dance:

:dance: ohh ohh negüsel valla
iple cekıyorum valla c.tesıyı artık alalım bişeyler yaa keyfımız yerine gelsin dimi amaaa:teytey:

kızlar buarada dün benden cok az süt geldi:1shok: ama cok az koyuda değildi
sizdede oldumu hiç:uhm:
normalmi böle süt gelmesi :uhm:

:dance: ohh ohh negüsel valla
iple cekıyorum valla c.tesıyı artık alalım bişeyler yaa keyfımız yerine gelsin dimi amaaa:teytey:

kızlar buarada dün benden cok az süt geldi:1shok: ama cok az koyuda değildi
sizdede oldumu hiç:uhm:
normalmi böle süt gelmesi :uhm:

benden de sıvı geldi ama sütmü bilmiyorum normalmiş canım merak etme daha 18 haftada sürekli gögsü akanlar var e ee bizim için ise normal artık demi :1hug:

ümran canım bak şu adresi kopyala sonra git kontrol paneline oradan detaylı bilgilere gir enaltta ek bilgiler bölümünde kilo takip çizelgesei bölümüne yapıştırrrrrrrrr takvimi sonra renklendiririz artık
serooooooooooo hoşgeldin yavrukuşşşş
tamam eklicem bir ara aldıklarımııı body almıştım geçen hafta onu ekledim senin açtığın konuya canımm

benden de sıvı geldi ama sütmü bilmiyorum normalmiş canım merak etme daha 18 haftada sürekli gögsü akanlar var e ee bizim için ise normal artık demi :1hug:

he vallaasırnaşık şey

kıs var ya kapı süslerine mevlüt davetiyelerine falan bakıyorum ayy cok heveslendım valla hemen alıpta yapasım geldiiiii:asigim:

bak bak yollimde herkes baktın ay bayıldım yaa bizde yapalımmm:sm_cool:

bu kapı süsü kız ıcınde pembesi yapılabiliiirrr:icecream:
199296kapisusu102mms7.jpg

buda davetiyemiiizzzsırnaşık şey valla ince kartonlara çizip kendimiz bile yapabiliriz ya patel ya kuru yada sulu boyayla super olur yada kumaşla kaplayabiliiirzz
hemde el emeğimiz göz nurumuz olur ben bayıldımmmmm:icecream:
745259davetiye2ga1.jpg

ümran canım bak şu adresi kopyala sonra git kontrol paneline oradan detaylı bilgilere gir enaltta ek bilgiler bölümünde kilo takip çizelgesei bölümüne yapıştırrrrrrrrr takvimi sonra renklendiririz artık
serooooooooooo hoşgeldin yavrukuşşşş
tamam eklicem bir ara aldıklarımııı body almıştım geçen hafta onu ekledim senin açtığın konuya canımm
hoşuldukkk kelebeğiiimmmmsırnaşık şey

gördüm gördüm superlerrr cnm bende alımde eklim artık tek tek:icecream:

kızlarr emzik konusunda nuk marka iyiymiş duyduğum kadarıyla alan var mı aranızda ve de biberonnn nasıl aldınızz

Serencim selam;

Bendende 20'li haftalarda gelmişti sanırım.sol göğsümden yan yatmışım bide üstüne, kolumda bi ıslaklık hissettim.Ne oldu falan derken, sarı su gibiydi. Doktor olur dedi. Hatta buradada yazmıştım.Çok gelen devam eden de varmış. Bir daha gelmedi benden .Bazıları daha iyi sütün bol olur dedi ama bilemem. Yalnız bayağı göğüsler büyüdü. 85 takarken 90-95 oldu valla....Ama çok kilo alıyorum ya. Ayda 2-3 kilo alıyorum. Yandık daha 2.5 ayda var. Allahım ne olursun eski formumuza kavuşalım..:çok üzgünüm:

X