Kızlar hastane çantası için,
ıslak mendil, kolonya, deodorant yada parfüm, makyaj malzemesi , tarak, gibi şeyler de bize lazım olacak. Kısa soket çorap , bol çamaşır, ped, sabahlık, terlik, diş fırçası ve macun... gibi şeyler de lazım olacak... VEeee fotoğraf makinası tabiiki....
biz kızımla bugün 25 haftalık olduk kızlarhani alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
biz kızımla bugün 25 haftalık olduk kızlarhani alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Merhaba kızlar;
işler yoğun bakamadım bende öğleden beri, sonra da anca yetişiyorum okumaktan...
Güldenm canım, takvimin çok güzel olmuş çok beğendim ....Azda kalmış bu arada...Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin bebeişlerimizi.
Kızlar bende bacaklarımda gördüm çatlak ama daha çok selülit var. Bende bebe yağı kullanıyom. Şu lierac ne kadarmış arkadaşlar? Kullanıpta gerçekten faydasını gören var mı?
alkışşşşşşşş hicrana en büyügünden
bende 28+1 oldum:sm_cool::1hug: byu arada serencim bende c.tesi alışverişteyim yaşasın:dance:
:dance: ohh ohh negüsel valla
iple cekıyorum valla c.tesıyı artık alalım bişeyler yaa keyfımız yerine gelsin dimi amaaa:teytey:
kızlar buarada dün benden cok az süt geldi:1shok: ama cok az koyuda değildi
sizdede oldumu hiç:uhm:
normalmi böle süt gelmesi :uhm:
benden de sıvı geldi ama sütmü bilmiyorum normalmiş canım merak etme daha 18 haftada sürekli gögsü akanlar var e ee bizim için ise normal artık demi :1hug:
hoşuldukkk kelebeğiiimmmmsırnaşık şeyümran canım bak şu adresi kopyala sonra git kontrol paneline oradan detaylı bilgilere gir enaltta ek bilgiler bölümünde kilo takip çizelgesei bölümüne yapıştırrrrrrrrr takvimi sonra renklendiririz artık
serooooooooooo hoşgeldin yavrukuşşşş
tamam eklicem bir ara aldıklarımııı body almıştım geçen hafta onu ekledim senin açtığın konuya canımm
aaa olmuş valla çok saol canım allah razı olsun