2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

ben çok çektim canım o ağrıyı 3 gün yataktan kalkamadım tuvalete giderken ağlıyordum artık.doktorumu aradım yapacak bişi yok yatacaksın geçecek zamanla dedi orpediye falan mı gitsem diye bile düşündüm ama çok şükür sonunda geçti.çatılarımız genişliyor doğuma hazırlanıyorlarmış yani korkulacak bi durum değilmiş.sende aklına kötü şeyler getirme ve mümkün olduğunca dinlenmeye kendini zorlamamaya çalış...a.s.

hoşgeldin derya ve duygu
deryacığım; git gör meleğini bakalım napıyomuş annesi büyümüş mü bende yarın gidicem hemen hemen 1,5 ay oldu görmeyeli ((((
duygucuğum; daha hastane çıkışını bende almadım o yüzden hiç bilmiyorum ki bende

sağol canım gittim gördüm bebişimi..maşallah kocaman olmuş ya..1368 gr olmuş canım kızım benim....

Son düzenleme:
sağol canım gittim gördüm bebişimi..maşallah kocaman olmuş ya..1368 gr olmuş canım kızım benim....

deryacım masallah kızına alllah nazardan saklasın kocaman olmus valla

benım gıtmeme daha 3 hafta var acaba ne kadar olmustur bende meraktan catlıcam valla:)
sen ne kadar zamanda bır gıdıyorsun doktora??ben hep 5 haftada bır gıdıyordum bu sefer 6 hafta yaptı:1shok:

valla sağolsun benim doktorum karışmıyor istediğin zaman gel diyor...ben de 2-3 haftada bir gidiyorum ..biri ücretli biri kontrol yani..ayda 2 kez gidip 1 kez ücreti ödüyorum....zaten burada sizler yazdıkça nasıl dayanıyorsunuz diye merak ediyorum ..bana 2 hafta bile geçmiyor sank....

3 hafta önce gittiğinde kaçtı kilosu canım?

3 hafta önce gittiğinde kaçtı kilosu canım?
canım ne guzel ya ama buyuk sehırlerde yanı ızmır ıstanbul bıraz daha farklı galıba ben doktorumu arıyorum 1 hafta sonraya randevu ancak alabılıyorum bırakkı 2 haftada bır gıtmeyı hayatta almaz herhalde...

ben 21+5 te gıttıgımde 500 gr dı canım bu haftada 800 gr cıvarı oluyor dıye yazıyor nette ama bılemıyorum:1no2:

iyi aksamlar kizlar bugun bebisimle dr daydik ..cok sukur hersey normal ..dr.a yorulunca bebegin alta baski yaptigini bunun normalmi oldugunu sordum ..simdi son doneme giriyorsun ve bu durum devamli oluyorsa normal degil , oyle durumda is yapiyorsan birak ,yuruyusteysen yuruyusu birak ve hemen yat dinlen dedi ..artik bu aydan sonrada cok is yapmamaya calis dedi ..

bundan sonra cok ayakta kalmak yok ,zaten hamileligimin bu ayina kadar pek dinlenemedim ,ev degistirince cok yoruldum hala yerlesemedim ama cokta zorlamayacagim kendimi yavas yavas artik ..

benden de sut gelmedi bu arada ama her bunye ayni degil tabi ,sut gelmeside kotu birsey degil ,bunyeye gore degisir ..iyi aksamlar kizlar

İyi akşamlar canım herşeyin iyi olmasına senin adına sevindim,bu aydan sonra iş yapma demiş dr.un,Aklım karıştı ya bende temizlik işlerini temmuz-ağustosa bırakmayı düşünüyordum,doğum öncesi evler temiz olsun diye acaba başlasammı,bende de alt tarafta baskı olmaya başladı,canım sıkılıyo,önceden yoktu..

bende normalde hamileyim diye is yapmamazlik yapmam ama dr.da oyle soyleyince belki kadin tutup yaptirmak lazim yada yardima biri gelsin ..benim ikinci hamileligim ..ilk oglumda son gune kadar islerimi yapmistim baski falan yoktu acaba ikinci diye mi boyle oldu bilmiyorum..bende ne kadar yapmayacagim desemde bir cocugum daha var illaki isim oluyor ,hep yatamam ki ..kismet artik

canım ben 26 haftalıkken gittiğimde 991 gr dı...23 haftalıkken gittiğimde de 560 gr dı..yani seninki belki de gittiğinde benimkinden daha yüksek bile çıkabiliri :)) gayet iyiymiş kilosu çünkü....

günaydın arkadaşalr bu saatte benden başkası yok tabiki...biz kızımla erken uyanyoruz artık...hem sıcakalr...hem de ellerimin uyuşukluğu uyutmuyor valla....10-15 gün giremeyeceğim ben buraya..annemlerin yanına yazlığa gidiyorum..biraz tatil yapmam lazım...bütün yaz burada sıcakta çalışacağım için....mayomuda aldım...valizim de hazır...öğlen çıkcağız inşalalh yola....

gunaydin derya ..bende erken kalkiyorum mecburen oglumu yuvaya gonderiyorum ,sonrada KK ya bakiyorum ..ooohhh ne guzel, insallah cok guzel tatil gecirirsin , bebisine ve kendine iyi bak ..darisi herkesin basina ..iyi tatiller

Günaydın herkese....
Nasılsınız bu sabah? Her işiniz uz gitsin arkadaşlar...

Bires'cim şu anda sayfada yoksun galiba ama ben yazayım, senin de sağ üst dudağın altındaki kemik mi ağrıyor? Benim o kemik ağrıyor, korkutuyor beni...Erken doğum falan diyecek diye korkuyorum.Yarın doktora gideceğim, inşallah her şey yolundadır. Dün birisi de uzun boylu olacak heralde dedi, sığmıyo mu yani itiriyo???? Ayak bileklerim ve ayaklarım şiş, sızlıyor da...Bu şişlikler için yapılacak bişy yok mu kızlar ya? :çok üzgünüm:
Mavili06; canım seninde benimki gibi mi baskıları? Allah yardım etsin bize ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…