- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gulan06 selam;
şimdi gelmesi gerekn bişey değil süt, herkeste de gelmeyebilir. Önemli olan doğumdan sonra bebeğimizi emzirebilmek. O yüzden buna takılma sakın gelecek diye bişey yok .
Bu arada benim sağ çatı kemiği mi derler ağrıyo. Hele tuvaletimi biraz tutayım hem bıdık başlıyo yekmelemeye hem de ayağa kalktığımda zor yürüyorum kemiğim kırık gibi ağrıyo.
Beni de bu korkutuyo, ya erken doğum falan olursa , acaip şeyler geliyo aklıma...Hiç aşağı kemiği ağrayan var mı? Doktor leğen kemikleri genişliyordur diyo...:uhm:
hoşgeldin derya ve duygu
deryacığım; git gör meleğini bakalım napıyomuş annesi büyümüş mü bende yarın gidicem hemen hemen 1,5 ay oldu görmeyeli ((((
duygucuğum; daha hastane çıkışını bende almadım o yüzden hiç bilmiyorum ki bende
sağol canım gittim gördüm bebişimi..maşallah kocaman olmuş ya..1368 gr olmuş canım kızım benim....
deryacım masallah kızına alllah nazardan saklasın kocaman olmus valla
benım gıtmeme daha 3 hafta var acaba ne kadar olmustur bende meraktan catlıcam valla:)
sen ne kadar zamanda bır gıdıyorsun doktora??ben hep 5 haftada bır gıdıyordum bu sefer 6 hafta yaptı:1shok:
deryacım masallah kızına alllah nazardan saklasın kocaman olmus valla
benım gıtmeme daha 3 hafta var acaba ne kadar olmustur bende meraktan catlıcam valla:)
sen ne kadar zamanda bır gıdıyorsun doktora??ben hep 5 haftada bır gıdıyordum bu sefer 6 hafta yaptı:1shok:
canım ne guzel ya ama buyuk sehırlerde yanı ızmır ıstanbul bıraz daha farklı galıba ben doktorumu arıyorum 1 hafta sonraya randevu ancak alabılıyorum bırakkı 2 haftada bır gıtmeyı hayatta almaz herhalde...3 hafta önce gittiğinde kaçtı kilosu canım?
canım ne guzel ya ama buyuk sehırlerde yanı ızmır ıstanbul bıraz daha farklı galıba ben doktorumu arıyorum 1 hafta sonraya randevu ancak alabılıyorum bırakkı 2 haftada bır gıtmeyı hayatta almaz herhalde...
ben 21+5 te gıttıgımde 500 gr dı canım bu haftada 800 gr cıvarı oluyor dıye yazıyor nette ama bılemıyorum:1no2:
gunaydin derya ..bende erken kalkiyorum mecburen oglumu yuvaya gonderiyorum ,sonrada KK ya bakiyorum ..ooohhh ne guzel, insallah cok guzel tatil gecirirsin , bebisine ve kendine iyi bak ..darisi herkesin basina ..iyi tatiller
oglum 4.5 yasinda canim ..gunaydin nunuu