nisacım neden oluyorki o sertleşmeler acaba doktorum bol su iç ve istiraat et yorulma dedi ama benim öyle lüksüm yok çalışıyorum.32. haftamda ayrılcam.inşallah bişey olmaz rabbim bebeklerimizi korusun.
doktora
dr beyyyy bizim kız hala kız mı???
bir değişiklik yok demi dee...
biz herseferınde dıyoruz bunları:icecream:
valla kaç gündür destinaa börek börek dedi artık dayanamıyorum yarın yapacam.bugün dışarı çıkamam daha.destina kısssssss sana da tepsinin yarısını gönderimm miiii
kesin len börek kızartma muhabbetini valla yolacam haaaaaaaaklava: bacılar ben orduevinde kalıyorum ve ööle ha deyince bulamam o dediklerinizden.zaten hasret kaldım kızartmaya ev yemeğine.içim dışım kıymalı ıspanak oldukafamçokkarıştı bu ordu ne cok severmiş meğer ıspanağı:1no2: bunların kara şimşeği mercimek deil meğer ıspanakmışlaelaelaelaelae evimi özledim yaaaaaaaaaaaaasenağlama
kıyamam ben sanaaaa:teselli:evet bencede keselim bu muhabbeti ya bulan var bulamayan var:dilcikar: kıymalı ıspanak mııı:1shok:anam ben olsam kesin bikaç kilo veriridim orda.tam bana göreymiş.hiç sevmem..mecburi diyet.jeyyar
:lepi:hahaha cemmi geliyo şimdi....kısım erkektir o erkek erken haftalarda erkek sandıkları kız olabiliyormuşş..kız dediklerininde bu hafcoksekeriremsutalarda erkek olduğu belli oluyormuşşş..valla bizimkinin kafa yukarda ayaklar aşağıdaydı ben boşuna demiyom bu velet benim şeyimi tekmeliyoodoktor probu bi koydu karnıma bizimkisi takımları sermiş pek rahattıı..
ee artık erkek olduğuna şüphemiz kalmadı dedi doktor ...:lepi:
benmkide mesanemi tepiklio bazen.ben bu hamilelik dööneminde kacırmaszam iidir zaten.bazzen napıo bilmiorum küüt bi indirio işiyesşm gelio:1rolleyes:
neyi sermiş neyi sermiş :roflol::roflol::roflol:
banane banane gösdertmiyecem işte :dilcikar:
takımlarınısırnaşık şeyresimleri buzdolabında asılı minik bamyamınnncoksekeriremsu
kızlar sizi görmeyeli iştahınız bayağı açılmış.ne bu kızartma,börek,mantı muhabbeti?valla kayınvalideciğime söylersem hepiciğini yapar.ayyyy kızlar keşke evler yakın olsa da ben de size sigara böreği,kısır falan yapsam.acayip misafir ağırlarım söyleyim yani.ama işte yoksunuz.biriniz istanbul,biriniz malatya,izmir,falan .hep uzaksınız bana.ya bişi sorcam.bugünlerde acayip bi kasılma oluyo rahmimde.sizde de oluyo mu?