2008 Ekim Anneleri

nisacım neden oluyorki o sertleşmeler acaba doktorum bol su iç ve istiraat et yorulma dedi ama benim öyle lüksüm yok çalışıyorum.32. haftamda ayrılcam.inşallah bişey olmaz rabbim bebeklerimizi korusun.

yadecimm raim kendini doğuma hazırlıyomuş.bi nevi prova.evet canım bol su iç.bana da dr öle dedi.sık aralıklarla olmuyosa korkma tatlıımmmmŞeniz

celencim druna acile gitmştik orda dr bu erkek dedi bize dersin.bu arada biz sormadık ama deee:roflol:

doktora
dr beyyyy bizim kız hala kız mı???
bir değişiklik yok demi dee...
biz herseferınde dıyoruz bunları:icecream:

:roflol::roflol::roflol::roflol:kız oğlan kız demesin de:roflol::roflol:
sonra anlamayız da askıda kalır kız mı oğlan mı şimdik
ama kız deyip de erkek olma ihtimalindense bence erkek deyip kızl olma ihtimali daha yüksek
dr pipi zannedip kordon görür ffilan:sm_confused:
celen cim sende takma bak dr uyuşuğun tekiymiş zati o kesin kordon görmüştür belki de bişey görmemiş hayal görmüştür hep oğlu olası vardıysa...yerimseniben

tansiyon sorunum olmasa kilo umurumda olmazdı börekleri kızartmaları çoktan götürmüşdüm.sallayın canınızın istediğini yiyin...

valla kaç gündür destinaa börek börek dedi artık dayanamıyorum yarın yapacam.bugün dışarı çıkamam daha.destina kısssssss sana da tepsinin yarısını gönderimm miiii

bende istiyom..oğlanın pipisi şişcek yaa.klava:..söyleyip duruyonuz..
sağol edhakcım bide mantı girdi şimdi aklıma
oy oy oy böyle gidersek yuvarlana yuvarlana gitcez doğuma

kesin len börek kızartma muhabbetini valla yolacam haaaaaaaaklava: bacılar ben orduevinde kalıyorum ve ööle ha deyince bulamam o dediklerinizden.zaten hasret kaldım kızartmaya ev yemeğine.içim dışım kıymalı ıspanak oldukafamçokkarıştı bu ordu ne cok severmiş meğer ıspanağı:1no2: bunların kara şimşeği mercimek deil meğer ıspanakmışlaelaelaelaelae evimi özledim yaaaaaaaaaaaaasenağlama

kıyamam ben sanaaaa:teselli:evet bencede keselim bu muhabbeti ya bulan var bulamayan var:dilcikar: kıymalı ıspanak mııı:1shok:anam ben olsam kesin bikaç kilo veriridim orda.tam bana göreymiş.hiç sevmem..mecburi diyet.jeyyar

bugun menülerinde patlıcan bibe r kızzartma vardı yoğurtluuuu:teytey: yedimde yedim:dance: ama acmayın bööle konuları yav phatoshnun dediği gibi bulan var bulamayn varşutarafagitti

kısım bu böreği 1 hafta önce ke vser süyledi hala yiyemedimmsenağlamayapmasını bilmiyorummmm:a015:kızartmayıda dur hatırlayamadım kıs galiba yadeydi hı o soktu aklıma onu yedim şükürr..şimdide mantı dedi biri edhak yolarım seni haa neyse onu yapmayı biliyom ama bu sıcakta kim uğraşcakk:içelim:

neyi sermiş neyi sermiş :roflol::roflol::roflol:

benmkide mesanemi tepiklio bazen.ben bu hamilelik dööneminde kacırmaszam iidir zaten.bazzen napıo bilmiorum küüt bi indirio işiyesşm gelio:1rolleyes:

aaa ben diyorum sadece beni mi tepikliyo, sırf bu yüzden 5 dakikada bi tuvalete gidiyorum, he bi de şöyle bi anlaşma yaptık oğluşumla, o benim bağırsaklarımı tekmelicek, ben de rahat edicem, sizde varmı bilmem ama bende kabızlık oluyo, minik sıpam tepikledimi kendime geliyorum :roflol:

iyi akşamlar kızlar bugün yoktum diye çakıltaşımı küstürmüşünüz aşk olsun hepinize canım çok uyguna almışın sn onlara gösterme bana göstert resimlerini ciclerin hayırlı olsun
nisa gözün aydın bakıyorum bugün keyfin yerinde yazmışsın da yazmışsın işallah yarınki sonuç da iyi çıkar biz de haftaya görcez kızımız işallah
celen ben güvenemedim hastaneye birden gittim sırf cinsiyeti öğrenmek için en son da dopplerde radyolog kızınız olacak biliyosunuzdur diyence emin oldum

kevsercim senin de gözün aydın maşallahı var bu kızların
ya ne pis boğazsınız ha ne su böreği ya ne var normal hazır yufkayı musluğun altında ıslatın tepsiye dizin o da su böreği gibi oluyo tembel karılar yapıverin işteee

kızlar sizi görmeyeli iştahınız bayağı açılmış.ne bu kızartma,börek,mantı muhabbeti?valla kayınvalideciğime söylersem hepiciğini yapar.ayyyy kızlar keşke evler yakın olsa da ben de size sigara böreği,kısır falan yapsam.acayip misafir ağırlarım söyleyim yani.ama işte yoksunuz.biriniz istanbul,biriniz malatya,izmir,falan .hep uzaksınız bana.ya bişi sorcam.bugünlerde acayip bi kasılma oluyo rahmimde.sizde de oluyo mu?

ay evet iki gündür bende de oluyo, dün iikindiden beri ara ara kasılıyo, sertleşiyo, önceden de oluyodu ama çok nadirdi, hele bugün sanki taş yutmuşum gibi sertleşiyo karnım, normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…