2008 Ekim Anneleri

çakıltaşımm
göster ! göster ! göster !!!!
bak merak ettık neler aldın bıdışına ???gösterrr

çok teşekkürler kızlar.çıtırcım yarın şeker yüklemesi yapılacak bakalım.aslında korkmuyor değilim haa.ama bak seninkinin kilosuda aynı haftada benimki gibiymiş.neyse az olmasında fazla olsu demiiii:1rolleyes:bu arada size haberleri yazıp bi güzel uyumuşum.şimdi uyandım acıktımm.destinaaa yaaaaaaaaaa ben de isterem su böreği.yani kalkıp yapcam haaa sonunda.kevsercimmmmmm maşallah bebişineeeee
çakılımmmm yaaaaaa noldu sana küsme kıss hadi bak seviyoz biz senii agucukkkŞeniz

çok mu seviyonus az mı
sahi destinaaaaaaaaaaaaa gülgibiyimin izini buldum, ona ait tüm mesajları tarattırırsan göreceksin , denizlide oturanlar mı ne öyle bir topiğe yazıyor, demek bizleri terk etmiş Kötü Kazen

canım şimdi su böreklik yufka satılıyo.çok basit yufkaları tek tek kaynayan suya batırıp çıkarıyon tebsiye seriyon arasına peynirli harcını koyuyuon üstüne tereyağı eritip döküyon fırına veriyon.mmmmmmmmmmmmmmmmmm yapıcam haaaa daynamıyom.yarın yufka alayım bariiiiii

seni üçkağıtçıııı. Yufkaları tek tek açacaksın sanmıştım. Kolaymış bee. Ama ben yapamam, yiyemem. bi sonraki kontrole kadar bi 5 kilo daha olursam doğuma kadar patlarım herhalde.

ohhh yapmayın kızlar tansiyonum yüksek diye hiç biş yiyemiyorum zaten nisa sen böreği yap destina zaten kzıartmayı bugün götürmüş ohhh maşallah..

kızlar bende kasılmalar oluyor yürüyemiyorum bile iş yerinde zorlanıyorum... sizde de oluyor mu? ne yapmalıyım bunun için?doktorum su iç dedi ama banamısın demiyor...

destina,nisa ve kevser gözünüz aydın..bebişlere nazar değmesinbizde bu hafta görcez oğluşumu..iple çekiyorum valla.
yaa bu kızartma ve börek olayı nerden çıktı şimdi:mymeka:
offf çok canım çekti yaa.:çok üzgünüm:.hadi şimdi kalkıp kızartmayı yaparım da,su böreee yapamam ki ben yaasenağlama alacağınız olsun.Kötü KazenKötü Kazen
hadi görüşürüz ben kızartma yapmaya gidiyom:a015:

aklımda duracağına midemde dursun

Son düzenleme:
yadecim kasılma nasıl oluyo karnında sertleşme gibi mi ağrı da oluyo mu.dr bana kasılma oluyo mu dedi yok dedim ama nasıl bişey bilmiyom tabi arada sertleşme oluyo.

çakarım haaa:mymeka:Çok üzgünüm çoook

valla kaç gündür destinaa börek börek dedi artık dayanamıyorum yarın yapacam.bugün dışarı çıkamam daha.destina kısssssss sana da tepsinin yarısını gönderimm miiii

evet nisacım karnımda sertleşme oluyor sanki uyuşuyor karnımda oluyor hatta bazen yürüyemiyorum...bunun için n yapılır ki

canım sık olmuyosa normalmiş.yani sertleşme belli aralıklarla olmuyosa korkma canım.bana da oluyo ama çok sık aralıklarla olmuyo.

ööffff hemde nasıl içim içimi yiyor anlatamam.tamam sağlıklı hayırlı bir evlat olsun önemli olan o da.insan kendini şartlıyor.alısıyor.doktorcuma sööleyemem orda baktırdım die.bana güvenmiyormusun die düşünmesinden korkarım.izmire 25inde dönücem.26 sında kontrolum var.nasıl sorsam acep:uhm: eşim "kızdır o "dio."inanma" dio.ama iş erkeğe dönerse şok yaşarım:çok üzgünüm:

nisacım neden oluyorki o sertleşmeler acaba doktorum bol su iç ve istiraat et yorulma dedi ama benim öyle lüksüm yok çalışıyorum.32. haftamda ayrılcam.inşallah bişey olmaz rabbim bebeklerimizi korusun.

yaw kıslar nerden çıktı şimdik yine su böreeeği kızartma haa
zati sabah alt komşu benim mutfağı kokutmuş yapmamak için kendimi zor tuttum ama dayanamıcam artıkım haaaaaaaa!!!
bk ben ne zamandır çiğ böörek mantı istiyom da size sölüyom mu hiç zati 1 kilo daha almışım anam destina eklersin artıkım listene

doktora
dr beyyyy bizim kız hala kız mı??? de.naniknanik
bir değişiklik yok demi dee...
biz herseferınde dıyoruz bunları:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…