2008 Ekim Anneleri

günaydın hepinize, anaaaaammmm dün eylül gelmiş , hoşgelmiş ama bir gelmiş pir gelmiş güne sigara böreği ve kısırla damgasını vurmuş , tam da kızlar bu muhabbetleri kapatmaya çalışırkennnnn :)))

günaydınn kızlarr eylül send ehoş geldin.kasılmalar normalmiş.benimde oluyor doktorum bol su ve istirat dedi.sizde bol bol su için...

Kızlar günaydın, çatlamaya başlayaınız var mı? Bir de benim bu sabah burnum kanadı, acaba anormal bir durum olabilir mi bu?

çok şükür halen çatlamadım , bebe yağı aldım ama tembellikten kullanamadım , burun kanaman da normal canım, benim de arada bir kanıyor, hatta dişetlerim de her sabah kanıyor

günaydın kızlar nasılsınız bakalım. ya canım bende çatlamaya başladım daha yeni. göbek deliğimin biraz altından kırmızı çizgiler başladı çıkmaya o kadarda kremdi falan sürüyorum. ama çatlarsa bunun önüne geçilemezmiş zaten sadece azaltılırmış.

bende çatlamıom diye seviniodum ama pazar günü görünce şok oldum arada bebe yağı sürüodum düzenli olmasa da bide yanlardan kırmızı kırmızı çatlamış belimin altından ilginç değilmi kasıklardan falan bekliodum ben neyse sağlık olsun sonunda tepine tepine çatlattı bizim oğlan annesini:roflol:

Valla benim tam kasığımda bir kedi iki patisiyle tırmık atmışgibi kırmızı çatlak var

günaydınnn:sm_cool:eylül canım benim nerdesin kısss düşünmen yeterr...Şeniz

burun kanamaları normal hamilelikte ee bide sıcakta varr.
bu çatlama zaiyatıda doğumdan sonra hasar tespit çalışması yapabiliyosunuzççyani her yer şişikken belli değilde inince daha bi belli oluyoo..

ben şu sigara böreğini halledim geliyomm:1closedeyes:

ne yani şimdi ben çatlamadım diye boşa mı seviniyorum, doğumdan sonra mı belli olacak :uhm:

bu çatlama zaiyatıda doğumdan sonra hasar tespit çalışması yapabiliyosunuzççyani her yer şişikken belli değilde inince daha bi belli oluyoo..

ya destina biz nerden bulcaz iş yerinde sigara böreğiniaşk olsun şişti valla bi taraflarım.

ohhh destin bacımm maşallah hepsini hallettin sende geçenlerde de kızartma olayını halletmiştin aşk olsun.ben burda diyet yaparken yiyen var yemiyen var:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

evet kızlar ya. hepimiz hamileyiz valla yemek ismi falan vermeyelim mümkünse ağzım sulanıyor valla. canımız çekiyor.

günaydın pis boğazlı gacılar demek çatlıyonuz ha ben de çok şükür ööle bişey yok şimdilik ama olabilir napalım bnce de yemek muhabbetini geçelim artık benim pek canım istemiyo ama herkes hamile sonuçta günahtır

eylülcüğümüz de uğramış nasıl oldu acep düzeldimiki?
bu aada Destina sana bi müjdem vaaar:teytey:
biiiiiiiiir kilo daha almışız kızımla:1hug::sm_cool:

gooooodddd morninnnnngg:dance: bu yemek muhabbetini acanın varyaaaaaaa:eek:klava:
bacılar şaka bi yana en basta ben bulamıyorum canımınher cektiğini.orduevindeyim umduğumu deil bulduğumu yiyorum.o yuzden canınızın cektiği veya yapacağınız hersey sizde kalsın.bizler bilmesekte olur.paylaşacak cok sey varken bunlara gerenk yoka.s.
yaaa ben cok aşığım beeeee:asigim: ekim babalarına öküz diyenler taş olur vallaaa:eek:klava:

:dilcikar:ne kızıyonuz oğlum :eek:klava:şimdi bu su böreği muhabbetini kevser
kızartmayı yade
sigara böreğinide eylül açtı bananee:1closedeyes:
ayrıca nisanur hanımm şalgamlardan kısırlardan bahsetmek sevapmıydı yawww:dilcikar:

:dilcikar:ne kızıyonuz oğlum :eek:klava:şimdi bu su böreği muhabbetini kevser
kızartmayı yade
sigara böreğinide eylül açtı bananee:1closedeyes:
ayrıca nisanur hanımm şalgamlardan kısırlardan bahsetmek sevapmıydı yawww:dilcikar:

haaa ben de yaptıydım dimi doğrudur senden de bişeycik kaçmıyo haaa:dilcikar:

heeeeeyyyytttt uleeeeeeyyyyyynnnnnn :eek:klava::mymeka:

cumartesi akşamı yemekli misafirim vardı, gündüz arkadaşlar geldi akşam yemeğe eşleri de geldi, yoruldum, pazar bütün gün gezdim, yoruldum, dün akşama kadar çalıştım, akşam da çaya misafir geldi hem de 3 aile ve ben artık bitkinimmmmmmmmmmmmm, uyumak istiyorum , gerineeee gerineee dinlenmek istiyorummmmmmmm

X