2008 Ekim Anneleri

maşallaah hiç düşünmedilermi bu kadın hamile bu kadar kalabalık gitmeyelim die

amannnn ne deyimmmm, yemin veriyorlar ki bişey yapma , kendini yorma biz seni görmeye geliyoruz diye, deyince oluyo sanki, ayaklarımın halinden korktum akşam davul gibilerdi, halen de tam inmiş sayılmaz

bu arada kıslar ağustosunda ilk bebişleri doğduu..kezbanın ikizleri ege ve sudenaz doğdularrrr....:lepi:
valla farkındamısınız artık bizede geliyoo yavaşş yavaşş sırraaa..kafamçokkarıştı

klava:
çakılcım canım bak evet kızların dediği gibi sen çalışıyosun..hafta içi asla misafir kabul etme güzelim. haft sonuda c.tesi et pzarda dinlen..bebeğin olana kadar idare et be güzelim. gebelikte yorgunluk iyi bişey değil..aman ya dikkat et şurda ne kalmışki zaten..ben h.içi misafir kabul etmiyorum.hafta sonuda sadece 1 gün n yapıyım.çevredekilerde anlayışlı olmalılarr..akşam eve gidince yemek ıvır zıvır derken yine dinlenemiycen...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kısım sendende misafir eksik olmuyo hee..gelenleri çalıştır senin mazeretin varra.s

çok berbat bir huyum var, canım çok tezdir benim, birine bir işi yaptırmak için tarif edinceye kadar tükenirim ben en iyisi kendim yaparım :1rolleyes: bişeyi de bir kere söylerim ikinciye sordular mı içim daralıyooo

haklısınız artık gezmeye de, misafire de jübile yaptım bundan böyle istirahat edecem , küsen küssün de mi :1closedeyes:...........

destina4 bu arada kıslar ağustosunda ilk bebişleri doğduu..kezbanın ikizleri ege ve sudenaz doğdularrrr....
valla farkındamısınız artık bizede geliyoo yavaşş yavaşş sırraaa..

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn, artık sabırsızlanıyorum zaten bebişimi görmek kucağıma almak içinnnnnnnnnnnnnn Şeniz

ya benm midem ara ara acaip ağrıo.sizlerdede oluomu ööle.ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.ancak dolaştığımda yada ayağa kalktığımda gecio??

valla ağrı değilde yanma oluyo bendede bu aylarda normal yanma kısımdada olmuştu yatamıyorum istifra etcekmişim gibin geliyootatlicadiarzu

sende oldumu cakılım:uhm:

olmaz mı , üstelik benim midem çok problemlidir, yara da var, gastrit de varrr, reflü varrr , yok yok yani ........ sık yeyip az yemeğe çalış, miden dolu olmasın, çabuk hazmedebileceğin kadar yersen iyi oluyor, miden de yorulmuyor, ağrı sancı da yapmıyor canım

valla şaka maka kızlar bizimde günlerimiz yaklaşıyor ne çabuk geçti bakıyorumda hepimiz 7. ayımızdayız.gün sayıyoruz artık. kayınvalidem ve kendi annem artık alışverişe çıkalım diyolar toplucanak bi alışveriş yapalım kızıma.ben ağırlaştıkça gidemem valla. havalarda çok sıcak nasıl yapıcaz bilmiyorum.

ya nasıl bişi biliomusunuz sanki böle ekmek atmısım ağzıma ciğnemeden yutmusumda boğazımda ağrı yapmıs gibi.göğüs kafesime kadar boğazıma kadar ağrıtıyor midem(((

ya nasıl bişi biliomusunuz sanki böle ekmek atmısım ağzıma ciğnemeden yutmusumda boğazımda ağrı yapmıs gibi.göğüs kafesime kadar boğazıma kadar ağrıtıyor midem(((

muhtemelen midende asit fazladır, o da boğazına kadar tahriş eder , ağrı yapar

benim öyle oluyor, dilimin ucundan itibaren bütün sindirim sitemim ağrıyo, yara oluyor

Arkadaşlar bende de mide yanması çok oluyor, normal olduğu için dayanmaya çalışıyorum ara ara geçiyor zaten. Henüz bende de çatlak yok ama ben her gece yatmadan önce kakao yağı sürüyorum. Herşeye rağmen çatlarsa da çatlasın ne yapalım bebişler için herşeye değer dimi :)

günaydınnn annnişşş adaylarııa.s.
ben hastaneden geliyorum. ama bu kes kendım ıcın gıtmedim.
teyzem hamileydi.onun için gittim..
yaşı 46- 47 falan hem ılerı yaş hamıleliği hemde IKIZ !
Yanı rısklı bır hamıleliği vardı.Dr. dün sezaryen için gün vermişti ama dun son kez bır kanına bakalım demişler.
malesef kanı cok cok cokkk düşük çıkmış:çok üzgünüm:
hayat hastanesınde senın doğumunu yapamayız once kan alman lazım masadan kalkamazsın bu sekılde demişler:1no2:
dün kadın doğum hast. ne yatırdılar. orada 3 unıte kan aldı.Bu sabah 5:00 de kendıne gelınce hemen almışlar sezaryeneyerimseniben
veeeeeeee
bırı 2.200
biri 2.800
ikizlerimiz dünyaya gözlerini açtılar:teytey::teytey::teytey:
Allah'a sukur bebişlerde teyzemde ıyıymiş fakat malesef üçünüde göremedik yoğun bakımda hala almıyorlar ıceri.bende eve döndüm. sonra bır ara gıdıcem..
görsenız hastaneyı bebişlerr.. hamişler....doluuuu..ınsan hıc kendını ozel hıssetmıyorsırnaşık şey
işte böleee sıra bıze gelıyor kızlar yavas yavaş.
benım belımın yan tarafında küçük kırmızı çızık var ıkı tane catlaktır herlade o bılmıorum kıı:1rolleyes:
her gün yağ sürüyorum ama çatlıcağı varsa catlar napıyımm artık bebişler için herseye değr..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…