cumartesi akşamı yemekli misafirim vardı, gündüz arkadaşlar geldi akşam yemeğe eşleri de geldi, yoruldum, pazar bütün gün gezdim, yoruldum, dün akşama kadar çalıştım, akşam da çaya misafir geldi hem de 3 aile ve ben artık bitkinimmmmmmmmmmmmm, uyumak istiyorum , gerineeee gerineee dinlenmek istiyorummmmmmmm
cumartesi akşamı yemekli misafirim vardı, gündüz arkadaşlar geldi akşam yemeğe eşleri de geldi, yoruldum, pazar bütün gün gezdim, yoruldum, dün akşama kadar çalıştım, akşam da çaya misafir geldi hem de 3 aile ve ben artık bitkinimmmmmmmmmmmmm, uyumak istiyorum , gerineeee gerineee dinlenmek istiyorummmmmmmm
kısım sendende misafir eksik olmuyo hee..gelenleri çalıştır senin mazeretin varra.s
bu arada kıslar ağustosunda ilk bebişleri doğduu..kezbanın ikizleri ege ve sudenaz doğdularrrr....:lepi:
valla farkındamısınız artık bizede geliyoo yavaşş yavaşş sırraaa..kafamçokkarıştı[/QUOTayy
hayırlısı olsun inşallah ama çk heyecanlanıyorum..doğum hikayelerini okudukça bebeği görme isteğim daha çk artıyor destina.çok garip bir duygu:bbo::bbo:hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlar doğururuz inşallah...
ya benm midem ara ara acaip ağrıo.sizlerdede oluomu ööle.ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.ancak dolaştığımda yada ayağa kalktığımda gecio??
bebişin baskı yapıyordur da ondan ağrır, ayağa kalkınca geçtiğine göre
sende oldumu cakılım:uhm:
ya nasıl bişi biliomusunuz sanki böle ekmek atmısım ağzıma ciğnemeden yutmusumda boğazımda ağrı yapmıs gibi.göğüs kafesime kadar boğazıma kadar ağrıtıyor midem(((