ya sizin neden bebilerinizin kafası yukardaaa:çok üzgünüm: benm dünkü usgde bası asağıda cıktı.ya ters bişimi var acabaaaaasenağlama
denyo:mymeka:asıl normal olan seninki..doktor aslında yavaş yavaş dönmesi lazımdı dedi..bu haftalarda bebeklerin %60 şı kafa aşağıya pozisyonu almaya başlarmışş..sen sezeryan olucan sorun olmaz dedüüü..sırnaşık şey
biraz erken deilmi yaaw:uhm: daha 14 hafta vr.cocuğun beyni uyusacak allah korusun.hem bende sezeryan oluam.ya bırtlarsaaaaa erkendenn:çok üzgünüm:
gözünaydın nisa, sevindim güzel habere........... gerçi bugün benim yazdıklarımı kimse okumuyor, ben de bir daha yazmayacam da senin haberine dayanamadım yazdım
ne kapris yapıyon bacımm heeeŞenizmisafürüm var evde kısım dakka başı yazamıyomm..
kıss nisa gözünydınn tombikinede maaşallah yaa ama niye benim oğla 700 gr sadece 1 hafta var aramızda ama..:çok üzgünüm:
slm kızlar. sizi çok özledim yaa. hafta sonu bizim ufaklığın mevlüdü vardı. görümcemin oğlunun. ona gittik. bu sabahta kızımı gördüm. maşallahı var kızımın. 1.349gr olmuş. gelişmesi bir hafta ileri dedi. ikinizide kilosu gayet iyi dedi. kızım uyuyordu ama çok tatlı yavrum ya.
acayip küstüm bildiğiniz gibi değil, hafta sonu giremedim siteye diye sabah nasıl bir heyecanla geldim , aldıklarımı ilk sizinle paylaşıyım dedim ama kimin umurundaaa, peeeeeeee................ yok daha yazmayacam size işte
acayip küstüm bildiğiniz gibi değil, hafta sonu giremedim siteye diye sabah nasıl bir heyecanla geldim , aldıklarımı ilk sizinle paylaşıyım dedim ama kimin umurundaaa, peeeeeeee................ yok daha yazmayacam size işte