Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürler kızlar.çıtırcım yarın şeker yüklemesi yapılacak bakalım.aslında korkmuyor değilim haa.ama bak seninkinin kilosuda aynı haftada benimki gibiymiş.neyse az olmasında fazla olsu demiiii:1rolleyes:bu arada size haberleri yazıp bi güzel uyumuşum.şimdi uyandım acıktımm.destinaaa yaaaaaaaaaa ben de isterem su böreği.yani kalkıp yapcam haaa sonunda.kevsercimmmmmm maşallah bebişineeeee
çakılımmmm yaaaaaa noldu sana küsme kıss hadi bak seviyoz biz senii agucukkkŞeniz
canım şimdi su böreklik yufka satılıyo.çok basit yufkaları tek tek kaynayan suya batırıp çıkarıyon tebsiye seriyon arasına peynirli harcını koyuyuon üstüne tereyağı eritip döküyon fırına veriyon.mmmmmmmmmmmmmmmmmm yapıcam haaaa daynamıyom.yarın yufka alayım bariiiiii
acayip küstüm bildiğiniz gibi değil, hafta sonu giremedim siteye diye sabah nasıl bir heyecanla geldim , aldıklarımı ilk sizinle paylaşıyım dedim ama kimin umurundaaa, peeeeeeee................ yok daha yazmayacam size işte
destina,nisa ve kevser gözünüz aydın..bebişlere nazar değmesinbizde bu hafta görcez oğluşumu..iple çekiyorum valla.
yaa bu kızartma ve börek olayı nerden çıktı şimdi:mymeka:
offf çok canım çekti yaa.:çok üzgünüm:.hadi şimdi kalkıp kızartmayı yaparım da,su böreee yapamam ki ben yaasenağlama alacağınız olsun.Kötü KazenKötü Kazen
hadi görüşürüz ben kızartma yapmaya gidiyom:a015:
aklımda duracağına midemde dursun
meraklanmışsındır şimdi acaba gercekten erkek mı dıye ıcın ıcını yıyordurrgamyoncuiremsu
drun %99 dediyse doğrudur heralde ya.ne zaman gelcen izmir e? kontrole gıdersın gelır gelmez.sorarsın druna bırdaha.
benımkıde hep aşağıdan tepıklıyordu druma sorduğumda evet ayaklar asağıda dedi.
ama döner dedi zamanla.
yani canımcım senınkının baş aşağı durması normal bzımkı anormal:mymeka: