2008 Ekim Anneleri

ohh ohh şanslı garı seni benim hem günüm hem saatim ertelenir hatun hem önden hemide erkenden görüyoo:1closedeyes:ee hadi gözün aydın nisacım güzel haberlerini getir kızımızınnŞeniz

inşallah canım güzel haberlerle gelirim size.yaa destinacımm bu aralar bu morale ihtiyacım vardı dimi amaaayerimseniben

günaydın güzel annişlerrrrrrrrrrrr, ne var ne yok bakalımmmmm, bebişini görenler, sağlıklı haberlerini getirenlere maşallahhhhh, allah nazarlardan saklasınnnnnnn......... bebişini görmeye gideceklerden de aynısını bekliyoruz inşallah...................

bu arada dün ben bebişime alışveriş yaptımmmmmmmmm, süper karlıydı valla, albimini 10 parça hastane çıkışını kaça aldım dersiniz kızlarrrrrrr ,% 50 indirim vardı uzunnnnn pazarlık sonucu biraz da ben indirdim ve 27 liraya aldımmmmmmmm, annem de çıtlı badisi, ayaklı tulumu, şapkası ve eldiveni birarada olan setini 10 liraya aldı o da albimini en kısa zamanda resimlerini eklerim , kendime de pijama takımı aldım , gecelik sabahlık takımım vardı zaten hiç kullanmadığım

günaydın ekım cadılarııııa.s.
nasıl ruyalar görmüşsünüz ole ya. bılıncaltındakı düşünceler acığa çıkıyor işte.hep içimizdekı korkular yuzunden.acaba nasıl olacak nerde olacak dıye kafaya cok takıyoruz.
Allah hayıra cıkarsın ruyalarınızı ne dıyeyim..
nisacığım ne güzel erkenden göreceksin kızını.sana güzel moral olacak merak etme.
inş sağlığı da yerındedır annesi..
bende dün kızım için süsler yaptım odaya.resmini koyarım az sonra.coksekeriremsu

günaydıııınnnn:teytey: napıonuz len ekim bacular
destinacım fulyacım maşallah olsun meleklerimize.allahım nazarlrdan sakınsın hepsiniŞeniz
biz dün akşam acile gittik.benm bu kasıntılar aldı basını gitti.dayanamadım artık.gatanın aciline koştuk.şansımıza nöbetci doktorda kadın-doğumcuymus o aksam.kadın nerdeyse hiç kasıntımla ilgilenmedi.işte kaç haftalıksın ne ilaç kullanıyorsun.amaaann ne ilgi ne ilgi bide boştu acil sanki özel randevuya gittik.her neyse benden kan aldı.kasıntının karaciğerle alakalı olduğunu düşündü.buarada seker yükleme testimin olup olmadığını sordu.yapılmadı dedim.çarşamba onuda yapıcak.sonra beni yukarıya kliniğe gönderdi.ordaki nöbetci doktoru aradı.bebişe bakın haftasıyla uyumu nasıl falan bir sürü zımbırtı sööledi ayyy biz ne mutlu olduk daha 2 haftamız vardı görüiş gününe:dance: sonram cıktık yukarı.amaaaaannninnn .nede güzelmiş kadın doğum kliniği gatanın.bayıldık bayıldık.buuzzz gibi.tertemiz.bide yeni yapılmıs daha.öff bizim izmirdeki asker hastanesini bunun yanında baraka gibi kaldı... neesseeenöbetci kıl bi herifti.aldı beni usgye.kuzucuğum kocaman olmus.haftasıyla uyumlu suyu güzel dedim biz bunun cinsiyetini öörenemedik daha bi bakarmısınızjeyyar baktı.erkek gibi dedikafamçokkarıştı:uhm: kocacım şok tabi:1shok: nese kan sonucumda bi mok cıkmadı.turrruuup gibiyim maşallah yani hala ürtikerim:dance: çarşambada sabahtan şeker testimiz var..............................................................................

celencim zaten seninle ben zamanında gitsek olay olur ha.ben de 1 hafta önceden gidiyom artık sabredemedim 3 hafta oldu bebişimi göreli.ohhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhh kuzucunaaaa.sağlıcakla büyüsün inşallahhhhh.bu arada cemremiz erkek mi yaniiiiiifisfisfis

valla bende bilmiyorum nisacım.izmirdeki neye bakarak tutuş sandı veya burdaki neye bakarak pipi sandı anlamadım:uhm: ama kızdır yaa :1closedeyes:

doğuma 99 günüm kalmıs leeyyynnnsenağlama ayyy cok heyecanlı dimiiiii:asigim: artık geri sayıma baslasakmı erkenmi:uhm: dğn eczacı sordu ne kadar var die.ekim dedim.aaa az kalmıs dedikafamçokkarıştı

seni şanslı ekim cadısınaniknanik oh ne güzel hem bebişini gördün hemde tümdetaylarınla ilgilenmiş tabi allah korusun kasıntılar önemli artık bu aylarımızda başlıcak
gerçi bende hala tık yok:sm_confused:
canım bende kendimi erkeğe göre hazırladım hep benim de korkumdur izmirde ayrı bi dr a gidersem bana kız der mi acaba demek senin cemrene erkek gibi dediler:uhm:
şimdi nasılda içinize kurt düşmüştür allah sağlıkla sıhhatle doğmayı nasip etsin de...

:lepi:nisa cımm hadi gözünaydın canım ii olmuş senin için de zati zorlu günler geçiriyodunuz al kocişini de koluna götür dr a
hatırlasın hayatın tek gerçeğinin sen ve minik yavrusu olduğunu öle ev le filan uğraştırıp üzmesin seniyerimseniben

celen geçmiş olsun. nerden gırıyo kramp kasıklardan mı??
,bende 2-3 hafta once mıdeme gıren kramplarla acıle gıtmiştim gece.usg ye gırmiştimmmmm senın gibi coksekeriremsu
bebğimde bır sorun cıkmadı kan tahlılı yapıldı. gastrıt dedi dr.
surup verıd gonderdi.
2-3 gün cok sancı cektım bırsey yıyp ıcemedım.ıshalde başladı aynı anda. 1kılo verdım 2 gundebenneyaptımki
neysekı sonra toparladım.turp gıbıyım sımdık:sm_cool:
diiakt edın kendınıze sıkın dişinizi accıkk:icecream:
ben gerı saymaya başladım100 den düşünce.
dr zaten eylul ayı geldı mı hazırlıklı ol dedi eylul sonuna bekle dedi doğumu.
ekımı beklemeyebılır yani kuzucumma.s
ben cıkıyorum sımdık gelırım sonra öptümmmm

edhakcımmm canımsın inşalah meleğimizi sağlıklı görürüz.kızlar ben çıkıyom hazırlanayım 12 de malum görüş günüüüü.bana dua edin çookk heycanlıyımmmmmm.öptümmmmmm siziiiiiiŞeniz

anam ş 'yi s yazınca kasılmak olarak anlamısınız.ben feci derecede KAŞINIYORUM:roflol: 1 ay önce başladı.ürtiker tanısı kondu.yani halk arasında kurdeşen.dün doktor bi iğne çaktı popoşumdan 1 aylık sıkıntım bittiiii:teytey:

off hemde nasıl edhakcım.gerci doktorum ne dediyse o .ama sinek küçük mide bulandırıo işte.şimdi bi doktora dahamı gitsem ki:uhm:

buarada nisacım hayırlıı haberlerle dön inşallah.ve hemen dön.merakta bırakma.:mymeka:

:lepi:hahaha cemmi geliyo şimdi....kısım erkektir o erkek erken haftalarda erkek sandıkları kız olabiliyormuşş..kız dediklerininde bu hafcoksekeriremsutalarda erkek olduğu belli oluyormuşşş..valla bizimkinin kafa yukarda ayaklar aşağıdaydı ben boşuna demiyom bu velet benim şeyimi tekmeliyoodoktor probu bi koydu karnıma bizimkisi takımları sermiş pek rahattıı..
ee artık erkek olduğuna şüphemiz kalmadı dedi doktor ...:lepi:

yaaaaa deildir kızım:mymeka::dilcikar: doktorcum kac defa baktı.%99 demişti en son.hem bu doktor alığın tekiydiÇok üzgünüm çoook tam kesin deil ama erkek gibi gördüm ben dedii:mymeka: yaaa destina yaaaaaa:çok üzgünüm:

benmkide mesanemi tepiklio bazen.ben bu hamilelik dööneminde kacırmaszam iidir zaten.bazzen napıo bilmiorum küüt bi indirio işiyesşm gelio:1rolleyes:

geçmiş olsun celencim benim geçen perşembe pipisinin resmini çekti babasına göster diye:) benimde şüphem kalmadı artık.doktorum cinsiyet tamamen belli oluyor 6. ayda dedi.destina benimde alt kasıklarımı tekmeliyor benimkininde başı tepedeymiş..aramızda 1 gün var ama benziyorlar yaramalar. rabbşm sağlıkla bebeklerimizii kucağımıza almayı nasip etsin allah hepimize hayırlı evlatlar versin...

ya sizin neden bebilerinizin kafası yukardaaa:çok üzgünüm: benm dünkü usgde bası asağıda cıktı.ya ters bişimi var acabaaaaasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…