ohh ohh şanslı garı seni benim hem günüm hem saatim ertelenir hatun hem önden hemide erkenden görüyoo:1closedeyes:ee hadi gözün aydın nisacım güzel haberlerini getir kızımızınnŞeniz
celencim zaten seninle ben zamanında gitsek olay olur ha.ben de 1 hafta önceden gidiyom artık sabredemedim 3 hafta oldu bebişimi göreli.ohhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhh kuzucunaaaa.sağlıcakla büyüsün inşallahhhhh.bu arada cemremiz erkek mi yaniiiiiifisfisfis
günaydııııen ekim bacular
biz dün akşam acile gittik.benm bu kasıntılar aldı basını gitti.dayanamadım artık.gatanın aciline koştuk.şansımıza nöbetci doktorda kadın-doğumcuymus o aksam.kadın nerdeyse hiç kasıntımla ilgilenmedi.işte kaç haftalıksın ne ilaç kullanıyorsun.amaaann ne ilgi ne ilgi bide boştu acil sanki özel randevuya gittik.her neyse benden kan aldı..ordaki nöbetci doktoru aradı.bebişe bakın haftasıyla uyumu nasıl falan bir sürü zımbırtı sööledi ayyy biz ne mutlu olduk daha 2 haftamız vardı görüiş gününe:dance: sonram cıktık yukarı.amaaaaannninnn .nede güzelmiş kadın doğum kliniği gatanın.bayıldık bayıldık.buuzzz gibi.tertemiz.bide yeni yapılmıs daha.öff bizim izmirdeki asker hastanesini bunun yanında baraka gibi kaldı var..............................................................................
günaydınnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:bugün çok mutlu uyandım çünkü kızımla görüş günümüz.aslına 23 temmuzdaydı.ama kardeşime gidecem inşallah o nedenle öne aldım.hemde randevum saat 3 ten 12 ye alındı:dance:inşallahhhh sağlıklıdır kuzucuğum.
fulyacımmmmm destinacımmm maşallah bebişlereeeeeeee.teyzesi yer onlarıııııııŞeniz
seni şanslı ekim cadısınaniknanik oh ne güzel hem bebişini gördün hemde tümdetaylarınla ilgilenmiş tabi allah korusun kasıntılar önemli artık bu aylarımızda başlıcak
gerçi bende hala tık yok:sm_confused:
canım bende kendimi erkeğe göre hazırladım hep benim de korkumdur izmirde ayrı bi dr a gidersem bana kız der mi acaba demek senin cemrene erkek gibi dediler:uhm:
şimdi nasılda içinize kurt düşmüştür allah sağlıkla sıhhatle doğmayı nasip etsin de...
:lepi:hahaha cemmi geliyo şimdi....kısım erkektir o erkek erken haftalarda erkek sandıkları kız olabiliyormuşş..kız dediklerininde bu hafcoksekeriremsutalarda erkek olduğu belli oluyormuşşş..valla bizimkinin kafa yukarda ayaklar aşağıdaydı ben boşuna demiyom bu velet benim şeyimi tekmeliyoodoktor probu bi koydu karnıma bizimkisi takımları sermiş pek rahattıı..
ee artık erkek olduğuna şüphemiz kalmadı dedi doktor ...:lepi:
:lepi:hahaha cemmi geliyo şimdi....kısım erkektir o erkek erken haftalarda erkek sandıkları kız olabiliyormuşş..kız dediklerininde bu hafcoksekeriremsutalarda erkek olduğu belli oluyormuşşş..valla bizimkinin kafa yukarda ayaklar aşağıdaydı ben boşuna demiyom bu velet benim şeyimi tekmeliyoodoktor probu bi koydu karnıma bizimkisi takımları sermiş pek rahattıı..
ee artık erkek olduğuna şüphemiz kalmadı dedi doktor ...:lepi:
geçmiş olsun celencim benim geçen perşembe pipisinin resmini çekti babasına göster diye:) benimde şüphem kalmadı artık.doktorum cinsiyet tamamen belli oluyor 6. ayda dedi.destina benimde alt kasıklarımı tekmeliyor benimkininde başı tepedeymiş..aramızda 1 gün var ama benziyorlar yaramalar. rabbşm sağlıkla bebeklerimizii kucağımıza almayı nasip etsin allah hepimize hayırlı evlatlar versin...