2008 Ekim Anneleri

günaydın kızarrr buket hoşgldin aramıza
destina gözün aydın canım nihayet gördün bamyanı:)) darısı başımıza

günaydınn günaydınnnnnn :)
kızlar dün karışık kızartma muhabbetınbden sonra dedim ya hani anneme gideyim barı ben diye gittim.
ama tel acıp falan bişi solemedım.eve bı gırdım hımmm misss gibin kızartma kokuyor mutfağa daldım bı baktım annem kızartma yapıyor.:teyteyomates sosunu hazırlıyor bıryandanlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Allahın sevdiği kuluymuşum varya burda canım cekmişti denk geldı:lepi:
öğlen öyle bır yemişim ki akşam bırsey yıyememedim.siz düşünün artık ne kadar yediğimi
destina küçük oğluşunu gördün sonunda. ben sımdıden özledım kızımı.
ağustosta gidicem artık tatılden geldıkten sonra.
sonra da zaten 15 gunde bır gıdecekmişim öyle dedi drum. daha sık görüşücez kzımla yani.coksekeriremsu

iyi pazarlar kızlarr..valla çıtırcım karışık kızartma yiyemedim ama bende patates ve midye tava partisi yaptım evde ama hala canım kabak ve patlıcan kızartması istiyoo bide hala yiyemedim so böreğii:çok üzgünüm:bu arada doktor çok kilo almışşın +15 le bitirmemiz lazımdı dedi yani 4 kilo daha alma hakkım ve doğurmamam gereken 3 ayım varr bozdur bozdur harca:roflol:

biraz dıkkat edersen belkı.. dıyeceğim ama ???
15 le bitirmen zor gözüküyor bu durumdaa :)
20 yı bulursun sen kesın.senın göbüşün var mıydı göbüşlerın ıcınde??

15 LE ZOR EVET YA AMA 20 DE OLMAMAYA ÇALIŞICAMM.. ÇITIRCIMMŞeniz

Son düzenleme:
günaydınnn dicem ama öğlen olmuş bilem
valla kıslar bi kahvaltı hazırlamışım ki yiyip toparlamak bu saati buldu valla benimde dünden berin aklımdaydı kızartma şöyle patates biber kızartmışım bolcana bi de krep yapmışım hımmmmm akşama kadar acıkmam artıkım
destinacım gözün aydın valla 4 kilo çok zor be bacım ama 6-7 kilo ideal herhalde zaten doğru dürüst kilo alacağımız 1,5 ayımız daha var son zamanlar zaten yavaşlıyomuş
benim dr da hiç kiloma karışmıyo belkim dıştan bakınca bişey belli olmuyo ya popo-göbek mesafesinden kilolarımı kamufle ediyom
iyiki büyütmüşüz popoyu zamanında:))

ulen ne kızartması bu sıcakta yemeyin yemeyin bebişlere faydası yok onların ben resmen otcu oldum hamilelikte sabahları bi tabak yeşillik yiyorum demek 1,5 ayımız var ha kilo almak için desenize ben 12yi zor bulurum aslında ben kilo almak istiyorum hatta birazı da kalsın bende zaten doğumdan sonra süt vercez bi de çalışmaya başladık mı ben eksiye bile düşebilirim diye düşünüyorum
çıtırım demek 15 güne bir gitcekmişz ha oleeeyy

kızlar bu arada ben rüyamda kanamam olduğunu gördüm erken doğum yapcakmışım falan çok korkunçtu dr.34. haftaya kadar kalsın sonra sezaryan diyodu ben de o zaman doğum iznimi kullanamam bebişime kim bakacak diye düşüne düşüne uyandım(((

hayrolsun nisanurcuğum
bende dün gece benzer bir rüya gördüm eşimle birlikte olmuşuz ilişkiden sonra güya bebeğin göbek bağı çıkmaya başlamış ve hafif kanama var bende eyvah doğum başlıyo daha çok erken diyip hortumu geri sokuyorum
sonrasında uyandım zaten bi baktım felaket sıkışmışım tuvalete gittim
eşime anlattım zaten bir süredir ara vermiştik artık doğum kadar kardeş kardeş uyuyalım dedik
sanırsam doğum yaklatıkça bilinçaltındaki korkularımız gün ışığına çıkıyor biraz daha rahatlamamız gerekiyo

slmm kızlaarrrrrr.destinacım çook sevindim tatlımm.sağlıcakla büyümeye devam etsin bamyan inşallahhhhhh.:lepi:
bu arada kızlar eşim akşam ilk defa bana arada kaldım dedi.bizimkiler bi taraftan beni zorluyor buraya gelin diye.sen de istemiyosun,napacağımı şaşırdım,ne diycem onlara dedi.ve öbür konuta para yatırmamız için son 2 gün kaldı.yatırmazsak giremiyoz.babasına da ilk başta geliriz demişti şimdi de tersini söyleyemiyo napcaz bilmyom.ama bildiğim bişey varr ben orda kafayı yerim:bbo:

nisacım ne yazıkki böyle durumlarda olan hep kocalara olur en çok onların canı sıkılır ama başka çaresi yok babasıyla güzelce konuşacak seni bu işe hiç karıştırmadan şöyle bi ev var orası bize daha karlı geliyo falan diye bence o girmeyi düşündüğünüz evi kaçırmayın fırsat bu fırsat bebek doğmadan bişeylere başlamış olursunuz olmazsa daha sonra söylersiniz ama sen bu işte hiç ses çıkarma bakalım onlar kendi evlatlarıyla halletsinler işallah herşey istediğin gibi olur

:sm_cool:slm kizlar yoktum evde yazamadim. ben 27+2 haftalik hamileyim bebegim kiz adi yagmur ve tam 7 kilo aldim suana kadarda hersey iyi gidiyor cok sükür :lepi:.takvim yapamiyorum bu konuda pek beceriksizim simdilik bukadar hoscakalin:hooray:

Günaydın arkadaşlarrr.Biz c.tesi bebişimi görmeye gittik tam 700 gr olmuş bebişim.Bende 400 gr kilo almışım 3 haftada nerdeyse hiç almamış oluyorum.Şeker testimde bi şey çıkmadı.Darısı herkesin başına.

günaydınn:sm_cool:fulyacım benimkide 705 gr aynı haftadayız bide senle ee az diye üzülüyodum ya iyi ozamann..
bu arada kalkın leennn:mymeka:

günaydın destina bende geçen perşembe gitmişdim 706 gramda benim :)

günaydınnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:bugün çok mutlu uyandım çünkü kızımla görüş günümüz.aslına 23 temmuzdaydı.ama kardeşime gidecem inşallah o nedenle öne aldım.hemde randevum saat 3 ten 12 ye alındı:dance:inşallahhhh sağlıklıdır kuzucuğum.

fulyacımmmmm destinacımmm maşallah bebişlereeeeeeee.teyzesi yer onlarıııııııŞeniz

ohh ohh şanslı garı seni benim hem günüm hem saatim ertelenir hatun hem önden hemide erkenden görüyoo:1closedeyes:ee hadi gözün aydın nisacım güzel haberlerini getir kızımızınnŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…