2008 Ekim Anneleri

benm doktorum ailede varmı şeker hastalığı die sordu yok dedim.ozaman gerek yok dedi.hala pinpiriğim o konuda allaha emanet artık.doktorcuma güvenmekten baska bi çarem yok...

doktorun seni tatsız tuzsuz buldu demek , bunda şeker ne arasın üzerine yapıştırsan tutmaz demiştir :smiley-cool:

bendede yok valla...ilçın yan etkisi gibi kimbilir garı hamile kalmadan önce nası yapıyosa o işi olmuyo diye vucut tepki veriyoo:roflol::roflol::roflol:

NİSANUR38 açmayalım konuyuda valla çok tedirginim benim annemde yok baktıracak teyze felanda yok valla napcam bilmiyorum babama bakan bir kadınım vardı benim babamın vefatından sonra bırakmadım onu yarım gün geliyor yine evi derleyip topluyor bi de yemek yapıyor bize onu tam güne çevirsem diye düşünüyorum en azından yıllardır tanıyorum ve güveniyorum ama onda da sigara problemi var çok içiyor napcam bilmem sıkıştım ama şimdi hep benimle kuzum ben nereye o oraya annesinin bi tanesi

valla ben deniz demiyim döverler beni bunlar burdananiknanikşekr yüklemem pazartesiydi ama herüfüm bensüz gitme dedi akşam geliyomuş randevu alabilirsem yarın giderim artık oğluşumu görmeyeeŞeniz

buarada ben bir haftada iki ayakkabı bir terlik aldım.hepside birer numara artarak gidio.en son terlik aldım.daraldıkca eşime giydiriyorum biraz acılıo..ama daha 3 ay var?sizin nasıl?nasıl çözüm buldunuz?

kızlar şimdi temmuz annelşni okuyodum da ne güzel odalar hazırlamışlar ya heves ediyor insan ama ne bileim öyle byük dolap falan gerek oluyo mu biz park yatağın yanına bi de şifoyer alalım bu iş bitsin diyoz ama alsak mı acaba dün eşime bi çıtlattım pek oralı olmadı malum bebek odaları da hiç ucuz değil ki

buarada ben bir haftada iki ayakkabı bir terlik aldım.hepside birer numara artarak gidio.en son terlik aldım.daraldıkca eşime giydiriyorum biraz acılıo..ama daha 3 ay var?sizin nasıl?nasıl çözüm buldunuz?

benim ayaklar daha o derece fark edecek kadar şişmedi herhalde eski spor ayakkkabılarımı ve sandaletleri rahat rahat giyiyorum

bence hiç gereği yok ööle odalara.dediğin gibi bebişler için cok şirin şifonyerler var.bitane ondan alıcaz biz.bide koçtaş tamı ikeadamı ne duvar raları var birazorjinallik olsun die ondanda alıcaz.tamam bitti gitti işte.

bak canım insan hevesle önce bi istiyo ama sonra anlıycaksın gereksiz olduğunu ...çünkü beşik istediği kadar yatak olsun genç odası kadr rahat kullanamıyosunn..hem zaten 4-5 yaş gibi alırsın genç odasını..şifonyer yeticek artıcak bile..hem sen tayincisin taşınmaktan harap olucak mobilyann.yazık günah değilmi bu gün şöyle bi düzgün bebek odası alım desen 2000 lira az paramı..sen bi süsle bordürünü avizeni halısını bi koy bak ne güsel olcak bebişinin odası..hem 1 yaşına kadar sizle yatıcak kıslar ya konu mankeni gibi boş boş durcak oda ne gerek varr.

bu konuyu hiç açmasaydın keşke, zaten önceden 37numara giyiyordum , şimdi ayaklarım aacayip şişiyor ve son aldığım ayakkabı 39 numara , çok korkuyorum küçülmezse doğumdan sonra diyeeeeeeeeeee

evet gitmadenokudum haklısınız ya celencim ben de baktım ikeanın sitesine falan o raflar için olmazsa şifoyeri aldığım mobilyacıya yaptırayımşık olsun diyorum balklaım artık

haklısın canım ..o rafları ben ham alıp kendim boyuyacam ..odasıyla uğraşıyorum bitsin çekicem resimleri kıslar ..ama kısımın odasını çekip koyim bi teyzoşları bakim beğencekmisinizŞeniz

bu konuyu hiç açmasaydın keşke, zaten önceden 37numara giyiyordum , şimdi ayaklarım aacayip şişiyor ve son aldığım ayakkabı 39 numara , çok korkuyorum küçülmezse doğumdan sonra diyeeeeeeeeeee

Sanırım kişiden kişiye değişiyo ben aynı hala 38 giyiyorum bu sene hiç ayakkabı almadım hala eskileri giyiyom bizim daha sonra şişecek heralde.

Biz kocamla bir kaç hafta önce gittik bi fikir edindik mobilyalarla ilgili ağustos sonunda ananesi babnnesi ve biz berber gidip alcaz ben hep heveslendim ve alacam istersem 2-3 sene kullanayım ama hevesim var alacam yani bebek odası.

hee benmde 36ydı şimdi 38 zorluosırnaşık şey ama iner heralde yaaCADIARZU yoksa palet gibi ayaklarla cok komik oluruzkafamçokkarıştı

Sanırım kişiden kişiye değişiyo ben aynı hala 38 giyiyorum bu sene hiç ayakkabı almadım hala eskileri giyiyom bizim daha sonra şişecek heralde.

valla inşallah hiç şişmez ayakların , çok sıkıntı veriyo, benim sadece gebelikle alakalı bir durum değil, immunolojik bir rahatsızlık nedeniyle vücudumda aşırı ödem oluyor, ayaklarım da o yüzden şişiyordu zaten bir de gebelik eklenince sen düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…