benm doktorum ailede varmı şeker hastalığı die sordu yok dedim.ozaman gerek yok dedi.hala pinpiriğim o konuda allaha emanet artık.doktorcuma güvenmekten baska bi çarem yok...
doktorun seni tatsız tuzsuz buldu demek , bunda şeker ne arasın üzerine yapıştırsan tutmaz demiştir :smiley-cool:
bendede yok valla...ilçın yan etkisi gibi kimbilir garı hamile kalmadan önce nası yapıyosa o işi olmuyo diye vucut tepki veriyoo:roflol::roflol::roflol:
buarada ben bir haftada iki ayakkabı bir terlik aldım.hepside birer numara artarak gidio.en son terlik aldım.daraldıkca eşime giydiriyorum biraz acılıo..ama daha 3 ay var?sizin nasıl?nasıl çözüm buldunuz?
kızlar şimdi temmuz annelşni okuyodum da ne güzel odalar hazırlamışlar ya heves ediyor insan ama ne bileim öyle byük dolap falan gerek oluyo mu biz park yatağın yanına bi de şifoyer alalım bu iş bitsin diyoz ama alsak mı acaba dün eşime bi çıtlattım pek oralı olmadı malum bebek odaları da hiç ucuz değil ki
buarada ben bir haftada iki ayakkabı bir terlik aldım.hepside birer numara artarak gidio.en son terlik aldım.daraldıkca eşime giydiriyorum biraz acılıo..ama daha 3 ay var?sizin nasıl?nasıl çözüm buldunuz?
bence hiç gereği yok ööle odalara.dediğin gibi bebişler için cok şirin şifonyerler var.bitane ondan alıcaz biz.bide koçtaş tamı ikeadamı ne duvar raları var birazorjinallik olsun die ondanda alıcaz.tamam bitti gitti işte.
bu konuyu hiç açmasaydın keşke, zaten önceden 37numara giyiyordum , şimdi ayaklarım aacayip şişiyor ve son aldığım ayakkabı 39 numara , çok korkuyorum küçülmezse doğumdan sonra diyeeeeeeeeeee
bu konuyu hiç açmasaydın keşke, zaten önceden 37numara giyiyordum , şimdi ayaklarım aacayip şişiyor ve son aldığım ayakkabı 39 numara , çok korkuyorum küçülmezse doğumdan sonra diyeeeeeeeeeee
Sanırım kişiden kişiye değişiyo ben aynı hala 38 giyiyorum bu sene hiç ayakkabı almadım hala eskileri giyiyom bizim daha sonra şişecek heralde.