2008 Ekim Anneleri

ah celenim nasıl da kolaymış ne diyosun ne bu ya pek bi kolaya benziyo emin ol ben hemen yaparım şimdi ...Saat olmuş 17,20 yarın sabah salim kafayla bi deneyeyim bakalım becerirmiyim sence...yasakkelime:bbo::teselli:
cnm arkadaşım çok sağola.s.

yaparsın tabi yavrum nie yapamayasın.ben yarın yokum.sen bu siteye gir.gözattan resmi yükle sonra host it yazan yeri tıkla.acılan sayfada Hotlink for forums (1)die bi bölüm var.ordakini kopyala msj yaza yapıstır.hepsi bu.bi denesene olacyım yaaa:1rolleyes: merak ederim ben şimdi:teselli:

selam kızlar kimse de kalmamış gezdim geldim komşuları bi gezdim şöyle komşumun yeni oğan kızına hediye aldıyduk onu götürdüm çok şükür az kaldı bizim de çok güzeldi bebiş gerilip gerilip uyuyodu

selam kızlar kimse de kalmamış gezdim geldim komşuları bi gezdim şöyle komşumun yeni oğan kızına hediye aldıyduk onu götürdüm çok şükür az kaldı bizim de çok güzeldi bebiş gerilip gerilip uyuyodu

ayyy böle okuması bile ne zewkli yaaa:asigim:

gerçi annesi pek de ööe demiyo gece uyutmauyo falan diyo ama bilmem bizimkkiler de doğunca şikayet eder miyiz ki

gerçi annesi pek de ööe demiyo gece uyutmauyo falan diyo ama bilmem bizimkkiler de doğunca şikayet eder miyiz ki

bu kadar eziyetini cekip bunca yıl onu bulmanın peşşinde gecirdiysem şikayetim olmaz dahada allaha şükür borcum olmayanlarada bir cocuk die duam olur:1hug:

günaydın bugün herkesden önce ben gelmişimbenneyaptımki
ama hiç uyuyamdım doğru dürüst bebeğimin haeketleri çok yavaşladı kızlar ya dün hareket etmesini bekleyim derken hç uyuyammdaım sabah da elim karnımda uyandım hala bekliyorum bi şeyler yedimuzandım şöyle bi döndü meleğm sanki dünyalar beenim oldu acaba zordamı ki hareketleri 2 gündür çok zayıf kordon falan mı dolandı diye kafaya taktım dün gece olmadık şeyler aklıma geldi 2 günönce yazdıydım gece o kadar hareketliki uyutmuyo diye ama 2 gecedir yok öyle sert hareketler napsam dr.a mı gisem bugün canımçok sıkkın :çok üzgünüm:

günaydın bugün herkesden önce ben gelmişimbenneyaptımki
ama hiç uyuyamdım doğru dürüst bebeğimin haeketleri çok yavaşladı kızlar ya dün hareket etmesini bekleyim derken hç uyuyammdaım sabah da elim karnımda uyandım hala bekliyorum bi şeyler yedimuzandım şöyle bi döndü meleğm sanki dünyalar beenim oldu acaba zordamı ki hareketleri 2 gündür çok zayıf kordon falan mı dolandı diye kafaya taktım dün gece olmadık şeyler aklıma geldi 2 günönce yazdıydım gece o kadar hareketliki uyutmuyo diye ama 2 gecedir yok öyle sert hareketler napsam dr.a mı gisem bugün canımçok sıkkın :çok üzgünüm:

günaydın, korkma canım hergün aynı olacak diye bişey yok ki, evvelsi gün benim de çok yavaştı hareketleri,ben de evhamlandım senin gibi, doktora gitmeyi düşündüm , annem kızdı o kadar evhamlı olma yok bişey, uyuyordur , sıcaklar onu da etkiliyor dedi , dün akşam canlanmaya başladı, gece yine eskiye döndü , sabah da vurarak uyandırdı babasıyla beni ........

a.s.teşekkür ederim canım pek evhamlı tipim de yoktur ama kafayı taktım bikere ne zzor şeymiş bu annelik

a.s.teşekkür ederim canım pek evhamlı tipim de yoktur ama kafayı taktım bikere ne zzor şeymiş bu annelik

evet , sanki bebişimi kucağıma alsam , gözümün önünde olsa evhamlar endişeler bitecek gibi geliyor bana, ama annem de tam aksini söylüyor, büyüdükçe endişelerin de artacak diyor fisfisfis

günaydın kızlar nasılısınız bebişlerimiz nasıl. nisanurcum evham yapma canım. bebek hareketleri bazen tutarsız olabiliyor. havalarda çakıltaşımın dediği gibi çok sıcak. endişelenme canım. hepimizin bebekleri çok sağlıklı doğacak Allah izin verirse canım.

günaydın kızlaaaar,
dün doktora gitmiştim. 1000 gr. olmuş ufaklık. kızım kıppır kıppırdı maşallah. ağzını açıp kapatıyordu, sürekli ellerini oynatıyordu. Doktor çok hareketli dedi. Bende, bugün size geleceğini bildiği için sanırım, normalde bu kadar hareketli değil dedim. sırnaşık şey
bi de kafam çoook karıştı yaa. ben gebelik haftamı 27+3 sanıyordum meğerse 26+5 miş. son adet tarihimi hatırlayamadığım için böyle değişiklikler olabiliyormuş. Ayrıca muhtemel doğum tarihi ne zaman diye sordum 12 eylül dedi. Evet evet yanlış okumuyorsunuz 12 eylül dedi. Sezeryan yapacağımız için ağustos sonunda eylül başında alırız bebeği dedi. Emin misiniz eylül mü ekim mi dedim. Israrla eylül dedi. ama doktorun söylediği tarihte bebişim 35 haftalık olacak daha. Kesin hatalı söyledi ama ısrar etmesi kafamı çok karıştırdı. ekim diyeceğine eylül dedi sanırım. pzt kardiyolojiye ekg çektirmeye gideceğim, o zaman doktorla yine görüşeceğim. panik oldum birden bire yaa :1no2

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaar,
dün doktora gitmiştim. 1000 gr. olmuş ufaklık. kızım kıppır kıppırdı maşallah. ağzını açıp kapatıyordu, sürekli ellerini oynatıyordu. Doktor çok hareketli dedi. Bende, bugün size geleceğini bildiği için sanırım, normalde bu kadar hareketli değil dedim. sırnaşık şey
bi de kafam çoook karıştı yaa. ben gebelik haftamı 27+3 sanıyordum meğerse 26+5 miş. son adet tarihimi hatırlayamadığım için böyle değişiklikler olabiliyormuş. Ayrıca muhtemel doğum tarihi ne zaman diye sordum 12 eylül dedi. Evet evet yanlış okumuyorsunuz 12 eylül dedi. Sezeryan yapacağımız için ağustos sonunda eylül başında alırız bebeği dedi. Emin misiniz eylül mü ekim mi dedim. Israrla eylül dedi. ama doktorun söylediği tarihte bebişim 35 haftalık olacak daha. Kesin hatalı söyledi ama ısrar etmesi kafamı çok karıştırdı. ekim diyeceğine eylül dedi sanırım. pzt kardiyolojiye ekg çektirmeye gideceğim, o zaman doktorla yine görüşeceğim. panik oldum birden bire yaa :1no2

gözün aydınnnnnnnnnnnnnn, çok sevindim , şükür bebişlerimiz hep sağlıklıııııııııı, ama doğum tarihin benim de kafamı karıştırdı yahu, eğer sen eylül başında sezeryan olursan duruma göre benim ağustos sonuna kalmaz , annaaammmmm allah korusun yaaaa yanlış söylemiştir dr canım 35 haftalıkken yapmazlar sezeryanı :sm_confused:

GÜNAYDIN KIZLAR,

CELEN OLDUMU ACABA???BAK SABAH SABAH DENEDİM...Bİ BAKALIM BAKALIM...OLDUYSA YANİ BECERDİYSEM KIZLARA DA SÜPRİZ OLUR...SAVULUN KIZLAR KOCİŞİM VE BEN...

cimg0058mm5.jpg

[IMG

CELENNNNNNNNNNNNNN

olmuş valla çok sağol ehi ehi...Ama sen yoksun bugün yav....Söylemiştin dün...Ama bu resim küt diye geliyor...Bence bişey fazla sankim...Tıklayınca gelmeliydi linke...Ay bu çok yer kapladı yav...Hay ALLAH...

günaydınn...kıslar bugün minik erkekimle randevum var 4 te çok heyecanlıyım yawwŞeniz
olcaycım çok yakışmışsınız birbirinize allah mutluluğunuzu daim etsin..:nazar:
themiscim 37 den önce bebek sezeryanla zorunlu haller dışında alınmaz canım sen doktorun karısıyla başı falan dertteyse adam konsantre olamamıştır..eee tertı ne durumda bakimm doğrumuymuş şu yemekhanenin tartısıCADIARZU
nisanur kıs bi celende sen olma başımıza emi annesii..beyzan yerinden çok mutludur merak etmee..ayrıca sanırım onlar büyüdükçe daha az hissedecekmişiz...bide hatırlarsan benim sıpanında dolanmıştı kordan geçenlerde erken haftalarda problem olmuyomuş kordon oynuyolarmış onla çünkü veledler..çözüyolarmış kendileriri son haftalar kordon açısısından riskliŞeniz:teselli:

CELENNNNNNNNNNNNNN

olmuş valla çok sağol ehi ehi...Ama sen yoksun bugün yav....Söylemiştin dün...Ama bu resim küt diye geliyor...Bence bişey fazla sankim...Tıklayınca gelmeliydi linke...Ay bu çok yer kapladı yav...Hay ALLAH...

Herkese Günaydınlarrrrrrrrr....
Olcaycım Maşallah çok güzel çıkmışsınız Allah sizi birbirinize bağışlasın bebişinizi de ikinize de mutluluğunuz daim olsun. Ama senin burda karnında bebiş var mı yaw kafam ona takıldı kızım karnına fazla yaklaştırma valla ben yakın temaslarda çok dikkat ediyorum ödüm kopuyor eşimin kolu falan acıtçak karnımı diye..
Nisacım kafana takma geçen yengem ikinci çocuğunun doğumunu anlatıyordu normal doğum ve gözümle gördüm dedi bebek kordonu düğümlü doğdu düşünsene ya Allah onları korur hiç merak etme tabi eğer dünyada nasipleri varsa...
Themiscim sende korkma canım bu doktora son gidişin değil ki bi daha ki gidişinde tekrar sorarsın yanlışlık olmasın diye gerçekten bazen kafaları çok karışık oluyor..

günaydınn...kıslar bugün minik erkekimle randevum var 4 te çok heyecanlıyım yawwŞeniz
olcaycım çok yakışmışsınız birbirinize allah mutluluğunuzu daim etsin..:nazar:
themiscim 37 den önce bebek sezeryanla zorunlu haller dışında alınmaz canım sen doktorun karısıyla başı falan dertteyse adam konsantre olamamıştır..eee tertı ne durumda bakimm doğrumuymuş şu yemekhanenin tartısıCADIARZU
nisanur kıs bi celende sen olma başımıza emi annesii..beyzan yerinden çok mutludur merak etmee..ayrıca sanırım onlar büyüdükçe daha az hissedecekmişiz...bide hatırlarsan benim sıpanında dolanmıştı kordan geçenlerde erken haftalarda problem olmuyomuş kordon oynuyolarmış onla çünkü veledler..çözüyolarmış kendileriri son haftalar kordon açısısından riskliŞeniz:teselli:

CNM ya tşk ederim güzel dileklerin için...Allah hepimizin evine huzur ve mutluluk versin...Çocuklarımızla beraber güzel nice günler bizimle olsun...Demek oğluşla buluşma var bugün hadi bakalım hayırlısı bi git gel iyi haberlerini bekliyoruz...NİSA' cım ya geçen gece benimde aklıma geldi kordon dolanması bence destina doğru söylüyo vesvese yapıyoruz.Bebişlerimizin emaneti ALLAH' a...ALLAH' ım hepsini korusun.Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ama analık fena zormuş.Valla karnıma düştüğünü öğrendiğim andan beri bi vesvese bir tedirginlik sormayın gitsin neyseki sizler varsınız ve bakıyorum ki herkes aynı ben tek değilmişim...Beyzamız iyidir telaş etme...Şeniz
THEMİS bence de dr yanılmış ekim yerine eylül demiştir o banada o tarih çok yanlış gb....Takma kafanı ama yakında tekrar gidecekmişsin sor mutlaka bencede...Ya kızlar sabah sabah bi arkadaştan bi mail geldi...Nasıl oldum bi bilseniz eğer becerebilirsem sizede atacağım.Bir yazı aman ne ağladım...ANNE' yi anlatan bir yazı ama ancak bu kadar olur yanim...Siz şimdi yazdıklarımı okurken bende bi deneyim bakayım...

X