2008 Ekim Anneleri

celencimnaptın facebooka giremiyomusun sen olmadan orası da yavaşladı gibi sanki(
bu arada dün meyveli müsli aldım beyzaya kahvaltıda deneyecem bakalım sevecekmi

celencimnaptın facebooka giremiyomusun sen olmadan orası da yavaşladı gibi sanki(
bu arada dün meyveli müsli aldım beyzaya kahvaltıda deneyecem bakalım sevecekmi

yok nisanurcum acılmıo face lerimizşakkıdı
afiyet olsun beyza hanıma opuyorumnanaktan

mehaba kızlar napıysunuz celen hayırdır neden facebooka gelmiyosun noldu cemre nasıl bir sorun yok dimi bizim oğlan galiba su çiçeği oldu daha doğrusu anlayamadılar yüzünde garip garip siviklceler çıktı kulaklarında yüzünde omzunda ve ayaklarında var alerjiyede benzemiyomuş su çiçeğinede sağlık ocağındakiler ööle dedi pazartesi kendi doktorumuza götürcez bakalım o ne diycek

şu yeme içme konusunda bende çok dertliyim kızlarr saatlerce netteyim araştırıyorum bu çocuğu nasıl katı gıdaya alıştıracam diye blendır yapmıyorum 7 .aydan sonra bırakktık 1 ay falan blendırdan geçirdim sonra kendi yediğimiz çorbalardan yemek sularından veriyodum yoğurtlı dolma içi falan yiyodu 9. aydan sonra herşeye öğürmeye başladı mesela yoğurtu dolma içi versem daha ağzına girer girmez kusuyo .hiç pütürlü yemiyorda değil sabah bulamacını yiyo arkadan benimle peynir ekmek domates yumurta reçel yiyor balık tavuk et parmağımla yiyor .eline verdiğim bisküviyi yiyor ekmeği yiyor kesinlikle pilav köfte makarna yemiyo ama işine gelen şeyleride kusmadan yiyor dün benimle çikolata yedi mesela meyveyide hala püre yapıyoruz elinede veriyorum ama ısırıp ısırıp yere atıyor .şimdi bol sulu ıspanak yapçam içine ekmek doğrayıp yedirmeye çalışacam bakalım of ya ne zor arkadaşın oğlu 3 yaşında hala annesi blendır yapıyor ben yemedi diye blendırdan geçirmiyorum kussada deniyoruz alışmıyoda
napçaz bilmiyorum

terkencim face sorun cıkarıyor eşiminde benmde acılmıor maalesef CADIARZU
gecmiş olsun ama sağlık ocağındansa kendi doktorunun teşhisi daha önemli bence yerimseniben
buarada emre pütürlü yiyebiliyor alıstırma dönemini bence basarıyla gecirmişsinalkisalkisalkis ama o istediiğini yemek istiyor :asigim: bi doktoruna sor bunuda

iboşda görünmüyor ortalıkta zaten inş sorun düzelir bizde kendi doktoruna götüreceğiz p.tesi gösterdiğimiz kişi çocuk doktoru değildi zaten acaba su çiçeği ise aşı yaptırmama gerek kalırmı onuda sorarım celencim dediğin gibi belkide bizimki sevmediği için yemiyodur bu dediğim şeyleri doktora kalsa 2 yaşına kadar alışır diyoda o saatten sonra çocuklar işine gelmediği için katı yemiyolar bi daha bebeğim olursa 40 günlükten başlayacam ağzına vermeye hakkaten eskiler neden böyle sorunlar yaşamıyodu ben 3 aylıkken akife tarhana çorbası tattırmıştım şimdi hastası keşke daha baika şeylerde verseydim

üzülme canım ya senin oğluş bilmiş damak tadı gelişmiş bence baksana istediği şeyleri nasılda yiyomuş afacanyerimseniben

SU ÇİÇEĞİYSE aşı yaptırmana gerek yok terkencm.

teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için umarım dediklerinizi bulup sohbete katılırım öptm hepinizi

kız celen yoksa bu karılar kulubü mü hackledi senin facebook üyeliğini baksana sen nere yazsan bereketleniyo
bu müsliyi denedik açken 2-3 kaşık yedi pek gönülsüz de yeter o da pişirdim sütle yumuşadı ozaman kalanı da ben götürdüm
bu C&A diyonuz ya celen netten bektım eskişehirde varmış şubesi burdan baya bişeyler aldıydım geçen beyzoşa bayada pahalıya mal oldu keşke önce aklıma düşseydi bayramda eskişehire gidiyoz neysem gitmişken bakalım bakem nasıl bi mağazaymış

c&a cok ucuz ve kaliteli tavsiye ederim
bide bu müsli neden CADIARZU

herkeslere merhabaaaaadelikafadulden
sonunda yine kürkçü dükkanına döndüm..of yaa nerdeyse 1 ay olmuş gelmeyeliii:kedi:ben üniv.sınavlarına bu kadar sıkı hazırlansaydım kesin tıbbı kazanmıştımkaydirigubbakcemile3ama yinede istediğimi elde ettiğim için çok mutluyum.bide mesleğime geri döndüğüm için.inş.yağız için de hayırlısı olur:Saruboceq:geçmişe bakma şansım yok yağızın yeni dişi geldiği için herzamankinden daha huysuz ve sinirli.ağlıyo...gelirim sakinleşince:gitme:umarım hepiniz iyisinizdir...çok özledim yaaaaaaaŞeniz

geçmiş olsun canım.umarım su çiçeği değildir.
valla ben her istediğimi vermiyorum.o da artık yemek seçiyo.istediğini yiyo istemediğinde ısrar edince ağzında bekletip bekletip yüzüme püskürtüyo.yavaş yavaş anlayacağız onların neleri sevip sevmediğini.ben hala sabah kahvaltılarında peynir,süt,kek,yumurta bunların hepsini karıştırıp veriyorum.daha tek tek vermedim hiç.yanlış mı yapıyorum sizce:uhm:

nisacım evet çok pimpirikleniyorum.gelişimini sizinle takip edebiliyorum.yemek konusunda çok hassasım çünkü.acaba doydu mu doymadı mı bu ay neler yemeli,neler sakıncalı falan hepsini netten araştırıyorum ama annelik işte.içim rahatlamıyo

canım çok işinindim.hayırlı olsun işin.emeklerin boşa gitmemiş.
Celen gelmiş gitmiş görmedim.
hani apartmanın yan tarafında sadece yeşil park var demişitim ya.sanki benim sitemimi duymuşlar.bugün gelirken gördüm. diğer yan tarafa da çocuk parkı için kaydırak salıncak türü şeyler getirmişler.nasıl sevindim bilmemezsinizi.biz bu arada şehir değiştirdik.zaten yabancı bi şehirde oğluşumu oyalayacak bi yer çıktı.
gerçi havalar da soğuk ama . yalancı güneşi görünce çıkarız bizde artık .ne yapalım.

c&a cok ucuz ve kaliteli tavsiye ederim
bide bu müsli neden CADIARZU

kahvaltıda bizim kıza ne yadirecem şaştım da ondan hergün yumurta yiyo yazın domates falan güzelken yediriyodum peynir yemiyo reçel hiç sevmiyo ekmek de fazla yedirmek istemiyom bi ara yulaf ezmesi yiyodu ebru şallı pek över ya müsliyi geçen markette gördüm bizim ondan ne eksiğimiz var dedim aldım:dilcikar:

fatoşcum tam olarak anlamadım işine dönmen için sanırım sınava girmişsin hayırlı olsun :lepi:alkisalkisalkis
kız eylül bak etme bırak şu nette yazanları falankaydirigubbakcemile doyunca istemez zaten ver çocuğa yesin kahvaltıyı da 8. aydan sonra bulamaç yapmayın diyo internette
ben de bi ara pek pimpirikleniyodum gram gram saat saat hesap ediyodum yazın annemlerin yanında rahatladım herkes öyle mi büyüdü tamam biz elimizden gelenin en iyisini yapalım ama fazlada kasmaya gerek yok artık bizim veledler baharatlar hariç bizimle aynı yiyecekleri sindirebilircokacimcoook
nurce cim hadi gözün aydın kalbin çok temizmiş

valla tam bi tesadüf.
öğretmenler gününde de bi ara neyi almayı düşünsem onlar gelirdi hediye..oluyo bazen böyle şeyler.

fatoşcum çok sevindim hayatım işine döndüğüne.her şey gönlünce olsun
çoook teşekkür edrim cnm benim:)))
sağolun canlarım benim ya

evet canım yine göklerde olcam inşallah:))çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…