yettim gariiiiiiiii
ben aşı neyin yaptırmıcam, kobay olarak kullancaklar bizi, benim çocuğum kobay deil
ben çarık çorap giydiriyom, çok süper oluo, evde badi badi geziyo kaydirigubbakcemile3 o pandişlerden giydirirsem üç günde çıfıtını çıkartır, aklı başına gelince giydiririm belki :hulya:
türkiyede bu kadar büyütülmesinin arkasında başka nedenler var şekerim :jeyyar:
anam ne edek baktım baktım bekledim kimseler uğramıyo çoğunluğa ayak uydurdum bende, maksat muhabbetimizi devam ettirebilmek
seninki yine bekletiyomuş, benimki bi ara zevkine püüüü yapıp ağzındakileri etrafa saçıyodu, sonrada gülüyodu gıcık kaydirigubbakcemile3 allahtan çabuk unuttu
bizim salıncak evde süs beklio Çok üzgünüm çoook
cnımmmmmmm opuyorumnanaktan
anam faceye yazdım bura da kopyalayam aynı yazdığımı, ben artık salladım yani olayı kaydirigubbakcemile3 valla k... Devamıızlar yorumların tamamını okuyamadım, yanlız şunu sölemeden geçemicem, ben artık saldım yakasını :)) ek gıdaya geçtiğimiz ilk günden beri kendimi heder ediyorum, şunu da yesin bunu da yesin die, ama anladımki ben çocuğu zorluyorum, bizim burda pamukkale üniversitesinin bi araştırması varmış, daha önce bahsetmişimdir, erkek çocuklarının pipisine testislerine filan bakıyolar, inmemiş testis vs meselesi varya, 1 yaş kontrolü için aramışlardı ona gitmiştik, orada dra sordum bu durumu, bırak ne kadar isityosa ok adar yedir zorlama dedi, kusma alışkanlık yapar dedi, eşimde beni şikayet etti koca bi kase yediriyo çocuğa diye :)) bende ogünden bu yana saldım çocuğun yakasını, daha önce en ufak pütüre kusan çocuk şimdi eliyle muz, elma, havuç, çikolata vs yiyo, hatta elinden almaya kalkınca cıngar kopartıyo, resmen oturup yiyo, ha çokmu yiyo hayır, ama kendi yiyo, sofraya illaki oturcakmış bizimle birlikte,yeme... Devamığin suyundan banıp veriyorum arada, arada kendisi için hazırladığımdan veriyorum,sabahları yumurtasını omlet yapıorum tereyağda, peynirini de az suyla ezip cıvıklaştırıyorum, biraz domates rendeleyip zeytinyağ koyuyorum, ekmeği domatese banıp veriyorum, peyniri kaşıkla veriyorum vs, ardından da yarım kase hazır kahvaltıdan veriyorum, tam doymasına izin vermiyorum artık, çok yiyince eritemiyomuş demekki, şimdi geliyo benden yemek dileniyo, haaa diom gel o zaman yiyelim, hiç itiraz etmeden yiyo, şimdi o mutlu ben mutlu, öğürme kusma bitti, elimle tavuk balık vs ditip veriyorum yiyo, domates veriorum kendi yiyo, eskiye göre az yiyo evet ama artık isteyerek ve zevkle yiyo, ve acıkınca da beni doyur diye uluya uluya yanıma geliyo, herşeyden önemlisi artık kusmuyoruz:)
ahada az üstteki mesajımı oku anacım ben salladım :teytey:
e yuh yani terken, 40lı beebeye verilirmi öle şeler :roflol:
hoşgeldinnnnnnn, hayırlı olsun anacım yeni işin, yes itize pensıl no ayem nat :roflol:, bu arada dişleri kaçladınız le kaydirigubbakcemile3