2008 Ekim Anneleri

2008 ekim annelirinin açtıktan sonra tartışmalar başlaığını tıklayacaksın canım

çok haklısın Nurcecim bizimkide parkta salıncaklara bayılıyo.kışın ne yapacağız bakalım işimiz zor geçen kış rahattık bebeklerdi haberleri yoktu bişeyden:))

kaydirigubbakcemile2
çok haklısın Nurcecim bizimkide parkta salıncaklara bayılıyo.kışın ne yapacağız bakalım işimiz zor geçen kış rahattık bebeklerdi haberleri yoktu bişeyden:))

ben eve portatif bir salincak aldim kaliya montaj etti babasi istedikce evde sallaniyorkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

naber kızlar?nasılsınız?kuzular nasıl?eylül çok iştahsız.ağzında yemek bekletmeyi öğrendi.şimdi bekletiyo bekletiyo ben de sinirlenip bağırıyorum.ne yapacağımı şaşırdım.cimcimelik yapıyo anlayacağınız.ya kızlar bebişlerinizin menüsü nasıl?ben hala aynı şeyleri veriyorum.yemeğe bi 4 ay sonra falan başlayalım diyorum.bazı şeyleri veriyorum.patates,pilav falan ama daha diğerlerine geçmedim.siz naptınız?

bi abkıyım canım sağol.bizim burda real var en yakın.onun içinde var o mağaza ama hiç girmek kısmet olmadı bi bakalım oraya da.opuyorumnanaktan

bi abkıyım canım sağol.bizim burda real var en yakın.onun içinde var o mağaza ama hiç girmek kısmet olmadı bi bakalım oraya da.opuyorumnanaktan

ankamall da da var eylülcüm c&a. hem orası buyuk..real deki bana küçük geldi.yani bebek bölümü.ama alt kat süper :lepi:

eylülcüm artık herşey yemeli.1 yaşındalar biz ne yiyorsak Girayda yiyiyo.doktorlar sofra yemeğini öneriyo zaten.artık çorbayla doymuyorlar sen ne pişiriyorsan ver yesin ister 1 kaşık ister 5 kaşık.acıkınca yer zaten dedi bana doktor bencede öyleyerimsenibenopuyorumnanaktan

ankamall da da var eylülcüm c&a. hem orası buyuk..real deki bana küçük geldi.yani bebek bölümü.ama alt kat süper :lepi:

ooooooooo kimleri görüyorum çok mutlu oldum yaaaaahihoyyythadi kızlar diğerleri sizde gelin artık yaaaaaaaa:enbuyukkk:

bugün çok giren olmuş bende sevindim valla.arkadaşlar bişey soracam facebookta siz sohbet ediyomusunuz yoksa yorum falanmı yapıyosunuz burdaki gibi oluyormuu merak ettim ben daha burdan kimseyle sohbet edemedimde orda bendemi sorun varr anlamadım (((

ooooooooo kimleri görüyorum çok mutlu oldum yaaaaahihoyyythadi kızlar diğerleri sizde gelin artık yaaaaaaaa:enbuyukkk:
zynepcm ben hep kk dayım.özellikle su günlerde kafamçokkarıştı ama buraya kızımın gelişimiyle ilgili birsey yazmıycam artık.lmaz:
ööle misafir gibi girip bizden faydalanan herkese gıcıklığımdan :umursamaz:

burdki gibi canım.hatta daha rahat :lepi:

bizim de geçen kıştan salıncağımız var içeride , ama bazen o bile kar etmiyor.sıkılıyor onda
camdan arabalara bakmayı çok seviyor.cadde üzerinde evimiz.tabi yol da hareketli.hoşuna gidiyor.ama bize yakın bir çocuk parkı yok.bu işin kötü yanı .sadece apt. yan tarafında yeşil alan olarak park düzenlemişler
insan iki salıncak bi kaydırak koyar
bizde ne yapalım.oğlula orda yüryüş provaları yapıyoruz.
Eylülcüm batuhan da bazen yemiyo.çorba sulu sevmiyor.bende biraz koyu yapıyorum.
yoğurt patates yemeği
börek
bazen yiyor bazen yemiyor
ama bu sıra en çok makarna ve pilavı yiyor

tamam canım sen yeterki ceeeee de yeterdelikafaduldenözledim valla iboşlu,leyloşlu yazışmaları.

ya hani bizim yediklerimizi az yiyo ya bana sanki doymazmış gibi geliyo.psikopata bağladım yine

yaa ben facebookada yeniyim nerden nasıl sohbet ediyosun bende katılmak istiyorum yardımcı olun banada çok soru soruyorum ama kusura bakmayınn :sinifsinif:

yaa ben facebookada yeniyim nerden nasıl sohbet ediyosun bende katılmak istiyorum yardımcı olun banada çok soru soruyorum ama kusura bakmayınn :sinifsinif:

canım facebooka girdiğinde sağ alt tarafta kimlerin çevrimiçi olduğunu görüyorsun tıkla ve bak kim varsa yazarsın.sen geçenlerde bana yazdın ama benim pc kapandı birden sonrada sen çevrimdışıydın ondan yazamadım sana.:sm_confused:

ekim annelerine girip mesajını yazabilirsin canım.sonra arkadasları mesajının altına cvp yazarlar.sende istediğin arkadasın mesajının altına msj yazabilirsin.burası gibi olması için sistem aynı gibi.ama msn tarzı dersen zeynebin dediğini yapıcaksın yerimseniben

ibiarucum sayfanın sağ üst köşesindeki ara bölümüne 2008 ekim anneleri yaz sen gruba üye oldun mu davet gerekiyo ben de senin gibi 1 hafta falan bulamdıydım sohbet edilen yerleri

eylülcüm sen bu yemek konusunu bi daha sormuştun neden pimpirikleniyosun ki yemeklerni az tuzlu yap kızına da ayır sofrada beraber yersiniz balık tavuk et vermiyomusun kızn hamsiyi çok seviyo turşu diye ölüyo aklına ne yemek gelirse onu yiyo yemesi de gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…