elifcim günaydın
sıkma sen tatlı canını Allah çizmiştir elbet bir yol.belki sizin açınızdan herşey daha güzel olacak değilmi?bakarsın bize yakın bir yerlere gelirsin ne güzel oluryerimseniben
elifcim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah biran önce düzeninizi kurarsınız ordada..kayınvaliden kıyamaz size yavrulara inş da gelir sizinle yardımcı olur
Zeynep siz nerdesiniz İstanbulda? Bizim işyeri Kadıköyde olacak evde oralardan tutulcak!
Dediğin gibi inşaallah herşey daha güzel olur birde oraya gidipte işi yürütemezsek tekrar buraya dönmek var! Allahım güç kuvvet versin hayırlısıyla olur inşaallah!
Günaydınnn! opuyorumnanaktan
Kızlar nerelerdesiniz ya? Kimsecikler kalmamış burada! akannehir
Zeynepcim ben varya orada sudan çıkmış balık gibi falan olcam! Daha hayatımda İstanbula gidip gezmedim anca Almanyadan Türkiyeye izine gelirken arabayla geldiğimiz zaman İstanbuldan geçiyorduk bi öyle biliyorum yani! Avrupayakası Anadoluyakası diyosun ya ben hıh diye kalıyorum! :bbo:
Bizim işte uzadı zaten eşim Pazargecesi çıkacakmış yola! :gitme: Bi yandan iyi oldu son bi Haftasonu yapcaz hepberaber ama uzadıkçada sıkıntı basıyor bana adamda diyo ne meraklıymışsın sen beni göndermeye kaydirigubbakcemile3
günaydı kızlar nasılsıız ben buraya kimse girmiyo sanıyodum hiç bakmıyodum burdada sohbet varmışş
gamyoncuiremsu ayy şunu demin farkettim bu tam benim oğluşummuş.çok hoşuma gitti. nannnannan nannannan koca gün.gecen yusuf güneyin klibi var ya arabada gdiyo.dalmış onu seyrediyo.kanalı değiştirdim.nassı kızıyo.alıo kumandayı.sanki geri acacak.geri actım klip bitmez mi bi da saydırdıklava:zor oyaladım.araba delisi.topada hiçç ilgisi yok.şu playscoolun yaramaz toplarından aldım. bi iki oynadı.sonra onuda sürüyo halıda araba niyetine nannannannan:roflol:
hacer çok hasta kılzar ateşi var valla ne bayram ne temizlik gözümde değil valla
hacer çok hasta kılzar ateşi var valla ne bayram ne temizlik gözümde değil valla
gecmis olsun hacere canim simdi nasil:Saruboceq:
bizde türkiyeye gidiyoruz ailemle gecirecegim bayrami tabi kizimlaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sagol canim benim bayramin 1.günü yolcuyuz kizimla aksama ailemle birlikte olucam bende herkese iyi bayramlar diliyorum:1hug:ohhh gözün aydın kısmetcim.şimdiden iyi bayramlar canımalkisalkisalkisa.s.