- 2 Şubat 2008
- 522
- 3
Ebrucum facede kİm kİmdİr dİye bİ baŞlık var orda yazıyor nİcklerİmİz adlarımızla bİrlİkte ordan bakabİlİrsİn canım
nerde canım o başlık ben göremedim yardımcı olursan sevinirim ..kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebrucum facede kİm kİmdİr dİye bİ baŞlık var orda yazıyor nİcklerİmİz adlarımızla bİrlİkte ordan bakabİlİrsİn canım
çok haklısın Nurcecim bizimkide parkta salıncaklara bayılıyo.kışın ne yapacağız bakalım işimiz zor geçen kış rahattık bebeklerdi haberleri yoktu bişeyden:))
eylülcüm ben Giraya C&A dan aldım çok hafif ve ayağından çıkartmıyor içide tüylü sıcacık ayakları ve terletmiyor tavsiye ederim.pooh var üzerinde çok seviyo uykudan kalkar kalkmaz giyiyoruz hemenhihoyyyt
bi abkıyım canım sağol.bizim burda real var en yakın.onun içinde var o mağaza ama hiç girmek kısmet olmadı bi bakalım oraya da.opuyorumnanaktan
naber kızlar?nasılsınız?kuzular nasıl?eylül çok iştahsız.ağzında yemek bekletmeyi öğrendi.şimdi bekletiyo bekletiyo ben de sinirlenip bağırıyorum.ne yapacağımı şaşırdım.cimcimelik yapıyo anlayacağınız.ya kızlar bebişlerinizin menüsü nasıl?ben hala aynı şeyleri veriyorum.yemeğe bi 4 ay sonra falan başlayalım diyorum.bazı şeyleri veriyorum.patates,pilav falan ama daha diğerlerine geçmedim.siz naptınız?
ankamall da da var eylülcüm c&a. hem orası buyuk..real deki bana küçük geldi.yani bebek bölümü.ama alt kat süper :lepi:
zynepcm ben hep kk dayım.özellikle su günlerde kafamçokkarıştı ama buraya kızımın gelişimiyle ilgili birsey yazmıycam artık.lmaz:ooooooooo kimleri görüyorum çok mutlu oldum yaaaaahihoyyythadi kızlar diğerleri sizde gelin artık yaaaaaaaa:enbuyukkk:
bugün çok giren olmuş bende sevindim valla.arkadaşlar bişey soracam facebookta siz sohbet ediyomusunuz yoksa yorum falanmı yapıyosunuz burdaki gibi oluyormuu merak ettim ben daha burdan kimseyle sohbet edemedimde orda bendemi sorun varr anlamadım (((
zynepcm ben hep kk dayım.özellikle su günlerde kafamçokkarıştı ama buraya kızımın gelişimiyle ilgili birsey yazmıycam artık.lmaz:
ööle misafir gibi girip bizden faydalanan herkese gıcıklığımdan :umursamaz:
burdki gibi canım.hatta daha rahat :lepi:
ya hani bizim yediklerimizi az yiyo ya bana sanki doymazmış gibi geliyo.psikopata bağladım yine
zynepcm ben hep kk dayım.özellikle su günlerde kafamçokkarıştı ama buraya kızımın gelişimiyle ilgili birsey yazmıycam artık.lmaz:
ööle misafir gibi girip bizden faydalanan herkese gıcıklığımdan :umursamaz:
burdki gibi canım.hatta daha rahat :lepi:
yaa ben facebookada yeniyim nerden nasıl sohbet ediyosun bende katılmak istiyorum yardımcı olun banada çok soru soruyorum ama kusura bakmayınn :sinifsinif:
yaa ben facebookada yeniyim nerden nasıl sohbet ediyosun bende katılmak istiyorum yardımcı olun banada çok soru soruyorum ama kusura bakmayınn :sinifsinif: