2008 Ekim Anneleri

he pandik ben de aldım çok hafif altı esnek baya 21 numara aldım tek çorapla bile biraz sıkıyo gibi geldi yarın değiştirecem kızım da hiç çıkarma girişiminde bulunmadı bu sefer

selam arkadaşlar artık çok az girer olduk buraya yaaa:gitme: ama ne zaman girsem kimseyi bulamadım bende peşlerinden gittim napıyım..:kedi:
bu arada şu ew ayakkaısı olayında bi yanlış anlaşılma oldu sanırım onun adı panduf 'pandik' deil onun başka bi anlamı war benmi yanlışım:uhm: neyse bende giydiriyorum çok rahat oluyo ama benim sıpa çıkarıyo:çok üzgünüm:..öpüyorum hepinizi:a015:

çok haklısın canım.artık kimsecikler gelmiyo buralara üzülüyorum valla:çok üzgünüm:tamam facebookta yazılsın ama burayıda ihmal etmeyelim dimiiiiiiiiiiyerimseniben
benimkide tutmuyo ayağında ayakkabı ama ev ayakkabısını başaramıyo ve çok seviyohihoyyyt

merhaba arkadaşlar ben geldim ama geç geldim.batu uyanıkken pc yi kurcalayamıyorum bile. hemen üstüne atlıyo.tuşları kurcalıyo, parmapını çekmeden basıyo, kapağını açıp kapatıyo. vermezsem de huzursuzlanıp ağlıyo.hal böyle olunca da ; ben anca o uyurken pc de gezinebiliyorum.o kadar çok yoruyorlar ki.batuyu uyuturken bende uyuya kalıyorum.pc de hayal oluyo tabi.
domuz gribi son günlerin en revaşta konusu.oğluma aşı konusunda tam net karar verebilmiş değilim. ama başbakan bile ben olmayacağım diyorsa.onun üstüne eklenecek başka söz de yok bence.hem bir netlik de yok. kimileri olun derken , kimileri de olmayın diyor. kobay olarak kullanılmak da var o da ayrı bir konu.
geçen gün bir arkadaşım ingiltere de ablası ; bizim burda domuz gribi o kadar da büyütülmüyor. demiş.3 çocuğundan sadece kronik hastalığı olan çocuğunu aşı yaptırmış.
birde bağışıklığı kuvvetlendiren damlalar varmış.arakdaşımın doktoru çocuklara ve kendileri için önermiş.aşı olmak yerine bunu kullanabilirsiniz diye.
bende doktorumuza sorup da kullanmayı düşünüyorum.aşıdan daha iyidir heralde.

merhabaa kızlar ben de panduf aldım ama iade ettim tabanı kalın geldi bana rahat yürüyemez gibi sanki neyse altı deri olan çoraplarda rahat ettik çıkaramıyor
domuz gribine gelince arklar bu hastalık zatüreye çevirince tehlikeli değilmi sonuçta bebişlerimiz 12 aylık olunca pnomokokun bir dozunu daha oldular acaba etkili olurmu doktora sormak en iyisi bende aşı yaptırmak istemiyorum ama haberleri izleyincede sanki ölüp gidecekmişiz gibi geliyor birazda medya insanları paniğe sevkediyor kuş giribi diyerek tavuk sektörünü bitirdiler deli dana dediler hayvancışığı bitirdiler bakalım domuz giribinin altından ne çıkacak

canım benim herkes facebookda burda misafirler varmış rahatsız olmuş bizim kızlar orda grup açıldı birimizin özeline facebook adını göder seni de ekleyelim:lepi:

yeni gördüm msjı canım benim facebook adım ebru çayır ekleyin benide kızlar sevinirim

hanımlar nerdesiniz hangi sitelere takılıyosunuz yaa bizede söyleyin burda kimse yokkk

anaaaa bu saatte de kimsecikler yok burada.ne ibolya ne de leylaaaaa. ben bile geldim siz nerelerdesiniz

anaaaa bu saatte de kimsecikler yok burada.ne ibolya ne de leylaaaaa. ben bile geldim siz nerelerdesiniz

nurcecim kimse takılmıyo artık herkes malum yerde ordan görüşülüyor ama ben illaki uğruyorum buraya belki karşılaşırızyerimseniben

arkadaşlar burayada uğrayın yaa facebook çok karışık buraya göre burda daha güzel sohbet ediliyor bence orasıda güzel amaa yinede burayı unutmayınn

slm kizlar valla ikinci sayfaya düsmüsüz kimsecikler yazmiyor artik buraya:gitme::gitme::gitme: cok üzüldüm valla:çok üzgünüm::çok üzgünüm: burasi farkliydi benim icinsenağlamasenağlamasenağlama cok saskinimCADIARZUCADIARZU neyse herkesi cok öptükŞeniz

iyi akş aqrkadaşlar burdaki arkadaşlara beni facebooktan eklemelerini söyledim ekleyen arkadaşlar var saolsunlar ama burdaki rumuzlarla ordakiler farklı kimin kim olduğunu bilmiyorum bazıları hariç.eğer girerseniz lütfen facebooktaki niclerinzle burdakilerde yazarmısınız rica ediyorum yani benim mesela burda ibiaru orda ebru çayır umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu ama kusura bakmayın öptüm sizleri burayada uğrayınn

Ebrucum facede kım kımdır dıye bı baŞlık var orda yazıyor nıcklerımız adlarımızla bırlıkte ordan bakabılırsın canım

iyi gecler
burda yağmur başladı.birkaç gündür hava yazdan kalma gibiydi.oğlumla gezdik.evde durunca patlıy çocuk.oyalanmıyo hiçbişeyle.kış gelince yandık valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…