bu cocuklar bir alem :)
benim yigenimde yürüme denemelerinde odama girip orkid paketini alıp icerde mac izleyen abim ve arkadaslarının ortasında elinde sallaya sallaya dolasmıstı,.öyle kalmıstım :))
aynen canım bizde senin gibiyiz bizde yemek olayı hiç yok sürekli meme gece üçümüz beraber koyun koyuna yatıyoruzdelikafaduldendün annem geldi arabasına koyduk dolaşalım dedik durmadı sonra annem boş arabayı ben Girayı taşıdım ne yapsa beğenirsinizkaydirigubbakcemile3bluzumun içine kafayı sokuyo ordan göğüs pedini çıkartıp sallıyo sonrada ağzınarezil oldum valla akşam babasına diyorum oda yapma oğlum ya ayıp o kadarda anneni rezil etme diyo ama onun da çok umuruydu:jeyyar:
ya kızlar ben mama yaparken hala blenderdan geçirerek veriyorum sizde öle mi yapıosunuz?eline elma falan veriorum kemirio çiğnio ama mamasında öle değil öğürüyo hemen...nasıl yediricem ben pütürlü yaaa....etli yemeklerin suyundan alıp ekmek koyup blenderdan çekiorummm....arı mama yapıorum..sabah kahvaltısınıda süt cicibebe yumurta peynir tereyağı koyup çatalla eziyorum...harici çorbalar işte....offff acaba alıştıramıyormuyum ki yaaa???
aynen canım bizde senin gibiyiz bizde yemek olayı hiç yok sürekli meme gece üçümüz beraber koyun koyuna yatıyoruzdelikafaduldendün annem geldi arabasına koyduk dolaşalım dedik durmadı sonra annem boş arabayı ben Girayı taşıdım ne yapsa beğenirsinizkaydirigubbakcemile3bluzumun içine kafayı sokuyo ordan göğüs pedini çıkartıp sallıyo sonrada ağzınarezil oldum valla akşam babasına diyorum oda yapma oğlum ya ayıp o kadarda anneni rezil etme diyo ama onun da çok umuruydu:jeyyar:
selam biz de herzamanki gibi saat 6 da uyandıkmirmirmirmir çalarsaat kızım benim gece uyumadı da kavunu çok yedi dokundu sanırım pırtlatıp durdu şimdi uyuyo evi toparlayıp akşam yemeklerimicokacimcoook yaptım okula gitcem artık alıştım ben doğru düzgün uyumamaya:umursamaz:
fatoşcum haklısın çok uzak değil odalar yan yana da ben üşenyorum galiba bi de kızım çok üstünü açıyo bi uyku tulumu alıp odama geçiyim ben artık:lepi:
yade, gece uyanmıyor mama istemiyorsa şanslı annelerdensin.
Keşke benimkide uyanmasa. Zayıfladıysa gündüz telafi et. Bol etli sütlü besle...
nisannur merhaba canım seni ve kızını görmek ne güzellll!!çok ttalı bir kız olmuş bu bunu yusufa ver sen..bu arada ne güzel kendine düzen oturtmuşsun..tebrikler:)))) bu arada benim oğlumda üstünü çok açtığından odasını ayırmaya cesaret edemiyorum..
canım uaynıyor ama emziğini alınca hemencik uyuyor..bazende sallamadana sla uyumuyor...gündüz yemek yedirirken ağzını kitlemeyi öğrenmiş annemde zorla veriyorum diyorrr..:sm_confused::sm_confused:
birde kızlar şu bebeişlerinizin alttaki etiketlerini nasıl yapıyosunuz bende yapıyım...
günaydın herkese!!!ayyykızlar hepiniz sağolun ohhhh rahatladım demek içmeyebiliyormuş mamayı....ayy annnelik ne kutsal bişeymiş o yemezse o üzülse biizm canım ondan daha beter acıyor...kaç gündür mama içmiyor diyee mahvoldum ohh sayenizde rahatladım..
şimdi canım artık yavaş yavaş katı gıdalardan ve bulamaçlardan uzak durmalıyız biizm doktor öyle söyledi her tadı ayrı ayrı almalı damak tadı alışmalı dedi..özellikle kahvaltıda yumurta peynir hepsini ayrı ayrı yemeli sevmeli dedi..yemekleride suyu değil tanesini vermelisin besin değeri tanesinde daha fazlaymış...bende yavaş yavaş başlıyorum artık...
canım benim ne güzel yazmışsında olmuyo öle işte...çok haklısın pütürlü yemeli taneli yemeli ama çok denedim hep öğürüyor...kahvaltısını ayrı yaptırmaya kalkıştım bu seferde eliyle ağzına verdiklerimi alıp çıkarıo ağzından...offff ne yapcam bennn...daha zamanımı var ki???
R2d2 canım Çok teŞekkÜr ederİm nİhayet ekledİm.....
herkeslere merhabaopuyorumnanaktan
yukarı doğru sıyırıyo,emmeee diye ağlıyo.ayırma zamanı gelince ne yapcam bilmiyorum valla.
herkeslere merhabaopuyorumnanaktan
kızlar oğluşum bütün gece uyumadı.resmen eşimle sabahladık..bi de gribim.eşim hiç uyumadan nöbete gitti garibim:çok üzgünüm:bende sabah sabah anneme kaçtım.güzel bi kahvaltı yapıp uyudum.şimdi de tavuk suyuna çorba eşliğinde mesaj yazıyom.cokacimcoookahh ahh ne varsa insanın annesinde var.kendime geldim valla.Allah başımızdan eksik etmesin..:Saruboceq:
herkes pütürlü yemek yedirememe derdinde,ben de uyumamasından şikayetçiyim..hiç bişey gece uykusunun yerini tutmuyo.kafam sersem gibi.ama yine de şükürler olsun tabikii,iyi olsunlar da bu günler de geçecek...yeme konusuna gelince pütürlü herşeyi çok rahat yiyiyo..pilav,makarna,meyve..ancak kahvaltıda ayrı yediremiyorum.peyniri hiç sevmiyo.sadece yumurtayı ayrı yiyio..ben de labne peynirini kahvaltısına karıştırıyorum.reçel falan da veriyorum ama çok tatlı geliyo sanırım.pek sevmedi.bu meme bağımlılığı doğru sanırım.acayip derece de emmeye düşkün.heryerde üstümdekileri yukarı doğru sıyırıyo,emmeee diye ağlıyo.ayırma zamanı gelince ne yapcam bilmiyorum valla.
neyse kaçtım ben oğluş uyanmadan biraz daha dinleneyimopuyorumnanaktan
canım benim ne güzel yazmışsında olmuyo öle işte...çok haklısın pütürlü yemeli taneli yemeli ama çok denedim hep öğürüyor...kahvaltısını ayrı yaptırmaya kalkıştım bu seferde eliyle ağzına verdiklerimi alıp çıkarıo ağzından...offff ne yapcam bennn...daha zamanımı var ki???