herkeslere merhabaopuyorumnanaktan
kızlar oğluşum bütün gece uyumadı.resmen eşimle sabahladık..bi de gribim.eşim hiç uyumadan nöbete gitti garibim:çok üzgünüm:bende sabah sabah anneme kaçtım.güzel bi kahvaltı yapıp uyudum.şimdi de tavuk suyuna çorba eşliğinde mesaj yazıyom.cokacimcoookahh ahh ne varsa insanın annesinde var.kendime geldim valla.Allah başımızdan eksik etmesin..:Saruboceq:
herkes pütürlü yemek yedirememe derdinde,ben de uyumamasından şikayetçiyim..hiç bişey gece uykusunun yerini tutmuyo.kafam sersem gibi.ama yine de şükürler olsun tabikii,iyi olsunlar da bu günler de geçecek...yeme konusuna gelince pütürlü herşeyi çok rahat yiyiyo..pilav,makarna,meyve..ancak kahvaltıda ayrı yediremiyorum.peyniri hiç sevmiyo.sadece yumurtayı ayrı yiyio..ben de labne peynirini kahvaltısına karıştırıyorum.reçel falan da veriyorum ama çok tatlı geliyo sanırım.pek sevmedi.bu meme bağımlılığı doğru sanırım.acayip derece de emmeye düşkün.heryerde üstümdekileri yukarı doğru sıyırıyo,emmeee diye ağlıyo.ayırma zamanı gelince ne yapcam bilmiyorum valla.
neyse kaçtım ben oğluş uyanmadan biraz daha dinleneyimopuyorumnanaktan